אופנת עונות על הפנים,אל תדרכו שם

אופנת עונות על הפנים,אל תדרכו שם../images/Emo7.gif

אני מבין הלקוחות המאד מאד מאוכזבות מעונות יש לי מכנס ג´ינס שנרכש לפניי 5 ח´על הפנים-לפניי 4ח´ נקרעה הלולעה ותיקנו לי אותו ולא מזמן(3 שבועות+-)הם גם נקרעו ולכי דברי עם הלמפה...כי כתוב לכבס ביד-ממתי מכבסים ביד ג´ינס???????? יש להם שירות מתחת לכל ביקורת והאיכות על הפנים!!!!!!!!!!!!! בקיצור עוד לקוחה מאוכזבת שתמשיך לקנות במתאים לי בלבד!!!!!!!!!

DREAM111

New member
מפתיע אותי לשמוע את הדבר הזה

לי יש בגדים של עונות מלפני שלוש או ארבע עונות שעדיין נראים כחדשים. אכן יש כל מיני בגדים שצריך לכבס בכל מיני צורות אם ידנית או אם בכביסה עדינה. צריך תמיד לבדוק את התווית ולראות מה ההוראות של החברה. בכל אופן אולי כדאי לך לפנות לחברה עצמה ולא לחנות ולראות מה ניתן לעשות.

DREAM111

New member
היי לך אחרי בדיקה בנושא יש לי

תשובה בשבילך. בררתי על הנושא הזה של הגינס קודם כל לא ידוע על גינס שצריך לכבס ביד ודבר שני מנהלת החנות צריכה להחזיר את המכנס שיש איתו בעיה לרשת ואחרי בירור בחברה עצמה יגיעו למסקנות ולהחלטות מה עושים הלאה. חושבת שאולי כדאי לך לחזור לחנות ולשלוח את המכנס לבדיקה ובירור של הרשת. בהצלחה ואשמח לשמוע מה עשית בנושא.

צר לי לאכזב אותך.....

הייתי בקשר בעונות אז עם האחראית שאינני זוכרת את שמה כרגע-והיא אמרה לי שאין שום אפשרות אלא לכבס במכונה בלבד כמו ההוראות שמופיעות על הג´ינס-וזוהי חוצפה!!!!! תודה על תגובתך-אנסה שוב להיות עימם בקשר מחר

למעלה