אופנת הOC

אופנת הOC

אופנת הOC אני ככ אוהב את הבגדים שהם לובשים בסדרה (חוץ מריאן אין לו טעם) מישהו יודע איפה חברות הם לובשים? ניסיתי לראות את זה בקרדיטים אבל לא מצאתי

Aviad1987

New member
אני חושב שלריאן בכוונה 'אין טעם'

בכל מקרה אני הכי אוהב את איך שסת' מתלבש ולמרות שעל מריסה הכל צריך להיראות טוב זה ממש לא ככה.. =\ אני אוהב יותר את הבגדים של סאמר. בקשר לאיפה הם מתלבשים - אין לי מושג =\

dht160

New member
סאמר שולטת באופנה !!

ואני חושב שהיה פעם כתבה בחדשות ערוץ E על המקום שמשאיל להם בגדים גיא

LemonLimeLilach

New member
סאמר בהחלט שולטת באופנה

בגדים מהממים. וזה גם מתאים לדמות.

Danielushhhh

New member
../images/Emo45.gif סאמר באמת שולטת אבל

למרות שמריסה מתלבשת לפעמים מגעיל ובחוסר טעם יש לה גם קטעים שאני ממש אוהבת את איך שהיא לבושה

MaStIk BaZoOkA

New member
אתה באמת צודק..

בקשר למריסה..היא לובשת לפעמים בגדים הכי מכוערים שיש! למשל בפרק אחד (אני לא זוכרת איזה=/) הייתה מסיבה והיא שתתה אלכוהול .. (נראה לי מסיבה אצל כיילב ..משומה שכחתי..=/) אז בסצנה של המסיבה היא לבשה שמלה מכוערת! והבגדים של סאמר יפים=]

MaY1212

New member
נצל"ש---> בטח כבר שאלו אתכם אבל ...

איך קוראים לשיר הפתיחה של O.C? טנקס...

yaelrs

New member
משהו שמצאתי....

אולי זה מתאים... http://www.theocshow.com/theocfashion.htm

STA1

New member
נצל"ש - [ספוילר] האם בסוף העונה לוק

עוזב?? כי ראיתי עכשיו מין ראיון עם כריס משנה שעברה שהוא אומר שהוא עוזב לפורטלנד?? זה נכון?. כי לא ראיתי עדיין את העונה השנייה!!!

STA1

New member
אהה...סליחה..פשוט לא היה את האייקון

של הספויילר ורציתי לשאול אז כתבתי ספויילר אבל אני לא מבין מה כל כך רע אם כתבתי "האם בסוף העונה לוק.."???

Aviad1987

New member
זה שכתבת ספוילר זה סבבה

אבל את מה שאתה רוצה לשאול תשאל בתוך ההודעה.

../images/Emo58.gif

כן, לוק עוזב לפורטלנד. אם אני לא טועה הוא יופיע העונה הזו עד פרק 24 או 25 (מתוך 27 פרקים) ואז יעזוב. בעונה השניה הוא יופיע בפרק הראשון ושאר העונה הוא כבר לא יופיע. הסיבה שהוא עוזב- בטח כבר ראית בפרק האחרון את המתח המיני בין ג'ולי ללוק, אז בהמשך העונה הם ינהלו רומןולוק יתאהב בג'ולי,אבל אז מריסה תגלה את זה וג'ולי תזרוק את לוק לטובת קיילב, באיזה שלב הוא ישתכר ויעשה תאונה בסופו של דבר הוא ירגיש שכבר אין לו כלום בניופרוט, לא חברים לא משפחה... ואז הוא יעזוב לגור עם אבא שלו בפורטלנד.

STA1

New member
../images/Emo58.gifאת האמת לא ראיתי את הפרק

האחרון!!אני רק בפרק 24 אבל חפיף!!אה..את זה שלוק וג'ולי יהיה להן רומן ומריסה תגלה את זה אני יודע כבר!! אבל תודה

למעלה