אופניים חדשות בהולמסהרצליה

אופניים חדשות בהולמסהרצליה

שמו אותן בכניסה לראווה שאלתי אז אמרו שאוטוטו מחליפים תסטוק בשכאלו מדהימות לא להאמין עליהם שסוףסוף הם יוציאו כסף עלינו ממש סופהדרך למבורגיני של ממש! יללה כבר...

Tami661

New member
עדיין אלו שוות יותר../images/Emo3.gifומי כמוך יודע

שאני... תמיד צודקת!

Gspin

New member
יפה...משקיעים בכם.

תמי, עוד מעט הרולס רוייס שלכם יראה כך. הרי את יודעת כמוני שזה עניין של זמן.

כן,הרשת הארצית סגרה עיסקה

לרוב המכונים שלה,כולל "שייפ". כך שזה יכנס בפריסה ארצית.רק קודם דרך מכוני הדגל.

Gspin

New member
היידה!

אני עדיין מעדיף את ה- VBIKE, כיוון ששלדה בגודל אחיד, לא יכולה להתאים לכל המתאמנים.

וראיתי שיש להם את אותה בעיה...

שראיתי אצל אופני דגל אחרות... מה שלי אישית מפריע... שלמרות שהכלי הוא כלי כלי... לא ניתן לכוון בו את הכידון קדימה ואחורה! לא ברור לי למה בונים אותם כך... אני אישית עובד רק בעמידה, הרגלתי עצמי למנח מאד מסויים, כשאני נמצא על אופן כזה נכפה עלי שינוי מנח, המנח שלי מטרתו לייצב את מיקום הגוף בעמידה בזוית מאד מסויימת מעל הפדלים כשהתחת יחסית לאחור, למשל באופניים של בועז כדי לעשות זאת אניעל מצב 3 כשהידים מחזיקות את הכידון אחרוה יחסית ולא בקצה, אחרת אני קדימה מדי עם הגוף. חבל.

bsc2

New member
אחיזת חליל

באופני bsc קיים שיפוע מיוחד לאחיזת ביניים שאנו מגדירים אחיזה שתיים וחצי רבע לשלוש, אחיזה זו נותנת תשובה לכאלה שאחיזה שלישית קצת רחוקה להם, ותודה שספינפנתם bsc.

האמת...

שאני תמיד שואל תצמי איך שדווקא אני שאורך הידיים שלי לא ממש קצר וגם העמידה שלי כפופה יחסית זקוק לאחיזה קרובה... האם אני עומד אחורה מדי או שכולם עומדים קדימה מדי... בכל אופן על האופן של בועז אני עומד כשאני מחזיק את הכידון בערך באמצע ונדמה לי שזה בתחילת השיפוע.

למעלה