הסתייגות קלה לסעיפים 4 ו5...
לגבי סעיף 4... אופני סטאר טראק ספינר NXT החדשות שנהוגות בהולמס הרצליה/עזריאלי/גבעתיים, עשויות משלדת אלומיניום, והן יציבות מאוד!! גלגל התנופה שלהן שוקל רק 17 קילו(לאומת קרוב ל20 בBSC) ויש להן מומנט מספק, וV-BIKE היו שלושה דגמים.. גלגל 15 קילו (פיתה) שהיה מדמה מעולה לאופני כביש ולתחושת התגובת תנופה שמאוד הזכירה נסיעה ופידול על רכיבת אופני כביש, רק שלמתאמן הממוצא מאוד קשה להסתגל לאופניים הללו.. מרגישים "כלום" ברגליים והדופק בשמיים... גלגל 17 קילו(כמו שיש נניח לV-BIKE שנמצאות בONE בראשון) שיש להן מומנט ביניים שבעומס גבוה מזכיר אופניים ברכיסה אך בכל זאת למתאמן המתחיל שאינו מכיר אופניים תהייה תחושה יותר נוחה כי אילו יספקו להם תחושה "זורמת" יותר.. וישנו גם גלגל תנופה 19 קילו שלא נפוץ במיוחד שנפוץ יותר דווקא על אופני הסטאר טראק SPINNER PRO ועל הSCHWINN לאלו יש מומנט תנופתי חזק מאוד ובגלל זה למתאמנים מאוד נוח עם הגלגל הכבד, ההמשכיות ונוחות אם כי קצת מסוכן.. מישו פעם ניסה להפסיק לפדל בבת אחת על אופני סטאר טראק?(אל תנסו את זה בבית!! מסוכן!!) הגלגל מגיב מהר מאוד ונעצר כמעט ללא התנגדות, לאומת זאת בSCHWINN או בBSC זה כמעט בלתי אפשרי, וממש יכול לגרום לתאונה קשה... הגלגל כל כך כבד שכמעט ולא ניתן לעצור אותו. מה המשותף בים ?SCHWINN, CARDIO MASTER ,BSC כולן מיוצרות אצל אותו יצרן הטיוואן.. יותר מזה אם נניח הפרGית היה מחליט להזמין סדרת אופניים על שמו היה יכול לבוא ליצרן לשים כסף ולבקש שיקראו לאופניים G-SPIN והללי הללי .... אופני גיא! כל מה שצריך זה להוסיף איזו ידית מצועצעת לקצר את מוט המושב ולשנות חלק מהברגים והפלא ופלא, זה לא נמצא על פטנט רשום של SCWINN והן כבר לא SPINNER PRO שג'וני ג' הוציא עלין סימן רשום... תכלס אופני BSC וSCHWINN זה אותו דבר בדיוק עם שינויים קלים, ותמי לא נעים לי להגיד... בועז, בשביל להוזיל את הליין, ביקש מהיצרן כנראה לשנות את אופן האחיזה של רפידות העומס, אורך מוט הכידון קצר באופן מזוויע עד כדי שמתאמן גבוהה ממש יסבול מכפיפת יתר בגו... ביקש שלא לצפות את האופניים בצבע יקר שדורש צריבה בחום(ולכן רבות האופניים המתקלפות) תותבי פלאסטיק פשוטים יותר וזולים יותר וסה"כ יצר אופניים זולות יותר אבל..... לא יודע... הכריות על הכידון מפריעות לחלק מהמתאמנים למתאמנות בעיקר מפריע הכידון הנמוך. ופדאל הSPD מהסוג שבועז בחר לצייד את האופניים, גם לא להיט וברוב המקומות הוחלפו לפדאל של שימאנו.. סה"כ בBSC הן בסדר, והן טובות... אבל דורשות תחזוקה לא מעטה ואני לא בטוח שלא שווה לשלם 150$ יותר ולקנות IC SPINNER SCHWINN לגבי מסילות כיוון .. בV BIKE יש מסילות ואני לא זוכר שחיקה יוצאת דופן או תקלות עם המסילות הללו, למעט מסילות משומנות יתר על המידה וכתוצאה מזה החלקה וצורך להדק הידוק חזק מידי של בורגי ההידוק. ובכלל אם ישאלו אותי עדיין האופניים שהכי נהנתי לרכב עליהן SPINNER PRO של סטאר טראק! הכי פשוטות הכי אמינות והכי נעימות לרכיבה.