אופני ספיננג לבית.

שניינה

New member
אופני ספיננג לבית.

מישהו שמע על זה? ראיתי אופני ספינינג בערוץ הקניות ולמרות שאני די סקפטית לגבי איכות המכשירים מערוץ הקניות (ניסיון מר) אני חייבת להודות שזה אחלה רעיון. לי אישית כל הקפיצות של האירובי מציקות בברכיים ובקרסוליים ובינתיים לא מצאתי משהו מעבר לספינינג וקיקבוקסינג שאינטנסיבי אבל לא גורם לכאבים מציקים. אז מה אתם אומרים, יש אופני ספינינג איכותיות שאפשר לרכוש לבית? או שהכל באיכות זבל? לגבי מכון, לי אישית זה לא מתאים, וחוצמזה הם שמים מתקדמים ומתחילים ביחד וזה יותר מידי אינטנסיבי בשבילי (ואם מנסים לעשות פחות מהר משאר הקבוצה המדריכים דופקים מבטים מטיפים)

שניינה

New member
אולי תוכל לפרט לי לפני הצלצול?

עם כל הכבוד, אני מניחה שמדובר בבחור שמוכר אופניים, ואני לא ביקשתי הפנייה כזאת, ביקשתי את דעותיהם הכנות והבלתי משוחדות של חברי הפורום על אופני ספינינג ביתיים.

Gspin

New member
שאלת

לגבי אופני ספינינג. ה"בחור שמוכר אופניים" הוא היבואן של Star Trac, יצרנית הספינר והוי-בייק. מספיק איכותי? לכי לראות ותשפטי לבד.

Tami661

New member
תגיד G... עם כל הקשרים שלך../images/Emo38.gif

אתה לא יכול לגרום לחבר'ה הטובים להציב מודעות רלוונטיות בלוח של הפורום? יש ביקוש - תעשה משהו למען ההיצע
חוץ מעובדת היותנו מדוושים פתולוגים, אנחנו גם צרכנים נחשבים לעת מצוא...

Tami661

New member
שניינה, התייחסות רצינית../images/Emo45.gif

אם מיצית את האפשרויות של המכון וזה ממש לא מתאים לך (אע"פ שיש לי הרגשה שאני הייתי בכל זאת משנה את דעתך אם היית באה איתי
) אז לכי על אופני ספינינג. רק אנא ממך הבחיני בין אופני ספינינג לאופני כושר וזאת מכמה היבטים:
אם החלטת לעשות ספינינג לבד - יש חשיבות מרובה למנחי הגוף וליתר הנחיות המדריך בשיעור שלא נזרקות לחלל האויר סתם כך. על מנת שלא תסבי לעצמך נזק, היכנסי בכל זאת לכמה שיעורי בייסיק או תיצמדי למישהו שינחה אותך נכון, עד שלא תקבלי אישור ממדריך שאת "בשלה" המשיכי לדווש בישיבה. כמו כן, רענני את הכללים שלמדת מפעם לפעם
יש אופני ספינינג איכותיים, בהחלט יש! אישית, בגלל המחיר הגבוה, הייתי ממליצה לך לרכוש כאלו אפילו יד שניה. אני אישית מכירה מקום שמוכר אופניים חדשים ומשומשים (תוכלי לפנות אליי במסר) ומקווה שלאחר ה-9/12 נתחיל לעורר את לוחות הפורום ויהיה אפשר להגיע דרכם למוכרים ולקונים פוטנציאלים.

שניינה

New member
תודה לך....

לי אישית אין כסף לאופניים יותר יקרות ממה שיש בערוץ הקניות (2400 כולל משלוח) אבל ההורים שלי גם יכולים להתעניין בזה,הם בטח יוכלו להוציא יותר, השאלה כמה יותר? האם מדובר ב-5000 ש"ח או 15,000 ש"ח? (אם זה משהו שמתקרב למספר השני,אין מצב) חשבתי אולי לקנות איזה DVD שמנחה כל מיני אימונים (בגלל זה התלהבתי מהאופניים בערוץ הקניות, כי מצורפים אליהם 3 אימונים בDVD, אבל יותר חשובה לי האיכות של האופניים) את מכירה איזה DVD כזה? נראה לך שאם עושים על זה רק בעזרת מוזיקה קצבית ניתן להתמיד בזה? יש דיסקים מומלצים ? (אני לא מאזינה לדאנס ככה סתם אז אין לי מושג בזה, אבל במכון זה כיף. יש אולי רשימת שירים/דיסקים?) בכל אופן תודה רבה לך על התייחסותך.

shiri 80

New member
את חייבת לעצמך לנסות שוב אימון קב'

אני לא רואה ממש טעם לקנות אופני ספינינג הביתה כי מרבית החוויה היא השיעורים ,ההדרכה והאנרגיות שיש מאימון קבוצתי . לכי שוב לשיעור , כל היופי בספין הוא שאת קובעת את הרמה לעצמך ...

שניינה

New member
הלכתי לפחות ל- 10-15 שיעורים

וכל פעם הרגשתי שאני עובדת קשה, אז עוד חשבתי שזה מה שצריך (ולא הבנתי למה אני לא מצליחה להתמיד בזה) עד שקיבלתי שעון דופק מתנה והבנתי שזה מטורף. לדעתי הדופק הממוצע שלי באימונים האלו היה 85% ואף יותר (אני לא מדברת על הדופק המקסימלי, שבטוח הגיע לכמעט 100%) אה ואני חייבת לציין שהלכתי רק לשיעורים של שעה. לצערי הרבה מהשיעורים במכון הם 75-90 דקות ואליהם לא יכולתי ללכת , כי לא רציתי לקום לפני סוף האימון. תיאורטית אפשר להתאים את השיעור, אבל טכנית כשהמדריכים מסתובבים וצועקים להתאמץ יותר, זה די פאדיחה לדווש בקצב הרבה יותר איטי מאחרים. גם ככה לא הייתי עושה באותה מהירות של אחרים ונתנו לי "מבטים".

shiri 80

New member
פייר? אם כבר לבד אז אופניי שטח

זה הרבה יותר מענין הזמן עובר יותר מהר ואת יכולה לעשות מסלולים בקצב שלך ...

למעלה