אופניים ללא שרשרת! עם דרייבשאפט

levinerez

New member
אופניים ללא שרשרת! עם דרייבשאפט

ענק - אתם חייבים להכנס התמונה אצלי במגזין PROCYCLING אני אנסה לסרוק ולהעביר לכם ארז

Mr Hunt

New member
למה מה הבעיה

כמו שבפורום אופניים כבר מזמן הוא הפך לפורום אופני שטח בלבד גם אנחנו רוכבי הכביש צריכים פורום שרק מדבר על אופני כביש מירוצים ובטוח ציוד. מיקי אולי פשוט תשנו את השם לפורום אופני כביש ולא רק מירוצים.

natyh

New member
צודק

האם אפשר לדבר על תחרויות אופניים בלי לדבר על אופניים ? להיפך אני דוקא שמח לשמוע על חידושים בתחום . מצטרף להצעה ישונה שם הפורום לאופני כביש . נתי

חשבנו על כך רבות לפני פתיחת הפורום

אני משער שאחרי סיום העונה נחשוב על כך שוב, אבל אני לא רואה בעיה בשמירה על הנושא הקיים, שהרי הפיכת הפורום הזה לפורום אופני כביש תפגע בכל מי שהוא "גם וגם" ותגרע מהכח של הפורום המרכזי כאחד שעוסק בנושאים הקשורים לכל תחומי הרכיבה. חידושים בתחום האופניים, שלא נוגעים ישירות לנושא התחרויות (למשל: האופניים בפארי-רובא...) ראוי שיעלו בפורום המרכזי, כפי שטיולים יעלו בטיולים ופרירייד בפורום הקשור אליו (ולפני שאילן יקפוץ, ניווט בפורום ניווט רכוב). בכל מקרה, אני מבקש לא להעלות תמונות סרוקות של כתבות מחו"ל, אסור לנו לפרסמן בשל בעיות של זכויות יוצרים. אגב, אני חושב שאני מדבר גם בשמו של בועז בכך שנשמח לקבל עזרה, למשל בפתיחתו של מילון מונחים, או בהוספת קישורים, או בהכנת עמוד של שאלות נפוצות גם לפורום הזה, שלא לדבר על מאמרים. אפשר לפנות לאחד משנינו לפרטים.

rami arnold

New member
../images/Emo14.gifדווקא בתור אחד שהוא "גם וגם"

נראה לי נחמד שתהיה חלוקה בין פורום שטח וכביש. מכיון שעדיין יש פחות רוכבי כביש, הודעות שרלוונטיות להם בפורום הראשי הרבה פעמים נעלמות מאד מהר בשטף הודעות ה"שטח" וכך אנו מפסידים מידע שרלוונטי לכבישונים. חג שמח,
רמי ארנולד.

צורחה

New member
כנ"ל - מעדיף פורום כביש יעודי

בעד פורום ספציפי "אופני כביש ומרוצים" והפורום הראשי "אופניים" שישאר ככה (לא צריך לקרוא לו "שטח וכללי"). זה מאפשר פורום מקצועי יותר לכביש כאן, שאחרת הודעות נעלמות מהר. שאלות כמו "איזה ציוד צריך לטיול של שעתיים בפארק הירקון" עוזרות למתחילים והן חשובות אך גורמות למי שרוצה פורום כביש מקצועי פשוט לדלג על פורום אופניים.

cipo 1

New member
גם אני תומך ../images/Emo45.gif אין לי כמעט מה

לחפש בפורום אופניים/שטח . אני אני כבישון מוצהר לכן הפעם אין לי בעיה עם מה שארז כותב עודד

מצטרף לרעיון...

פורום אופניים הפך די מזמן לפורום רוכבי שטח. אני חושב שהרעיון שהוצע כאן, להפוך את הפורום הזה לכל מה שקשור בכביש, הוא רעיון מצויין...

Sybh

New member
../images/Emo45.gifפורום אופניים הפך לפורום בולמים

מצטרף למצדדים בפיצול.

levinerez

New member
GSPIN אני יודע שאתה מרגל מושתל

מאיגוד השטיחונים
רק עכשיו ויתרת על ג'יפ לטובת הנאות הכביש אני מציע להעמיד אותך לבדיקה כנגד ריגול שטיחוני
רוכב מחר????????

הדברים שכתבתים נכונים ברובם...

(סליחה על הקיצור) אבל צריך לחשוב גם על מי שאינו כאן, בד"כ רוכבים די מתחילים שיפסידו עניינים כלליים שידונו בפורום הכללי. כמו-כן, מה עם שירשור סיכום "רוכב ישראל", למשל? ברור שלפורום אופניים כיום יש כח עצום משום שהוא ביתם של אלפי אנשים. פיצול יפגע בכח זה, כלומר יפגע גם באותם אנשים שרוצים לדעת איזה צמיג יותר טוב (כביש) X או Y, פחות אנשים יצפו בפורום ויוכלו לענות. אבל כפי שאמרתי בהתחלה, צריך לעבור קצת זמן: הפורום הזה קיים רק מסוף יוני-תחילת יולי. אגב, התרשמויות הן דבר אישי: שמעתי מהמון אנשים את הדעה המוזרה שהפורום הראשי הפך לפורום כביש (אני יודע שזה נשמע דבילי) ופורום טיולים הוא פורום שטח. כך שיש אנשים שחושבים דברים שונים (ומשונים). חג שני שמח

gsprukt

New member
עובדה שפתחתם פורום פרירייד...

