אופס, הטרור הגיע גם לכאן?

אופס, הטרור הגיע גם לכאן? ../images/Emo88.gif

במשך 24 שעות התנוססה כאן שלשום ואתמול השמצה פרועה חסרת כל תשתית עובדתית מטעמה של הלן כלפי עזרא. בתגובה להודעת ההשמצה הזו - פירסם אמש עזרא הודעה מסויימת תחת הכותרת "התנצלות". לפתע - בלי הודעה מוקדמת, בלי שום הסבר, ומבלי לקבל את רשותו של עזרא, ובלי להתייחס לנזק שכבר נגרם יממה קודם לשמו של עזרא - נמחקה ההודעה, המובאת כאן שוב. עזרא רואה את הדבר בחומרה רבה, ולא יסכים בשום אופן שהודעות השמצה מטעם מחנה-מקורבים תישארנה כאן באופן חופשי במשך ימים ארוכים - כשהודעות התגובה שלו - תימחקנה, רק משום שהן חושפות את המשמיץ במערומיו ובמלוא כסילותו. זוהי מדיניות ברורה של העדפת מחנה אחד על מישנהו: כפי שלאיש לא הפריעה הודעת ההשמצה שהתנוססה כאן - כך אין לאיש סמכות לגעת בהודעת התגובה לאותה השמצה. ועזרא מקווה בשלב זה, שהמסר הזה יובן כהלכה. להלן ההודעה שנמחקה: ה ת נ צ ל ו ת
============= אמש קרה כאן למישהי משהו ממש לא נעים. אנשים אחרים - היו בורחים מכאן מרוב בושה על הרבה פחות מזה - אבל למזלנו היא קורצה מחומר אחר - והצליחה להתגבר על אי הנעימות הזו בקלות יחסית. במה מדובר? אלמוני/ת מסויים/ת כתב/ה מה שכתב/ה תחת הניק עוזרת מקרית, בין היתר כמה מילים לגבי עזרא, ואחת המשתתפות הוותיקות והחכמות בפורום מיהרה להמר בפומבי שמדובר בעזרא שכתב, בשם בדוי, את דברי אותו/ה אלמוני/ת, כדי לשבח את עצמו, רחמנא ליצלן. היא כמובן לא שמרה את ההימור הפרטי הבלתי-מבוסס הזה לעצמה - אלא רשמה אותו בפורום כמשוואה כמעט בטוחה, ופיתתה גם את האחרים להרהר בהימור הזה. לאחר מכן, שוב בלי לדעת מדוע, הסתבר לה כנראה שהיא טעתה בזיהוי, ומצאה עצמה מתנצלת בפני אורי על הטעות הזו שלה ובעיקר על בורותה - היא אף הבטיחה להשתדל יותר בפעם הבאה. לפיכך, עזרא מבקש להתנצל בפניה על עוגמת הנפש הקשה שנגרמה לה בפני אורי ובפני האחרים כתוצאה מכך שנאלצה להתבזות ולהתנצל בפניו ובפני כולם. אין ספק, שאם מלכתחילה היא לא היתה מהרהרת בעזרא - זה לא היה קורה לה, לא ההימור המטופש ולא ההתנצלות, וזו סיבה מספקת בהחלט כדי שעזרא יראה עצמו אחראי בלעדי וישיר לאי-הנעימות שנגרמה לה, כמובן, שלא באשמתה. על כך נתונה לה התנצלות זו מעומק הלב.

לא יאומן: מחול הטירוף נמשך!

