אופס סליחה שכחנו
לחמי וחמותי היה אתמול יום נישואין. אני הגעתי במקרה כי הייתי בדרך הביתה בשעה מאוחרת וידעתי שבעלי אצלהם (הוא היה חולה אתמול). תוך כדי הם שואלים אותי "יש עוגה טובה את רוצה"? אמרתי לא. תמיד יש עוגה טובה אז מה חדש? התברר שהם קנו עוגה מדה לה פה שזו חנות עוגות הבית המעולות שלהם בכל פעם שיש אירוע!
בקיצור אז התעוררה השאלה מה יש אירוע? והםענו, כן זה יום הנישואין שלנו. שאלתי את בעלי בקול מופתע, אתה זכרת? הוא אמר לא. אחי היה שם, "אתה זכרת"? הוא ענה לא! וגם אני שכחתי! אבל הם סומכים עלי כי הם בנים ולא זוכרים דברים כאלה. האמת? לפני חודשיים הן טסו לחו"ל ולנו היה יד ורגל מאוד עמוקה בטיול הזה. צ´יפרנו אותם בעלות חצי משבוע נופש אדיר על אוניה. זה עלה הרבה וסוכם שזו המתנה המשותפת לשני האחים. אבל אפילו זר פרחים לא הבאנו! נראה לי שהם לא הראו שהם נעלבו, אבל מעצם זה שאף אחד לא זכר זו פדיחה! הקיצר, אנחנו (כולם) בהוצאות גדולות בתקופה הזו בגלל ענינים שונים, והשאלה מה כן אפשר לעשות שיהיה סימלי ויפרגן להם. הלו"ז: הערב הם הולכים למסעדה עם חברים. ביום שבת הם מוזמנים להורי לצהרים. מה להביא? מה לעשות בגבול הסימלי, שיהיה מכובד?
לחמי וחמותי היה אתמול יום נישואין. אני הגעתי במקרה כי הייתי בדרך הביתה בשעה מאוחרת וידעתי שבעלי אצלהם (הוא היה חולה אתמול). תוך כדי הם שואלים אותי "יש עוגה טובה את רוצה"? אמרתי לא. תמיד יש עוגה טובה אז מה חדש? התברר שהם קנו עוגה מדה לה פה שזו חנות עוגות הבית המעולות שלהם בכל פעם שיש אירוע!