"אופניים" ינואר (88) - תמונת שער
ד דרור כהנוביץ New member 12/1/04 #5 וגם אני והדס בתמונות!!!! בעמודים 30 ו-31 יש צילומים של הטיול שעשינו עם רמי ויורם איזה כבוד!
Y yoffer New member 12/1/04 #6 דרור ואלונה../images/Emo45.gif זה הזמן להזמין את כל מי שלא חתום, לגליון עם חתימה!! אלונה!! איזה תמונה!!! חבל"ז..
דרור ואלונה../images/Emo45.gif זה הזמן להזמין את כל מי שלא חתום, לגליון עם חתימה!! אלונה!! איזה תמונה!!! חבל"ז..
I IlanShacham New member 13/1/04 #7 רק שהמשום מה כולם לא מסתכלים למצלמה. זה גליון מיוחד לחובבי חלק אחורי (את של דרור מזהים לפי היו-אס-פוסטל )
רק שהמשום מה כולם לא מסתכלים למצלמה. זה גליון מיוחד לחובבי חלק אחורי (את של דרור מזהים לפי היו-אס-פוסטל )
V viczan1 New member 13/1/04 #9 אגב,לאן הוא נעלם../images/Emo70.gif הלו גדי../images/Emo124.gif מאז הפגישה בפאב,הבחור נעלם,לא משמיע קול,לא תמונות,לא סרטים,מה זה תרדמת חורף או דממת אלחוט יללא דגי,תתחיל לצייץ,מתחיל ליהיות משעמם.
אגב,לאן הוא נעלם../images/Emo70.gif הלו גדי../images/Emo124.gif מאז הפגישה בפאב,הבחור נעלם,לא משמיע קול,לא תמונות,לא סרטים,מה זה תרדמת חורף או דממת אלחוט יללא דגי,תתחיל לצייץ,מתחיל ליהיות משעמם.
ר רֶשֶף New member 13/1/04 #11 הנה כתובת האתר... של גדי אלוני. ולמודאגים - יצא לי לדבר איתו בשבוע שעבר. הוא נשמע תקין לחלוטין. רק מה, היה לו בקול איזה צליל של אחד ש... זומם משהו. זה לא טבעי לגדי להיות "זומם משהו", נכון?
הנה כתובת האתר... של גדי אלוני. ולמודאגים - יצא לי לדבר איתו בשבוע שעבר. הוא נשמע תקין לחלוטין. רק מה, היה לו בקול איזה צליל של אחד ש... זומם משהו. זה לא טבעי לגדי להיות "זומם משהו", נכון?
ד דרור כהנוביץ New member 13/1/04 #12 כבר סיכמנו שבשבילי גדי זה רמי../images/Emo3.gif זה מרוב געגועים לרמי שנוסע כל פעם לגולה הרחוקה. תמיד אני מחליף בינהם... אהבל שכמוני.
כבר סיכמנו שבשבילי גדי זה רמי../images/Emo3.gif זה מרוב געגועים לרמי שנוסע כל פעם לגולה הרחוקה. תמיד אני מחליף בינהם... אהבל שכמוני.