אופנת האלים

L e s t a t

New member
אופנת האלים

בתיאורים של האלים, אלו שלובשים בגדים, לובשים בגדים שהיו באותם ימים די פופולארים. האם לדעתכם האלים מתלבשים בהתאם לאופנה או שהם ממשיכים ללבוש את מה שהם לבשו בימי קדם? מעניין אם לעשתרת יש מלתחה המורכבת בעיקר מבגדי "קסטרו"
לפי דעתי הם יראו בהתאם למה שאדם מסויים ירצה לראות אותם. חלק יראו אותם לבושים לפי האופנה העכשווית וחלק יראו אותם לבושים בבגדיהם העתיקים. אבל מכאן עולה שאלה יותר גדולה - האם האלים הולכים לפי האופנה או האם האופנה הולכת לפי האלים?
אני מהמר על האפשרות השנייה. מעניין אם יש אלי אופנה...

gwizard

New member
אני חושב שאתה צריך לנוח יותר ../images/Emo13.gif

אל תעסיק את עצמך בשאלות כאלו, אחרת אני אתחיל לחשוב על אפרודיטה

Justin Angel

New member
דווקא שאלה טובה...

חשבתי על משהו דומה בעקרון לפני כמה שנים... הטוטאה דה-דנאן הגיעו לאירלנד כדי לפנות את האי לבני-האדם משדי הפומור. מה שאני חשבתי זה נגיד והאלים היו באים היום (סיבה נורמלית לא מצאתי) אבל נגיד והם היו באים לניו-יורק... אני פשוט רואה את מאנון מק'ליר כנהג מונית עם כובע מגניב, משקפי שמש ומשענת חרוזים. את לוג' אני רואה כשוכר בבורסה לובש בגדי מעצבים, ולבוש שהוא מאוד Snazzy שכזה... טוב, אני אפסיק עכשיו היות וזה כבר באמת הגיע לנקודה של blasphemy, אבל הפואנטה שלי הייתה שבסוף כל הסדרת קומיקס הזאת שרצה לי בראש פשוט הבנתי שהאלים שלי לפחות באו למטרה ספציפית, עשו אותה, נשארו לוודא שהכל בסדר ואז המשיכו הלאה, ולכן אין באמת טעם לראות אותם בלבוש בין-ימינו.

itai90

New member
ג'סטין

אתה כול כך חייב לקרוא את אלים אמריקאים של ניל גיימן בערך מה שאמרת עכשיו רק אם אלים אחרים בברכת האור פם

לפחות לגבי עשתרת

אינני סבור שאָפנת העירֹם השתנתה בארבעת אלפי השנים האחרונות

hadaraviram

New member
לו האלים לבשו בגדים מודרניים:

אתנה היתה מרכיבה משקפיים ומסתובבת עם laptop. קואן יין והיגיאה היו לובשות חלוק רופאים. טרה הירוקה היתה לובשת מדים בצבעי הסוואה וחגורת תחמושת. קאלי ושיווה היו לובשים בגדי נינג'ות. ניקיי היתה לובשת... Nike? דיוניסוס היה לובש בגדי באטיק ומכנסי שרוואל. הרמס היה רוכב על טוסטוס בצבע אדום ענת היתה לובשת חגור מלא וחובשת כומתת צנחנים ארטמיס היתה לובשת מכנסי מטיילים עם המון כיסים לילית היתה לובשת חליפת עור שחורה עם המון רוכסנים הרה היתה לובשת שמלה שחורה קטנה, עונדת יהלום ענק ומעשנת סיגריה עם פומית הפייסטוס היה חובש קסדת פלסטיק צהובה ןמשקפי מגן ואפרודיטה היתה לובשת... רק... שאנל 5.

TheBlueOne

New member
חחח :) אהבתי..

דרך אגב, מה שלומך הדר? הרבה זמן שלא ראיתי אותך פה.. יצאת לפגרה?

hadaraviram

New member
:)

אני מתכוננת לבחינת המועמדות שלי על הצעת המחקר לדוקטורט. אני עדיין משוטטת בפורום, אבל משתדלת להשקיע פחות אנרגיה בינתיים.

למעלה