כנראה שההודעה דלעיל עשתה כאן משהו למי שמוחק את ההודעות - ופתאום - בתוך דקות - נמחקו גם אותן הודעות השמצה נגד עזרא שנותרו במקומן עד לשעה זו. שוב, איש לא הודיע על דבר המחיקה - וכתוצאה מכך שולח הלינק בהודעה שלמעלה את הקוראים אל הודעה אחרת לחלוטין שאינה שייכת לעניין. כדי שלא יהיה ספק לאיש במה בדיוק מדובר - וכדי שאיש לא יחשוב כאן לרגע שהוא מסוגל לטשטש את העיקבות או להעלים את העובדות במעשה ההתנכלות שלו - הנה עזרא מביא כאן שוב את הודעת ההשמצה של הלן ואת מה שנגרר אחריה: הלו...אמא של אמיר עוזרת מקרית = עזרא ראשונה?????? ותחשבו על זה. -------------------------------------- אורי_ח הגזמת הלן, ותיקה שכמותך אינה מזהה עוד תככן מצוי שחיפש עץ גבוה בשביל להציץ לחלון של השכנים כדי לקבל סיפוק רגעי מויכוח משפחתי די שגרתי, ואם אפשר אז גם להשליך פנימה איזו אבן כדי ללבות את המהומה להנאתו? נ.ב. ניסחתי בזכר, אך הכוונה לשני המינים. ------------------------ עוזרת מקרית נעלבתי ממך מאוד אני לא תככנית. אין לי ענין בלזרוק אבנים. האם אתה סובל מאיזו פרנויה או משו --------------- אוזן רגישה צודק מאה אחוז? עברתי בפורום אחר ועיינתי במה שקורה שם. נראה לי שזו אותה האחת שפשוט עוברת ממקום למקום... וחבל שיש כאלו -------------------- הלן...אמא של אמיר אורי...מתנצלת על בורותי ומבטיחה שבפעם הבאה אשתדל יותר בזיהוי... --------------

../images/Emo46.gif רגע, רגע, רגע! לא סתם אומרים

שהחיפזון הוא מהשטן.... ראשית, אני מאד מעריכה אותך ואת דרך הכתיבה שלך. האנשים פה ובכללם אתה, בעלי ראית עולם שטוב לי איתה אז, אל תקלקל לי בבקשה (אנוכית שכמוני!). שנית, הלן כתבה מה שכתבה ואחריותה על דבריה. אני הגבתי (כמו אורי) על אותה אחת שהתגלתה אח"כ כמירית לוי ועברה במקרה בפורום וחשבה לנכון לזרוק בוץ. להפתעתי יכולתי להבחין בדרך הכתיבה כי זו אותה אחת שפגשתי בפורום אחר. שניינו ידענו שזה לא אתה! אז אולי התגובות היו זו לצד זו והטעות שלי שלא הבהרתי את כוונתי אבל, האם להעלב ממך כרגע על שהשמצת אותי לחינם? ושיהיה לך טוב.

צודקת! אכן החיפזון מהשטן -

כי אלמלא החיפזון - בוודאי היית רואה, מבחינה ומבינה שעזרא כמובן לא התכוון לא אלייך ולא אל הודעותייך. ההיפך הוא הנכון: את הרי היית זו שדווקא טענה בדיוק את ההיפך ממה שרשמה הלן, בלי שום בסיס ובלי שום נימוק ובלי שום צל צילה של הוכחה לדבריה. לשווא נפגעת - כי מלכתחילה עזרא לא התכוון אלייך, והודעתך צורפה כאן רק כהודעה ´נגררת´ בין שתי ההודעות של אותה הלן. כך בדיוק צויין בהודעה: שההודעה שלך (כמו זו של אורי) היא רק הודעה נגררת, וזו שוב הוכחה שכנראה כדי לשרוד פה צריך לא רק אוזן רגישה - אלא גם עין רגישה.
כך או כך - עזרא מצטער על אותן דקות שבה הבנת בטעות את ההיפך, ומקווה שהדברים ברורים עתה לחלוטין.

עזרא היקר, לוקחת את מילותי בחזרה, ../images/Emo88.gif

אכן הבנתי לא נכון ולא כי לא קראתי אלא כי נתתי לזה פרוש לא נכון (לקות למידה!). אז זה לא תרוץ, אני לוקחת מלוא האחריות על המילים שלי ובאמת תודה שטרחת להבהיר ולא התעלמת.

למעלה