אופנת יום רביעי
S shmickey New member 17/12/14 #6 מדליקה!! הייתי הולכת פה על נעליים שחורות כדי להרגיע את כל מה שקורה מסביב אוהבת את שילוב ההדפסים!
D DesertBluz New member 17/12/14 #7 ממש יפה! בקטנה מה ששמיק אמרה על המגפונים אבל זה ממש בקטנה. אהבתי את המיש מש!
S shmickey New member 17/12/14 #4 רוב הסיכויים שאתחרט ואחליף לג'קט החלופי שהבאתי איתי. ווסט עתיק שיושב לי בארון כבר כמה שנים..
נ ניצת הורד New member 17/12/14 #5 הוסט מאוד מוצלח בעיני אבל הייתי מעדיפה אותו על חולצת טי שחורה עם הדפס או כתובית ולא על חולצה שקפקפה אלגנטית כמו שלך
הוסט מאוד מוצלח בעיני אבל הייתי מעדיפה אותו על חולצת טי שחורה עם הדפס או כתובית ולא על חולצה שקפקפה אלגנטית כמו שלך
H Happy Goth New member 17/12/14 #8 אל תתחרטי!!! זה מהמם!!! מאד אופנתי, יש מצב שזה כבר לא טרנדי יותר חחחח סתם סתם זה מושלם ככה, פתוח ועם שילובים רגועים וקלאסיים. המגפונים נהדרים כאן עם סקיני שחור. אני שמחה שיש פריטים שאת לא נפטרת מהם כ"כ בקלות
אל תתחרטי!!! זה מהמם!!! מאד אופנתי, יש מצב שזה כבר לא טרנדי יותר חחחח סתם סתם זה מושלם ככה, פתוח ועם שילובים רגועים וקלאסיים. המגפונים נהדרים כאן עם סקיני שחור. אני שמחה שיש פריטים שאת לא נפטרת מהם כ"כ בקלות
ל לי וולף New member 17/12/14 #11 מצטרפת לתהיה - למה להחליף?? אולי הוא מצטלם הרבה יותר מגניב ממה שהוא במציאות אבל ממה שאני רואה, הלוק מעולה ואופנתי ו-COOL. מה עוד צריך?!?
מצטרפת לתהיה - למה להחליף?? אולי הוא מצטלם הרבה יותר מגניב ממה שהוא במציאות אבל ממה שאני רואה, הלוק מעולה ואופנתי ו-COOL. מה עוד צריך?!?
S shmickey New member 17/12/14 #12 האמת שהוא מצטלם פחות טוב ממה שהוא נראה במציאות במציאות יש לו תנועה ולדעתי זה נראה טוב יותר.. אין סיבה אמיתית להחליף, סתם תחושה שלי, מרגישה בולטת ככה במשרד.. תודה אהובה
האמת שהוא מצטלם פחות טוב ממה שהוא נראה במציאות במציאות יש לו תנועה ולדעתי זה נראה טוב יותר.. אין סיבה אמיתית להחליף, סתם תחושה שלי, מרגישה בולטת ככה במשרד.. תודה אהובה