אופניים למתחילים... צריך את עזרתכם!

Effi23

New member
אופניים למתחילים... צריך את עזרתכם!

כאחד שנכנס לעסק, ומעוניין לקנות אופניים למתחילים ,המליצו לי על אופני MERIDA דגם Matts Sport 300 הנה הפירוט למבינים - שלדה: אלומיניום 7005 LITE MSD-02 בולם קדמי : TOP GUN SA-2002 65mm הילוכים : SHIMANO ALIVIO/DEORE מעצורים : SHIMANO ALIVIO/IKE האם ההעצה שקיבלתי טובה? ואם לכם המלצה/ניסיון אישי על כל אופניים אחרות אשמח לקבל...טיפים וכו´... תודה מראש ! אפי ,23 .

Effi23

New member
תקציב של 2000

אני שואל אם הם אופניים ברמה ביחס למחירם,ואל תשכח שאני מתחיל. כמובן שהכל בסופו של דבר מסתכם בתקציב... אני מוכן להשקיע תקציב של בין 2000 ל- 2500

הייתי ממליץ לבדוק דגמים של SCOTT

ההצעה של המרידה נשמעת בסדר אך בתקציב שלך לא הייתי מתפשר על 9 הילוכים מאחור ועל בולם טוב יותר מתכוונן, עם מהלך של 80 MM. חוץ מ-MERIDA ו-SCOTT אפשר למצוא דילים טובים ב-WHEELER. שים לב לעובדה שעדיין קיימים בשוק הרבה דגמי 2002 שניתן לקבל עלהם הנחה מסוימת. עוד עניין חשוב זה תקציב לתוספות כמו קסדה, בגדים, משאבה, כלי תיקון ועוד.

eni9ma

New member
למה סקוט ?!!?!!

האופניים בסדדר גמור להתחלה! אופני התחלה טובות זה מרידה ושווין והארו סידרת ה-V (אולי V1 או V2) מאיפה אתה ? אם אתה יכול כנס לרוזן ומינץ או מצמן שם תימצא אותם . ואם יש לך אז תברר בחנות האופניים שהכי קרובה לבית ! זה חשוב שתיהיה לך חנות קרובה שבה תוכל לטפל באופניים במקרה הצורך . האופניים שהזכרת הם סבדר גמור להתחלה

eni9ma

New member
תוספת!

תנסה גם למצוא אולי דגמים משנים קודמים אולי יהיה משהו יותר טוב ובמחיר דומה בקיצור דבר אם המוכר

כיכר וויצמן, פנה לגידי../images/Emo36.gif

That´s the best you can get in Holon מכיוון שאתה מתחיל לא הייתי ממליף לך לחפש אופניים משומשים מכיוון שאני בספק אם אתה תוכל להעריך אותם כראוי ובמקרה של תקלה יהיה לך קשה יותר לטפל בהם מאשר רוכב מיומן. אופניים חדשים מלווים באחריות ואמינות פעולה בתקופת ההתחלה שהיא החשובה יותר. ושוב- מכיוון שאתה מתחיל כנראה לא תוכל לנצל מערכות רכיבה טובות יותר כגון XT ובולם Z1 , אליביו אקרה וחבריהם בהחלט עומדים בסטנדרטים טובים עבור כל מתחיל.

למעלה