אופני diamondback grino חוות דעת .

zivv20

New member
אופני diamondback grino חוות דעת .

היום רכשתי אופני זנב קשיח של חברת diamondback. דגם grino . קניתי אותם יד שניה אבל במצב חדששש. הם עם מערכת הילוכים 21 של "שימנו" משולב עם מערכת בלימה ביחד באותה ידית . המחיר : 850 כולל כפפות רכיבה שקיבלתי מתנה מהרוכב של חברת bolt. שאלתי היא כזאת : האם המחיר שווה את האופניים ? לפי בירור שעשיתי החברה הנ'ל נמכרת בסניפי מצמן את מרוץ . והאם למישהו יש ניסיון עם החברה הנ'ל ? תודה רבה .

xX Parsi men Xx

New member
מה שמצחיק שאתה שואל אחרי שאתה

קונה ואז זה ממש לא משנה. קודם שואלים אחרי זה קונים. אגב, תתחדש!

zivv20

New member
תודה ידידי .

אולי בכל זאת מישהו יענה על סמך ידע עם החברה או הדגם הנ'ל. תודה .

dugalgali

New member
הכפפות עושות את ההבדל !

שילמת מחיר בסדר גמור. הדגם הזה הוא דגם "כניסה" שמטרתו בעיקר להכניס אותך לתחום בלי שתפחד יותר מידי להרוס את האופניים. בטח עוד כמה חודשים עד שנה תחליף למשהו יקר יותר. דיימונדבק חברה ידועה עם דגמים טובים ברמות שונות מצמן חברה גדולה ומכובדת. נראה לי ששמת את ה-850 ש"ח שלך במקום טוב - בעיקר כי קיבלת כפפות !!! (אני בטח הייתי מוריד אותו ל-830 ומקבל גם משאבה ונגן MP3 - אבל אני זה אני ואתה זה אתה) ואגב, מיעוט התגובות לשאלתך נובע בעיקר מזה שבפורום הזה יש לא מעט אנשים שבלי להניד עפעף משלמים 850 ש"ח (ויותר) על פנס לאופניים כך שהתלבטות על הסכום הזה לגבי קניית אופניים (ועוד עם כפפות!) נראית להם... איך להגיד... קצת מיותרת

yosi53

New member
אני חושב שתגובות ציניות ולגלגניות

מרחיקות רוכבים פוטנציאליים ומתחילים מהפורום ומהרכיבה - וחבל! ו..אני מתנצל מראש בפני שני העונים שמעלי, שלפחות ענו לרוכב (כנראה חדש) שמנסה להכנס לתחום הרכיבה ברגל מהוססת. לעצם השאלה: אני לא מכיר את החברה והמודל שקנית כך שקשה לי להתיחס. בכל מקרה, תרכב, תהנה, אל תקשיב ל"פלצנים" שבפחות מ4 ספרות לא ניתן לטפס על גבעה או לגלוש בסינגל. (בבוא היום כשתהנה ותכנס לענין, תבין שזה אכן כיף גדול יותר לרכב על אופנים טובות יותר, אבל זה לא העיקר).

dugalgali

New member
אין לי מושג מי אתה ומה אתה רוצה אבל

בשלושה דברים אני בטוח: 1. התגובה שלי לא היתה צינית אלא עניינית 2. התשובה שלי כללה את כל המידע שהשואל ביקש לדעת. 3. את הדבר השלישי שאני בטוח בו - אשמור לעצמי. חוצפן.

zivv20

New member
הבהרה .

הדבר האחרון שרציתי הוא ליצור איזשהו ויכוח בין גולשים , אני אמנם חדש בתחום ובכלל בפורום ,אבל שמח להתחיל , כי הרי כולכם הייתם שם ! בכל זאת תודה על התשובות , עזתם לי מאוד . זיו.

dugalgali

New member
שמחתי לעזור. אגב - לדגם שלך קוראים

GRIND ולא GRINO, וכשכתבתי ששילמת מחיר סביר הסתמכתי בין השאר על מחיר הדגם הזה יד שניה בחו"ל. סע בבטחון.

למעלה