אופס טעיתי בפורום

zuli4

New member
ניסית פעם לכתוב בדיחות לבזוקה?..

כי עם גודל הטימטום הם דווקא יוכלו לקבל את הבדיחות..

henry987

New member
יא חתיכת אפס

אני משער שאתה אוהד את מכבי ת"א. הקבוצה שלכם לא יותר טובה משלנו. קבוצה בלי חלוץ שלא מצליחה לנצח קבוצה קפריסאית יא חתיכת אפס אתה וכל המכביסטים. ת"א מס' 3

טוב תקשיב

בוא הנה אתה ממש מצחיקקקקקקקקק אתה בטח מאלה שהואדים את מכבי חיפה ומנצסטר יוניטד ומילאן וריאל מדריד ואתה בטח לא מבין כלום בכדורגל

הלו תרגעו כאן בפעותון שלכם

ליגה לאומית ? אתם אז מי עגלקטיקוס מכבי ת"א או אתם, מגיע לכם שירדתם כל הזמן קיבלתם רק תבוסות בראש. רק אבי נימני ואייל ברקוביץ שווים לכל התקציב של הפועל ב"ש, אז תרגעו כי מכבי היא אימפריה, וגם יש לנו את הקהל הכי טוב בארץ ----> 10,000 מינויים ולכם אולי 100 בלחץ.

סימתם מקום אחרון בליגה

טוב עם ניהול כושל כמו שלכם אני לא מתפלא, כולם עזבו גם אותכם, אפילו בונפלד העדיף את הספסל של מכבי עליכם, וגם אופיר חיים שזרקנו אותו ואתם לקחתם אותו חזר אלינו, כל סתם שנמצא אצלכם עכשיו היה מת לשחק במכבי ת"א, ועם לוני רק היה רוצה אותו הוא תוך שניה היה בא אל מכבי, טוב אבל מה מכבי צריכה שחקנים מהאשפה שאפילו לליגת שכונות לא הייתי לוקח אותם.

להזכירך

הפועל באר שבע הביאו מלא שחקנים שעכשיו ברמה מצוינת: בניון, רוסו, קוקו שדרגך אגב משחק אצל תל אביב(אם אתה לא יודע) וגם דוארטה, בונפלד, ואופיר חיים ויש עוד מלא שאני לא זוכר אותם.

למעלה