אופנת קומו

ללי 2

New member
אופנת קומו

היום ראיתי בלאשה החדש אופנה חדשה ממידה 36 עד 52 במכנסים ובחולצות עד xxxxl נשמע שווה בדיקה, חוץ מזה שיש שם גינסים ליקרה מהמממים מתרחבים.

ShirShir

New member
מסכימה איתך!!../images/Emo13.gif

גם אני התלהבתי..!! השאלה היא - איפה זה?? מי שתמצא, שתפרסם מיד ונוכל ללכת לבדוק ת´עניין.

אם מדובר באופנת como...

אז אני מכירה את החברה וקניתי כמה מכנסיים שלה מספק פרטי שהיה עורך מכירות בבתים במושב מדי עונה. אני לא יודעת מה המידות שלהם עכשיו, אבל לי יש שלושה מכנסי 4\3 שלהם והם די אחלה. הגיונסים נמתחים הרבה הרבה פחות מהבדים האחרים ומידה 52 זה 52 כמו שאני 38 אבל המידות די סבירות ובכללי הבגדים די יפים. בחולצות שלהם ובז´קטים זה אותו סיפור- הכל עניין של כמה נמתח הבד... אני לא כל כך מעודכנת כי בפעם האחרונה שראיתי משהו שלהם זה היה בתחילת הקית אז שווה לבדוק כי המחירים ממש לא נוראיים.

DREAM111

New member
היי בנות ../images/Emo141.gif

בשורות טובות. בקרוב אקבל הביתה את הקטלוג הביתה ואוכל לתת לכן כתובות יותר מדוייקות. אני מנהלת שיחה עם עודד נציג של החברה שמסביר שמטרת החברה היא להגדיל את המידות שלהם תלוי בקהל היעד כמובן. אומנם חברה קטנה שמעוניינת להגדיל את המידות אך לצערם אין עדיין נתח שוק שקונה במידות הגדולות. מחירים מפתיעים לדעתי אין הבדל בין המידות מחיר נקבע לפי סוג הבגד בלבד גינסים בין 129-189 +-. עוד פרטים בקרוב לגבי סניפים.

מאיושית

New member
לילך

אני גם רוצה קטלוג...
איך אפשר להשיג את הקטלוג שלהם? יש לך אולי טלפון שצריך להתקשר כדי לקבל? שתפי אותנו

DREAM111

New member
היי חמודה ../images/Emo13.gif

את הקטלוג אני מקבלת בגלל הניהול של הפורום הם חורגים מהמקובל ושולחים לי. אבל ברגע שאקבל בשמחה אתן לך שמות של חנויות ששם יש את המוצרים והקטלוגים שלהם.

efil1

New member
טלפון לברור הסניף הקרוב

למקום המגורים 03-6829495 , 03-6829126 מעיתון לאישה מחיר חולצות סריגים וכו´ 69-99 מכנסיים 119-169 מעילים וג´קטים 129-299 פשוט מחירי מציאה לעומת עונות, מתאים לי לילית וורדה אני מקווה רק שהאיכות לא נמוכה כמו המחירים דרך אגב בחנויות אפשר למצוא גם קטלוג .

ShirShir

New member
יש לכן מושג באילו חנויות?

ניתן למצוא את אופנת קומו? באיזור רחובות, ראשל"צ?

למעלה