ופורום bmx דווקא החלוקה הזו לקטגוריות היא הנכונה ביותר. ההגדרה "פורום אופניים" עם כל המורשת שהפורום הזה סוחב, הפכה כללית מדי. ולגבי רוכבים מתחילים, הם ימצאו את מבוקשם בפורום שמעניין אותם... חג שמח.

אם שמעת מהמון אנשים כנראה

שאין עשן בלי אש ואם לא שמת לב ל"מחשבות המשונות" בעצמך,כדאי שתעלעל מעט בין דפי הפורום. ואכן פורום טיולים הפך באופן כזה או אחר לפורום יעודי לטיולי שטח. אני הייתי היחיד עד לתקופה האחרונה שניער קצת את האבק לטובת טיולי כביש מה גם שהמושג "טיולי כביש" היה נשמע כמו לקוח מעולם אחר בפורום טיולים בפרט,הן בין רוכבי הכביש המוצהרים שחוץ מאימוני כושר וסיבוב הופעות במשולש או תחרויות לא עשו שימוש באופניים לטיולים של ממש כנושא בפני עצמו. לדעתי ענף האופניים הוא רחב מדי מכדי לכלול בפורום אחד מספר נושאים. נושא המירוצים והטור דה פראנס בהחלט שווה פורום נפרד כמו שזה מתנהל כעת. בנוסף היה רצוי לפתוח פורום יעודי רק לאופני כביש הן לנושאים טכניים והן לרכיבות טיול והתארגנויות ספונטאניות למסעות טיולים ואימונים לותיקים וגם למתחילים שהכוון שלהם הוא רכיבת כביש. חג שמח, יורם

levinerez

New member
אולי גם פורום סנטה-קרוז????

כל יום מישהוא אחר מודיע בפורום הכללי שהוא קנה סנטה קרוז אז שני מציע לפתוח להם פורום לבעלי סנטה קרוז

לא אמרתי שטיולים אינם בעיקר...

טיולי שטח. כוונתי הייתה שיש הטוענים שהוא פועל כפורום אופני שטח, ויש הבדל. אני חושב שעדיין לא הגענו לשלב שבו צריך לחלק את הנושא לרסיסי פורומים, אבל ייתכן שהרגע יגיע בקרוב. חשוב לזכור שכוחו של פורום הוא גם, אם לא בעיקר, בכמות הצופים בו. חלוקה של 1000 אנשים (לדוגמה) לחמישה פורומים תגרום לכך שנושאים מסויימים לא יזכו לצפייה הרצויה ולא תהיה להם השפעה ראויה כפי שהיה יכול להיות בפורום גדול יותר. ואשר להצעתך, יורם, שאדפדף מעט בין דפי הפורום, הרי שאני עושה זאת מזה ארבע שנים, מבוקר עד ערב ובאמצע הלילה. איציק

לדעתי את טועה

ולמה? קח לדוגמא את הפורומים הבאים: פרירייד,ניווט רכוב,BMX . עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד לכל אחד מהתחומים והאנשים שהנושאים הנ"ל מאד מעניינים אותם אני בכלל לא פותח את דפי הפורומים הנ"ל. כי אותי הם לא מעניינים. לצורך הדיון יצגתי כאן מודל אישי של עניין/חוסר עניין בנושאים מסויימים,הדברים אמורים לגבי כל אחד שחלק מהנושאים אינו מעניין אותו כלל ועיקר ועשוי להתנהג על פי המודל שיצגתי. מה היה קורה אם פורום אופניים במסגרת רחבה היה קולט גם את כל ההודעות של המשתתפים שם?הדפים היו מתחלפים בקצב מסחרר בנושאים שאני לא מעוניין בהם והתוצאה היתה אחת: חלק מהאנשים היו מדירים את רגליהם מפורום אופנים לחלוטין. גם היום,קצב התחלופה של הדפים הוא אדיר לחיוב ולשלילה. מצד אחד מצביע על התעניינות גבוהה מצד שני שום דבר לא נשאר ומופיעות הודעות חדשות בנושאים שונים שלא כולם מתחברים אליהם,כמו הטענה שהועלתה כאן שפורום אופניים הפך לפורום בולמים. וזה המצב למעשה. המשך החלוקה לנושאים יעודיים כמו החלוקה הקיימת כבר בראשית ההודעה רק תגדיל את כמות המשתתפים והצופים הפאסיביים בתחום,כל אחד על פי התעניינותו . אם יש נושא שרוצים חשיפה רחבה לכל הציבור,בבקשה,שימו הודעה בכל הפורומים הנוגעים לנושא אופניים. יורם

למעלה