אופס סליחה שכחנו

יעלי2

New member
אופס סליחה שכחנו

לחמי וחמותי היה אתמול יום נישואין. אני הגעתי במקרה כי הייתי בדרך הביתה בשעה מאוחרת וידעתי שבעלי אצלהם (הוא היה חולה אתמול). תוך כדי הם שואלים אותי "יש עוגה טובה את רוצה"? אמרתי לא. תמיד יש עוגה טובה אז מה חדש? התברר שהם קנו עוגה מדה לה פה שזו חנות עוגות הבית המעולות שלהם בכל פעם שיש אירוע!
בקיצור אז התעוררה השאלה מה יש אירוע? והםענו, כן זה יום הנישואין שלנו. שאלתי את בעלי בקול מופתע, אתה זכרת? הוא אמר לא. אחי היה שם, "אתה זכרת"? הוא ענה לא! וגם אני שכחתי! אבל הם סומכים עלי כי הם בנים ולא זוכרים דברים כאלה. האמת? לפני חודשיים הן טסו לחו"ל ולנו היה יד ורגל מאוד עמוקה בטיול הזה. צ´יפרנו אותם בעלות חצי משבוע נופש אדיר על אוניה. זה עלה הרבה וסוכם שזו המתנה המשותפת לשני האחים. אבל אפילו זר פרחים לא הבאנו! נראה לי שהם לא הראו שהם נעלבו, אבל מעצם זה שאף אחד לא זכר זו פדיחה! הקיצר, אנחנו (כולם) בהוצאות גדולות בתקופה הזו בגלל ענינים שונים, והשאלה מה כן אפשר לעשות שיהיה סימלי ויפרגן להם. הלו"ז: הערב הם הולכים למסעדה עם חברים. ביום שבת הם מוזמנים להורי לצהרים. מה להביא? מה לעשות בגבול הסימלי, שיהיה מכובד?

אתי@

New member
את ענית בעצמך ../images/Emo13.gif

פרחים. יש חנות באזור שלכם - ארטיפלורה. יש להם זרים משגעים במחירים מאוד הוגנים. או שתכיני עוד עוגה טובה
אם את רוצה יש לי 3 תבניות אישיות בצורת לב. תוכלי להכין להם 2 עוגות אישיות (פונדט או משהו בסגנון) בתבניות הנ"ל. זה נחמד ואישי

יעלי2

New member
אתי@ לתשובתך

לפני 10 ימים חגגנו לאמא שלו יומולדת 50 וקנינו זר ענק בארטיפלורה. לחזור על ההצלחה? לגבי עוגות, אביו לא אוכל סוכר והעוגה הקנויה היא בשבילנו לא בשבילו. אין לי תנור אז קשה לי עם עוגה ועוד בלי סוכר. אז ללכת שוב על זר? זה נראה כמו מתנת ניחומים אחרי הפדיחה. אני מתלבטת.

אתי@

New member
צודקת ../images/Emo6.gif

אבל אם את כבר באה לקחת את התבניות את יכולה לאפות אצלי
טוב האמת היא שאין לי רעיונות צנועים בתקציב. הסטנדרט הוא תמיד פרחים או עוגה. חכי, אני חושבת

זר פרחים באמת נשמע כמו

הפתרון הכי טוב וגם עוגה יפה. לא כל הבעת שימחה צריכה להעשות במתנה. אולי תזמינו אותם איליכם לארוחה? אפילו כוס קפב עם עוגה שלכם זה נחמד. נכון שכחתם, אבל זה ממש לא היסטרי ולא צריך לפצות אותם באופן דרמתי. תעשו משהו קטן שאומר "חשבנו עליכם" וזהו.

Hadar p

New member
אולי פשוט זר פרחים עם ברכה יפה

או אולי עציץ יפה אם הם אוהבים! או אולי להכין ארוחה נחמדה ליום שישי בערב ולהזמין אותם

יעלי2

New member
נזכרתי בדבר.

לפני חתונתנו הם עמדו לעשות שיפוץ מאמבטייתם בת ה 20 שנה. אני רצתי וקניתי מגבות מהממות וקלאסיות עם עיטורים חבל על הזמן. כשראינו שהשיפוץ מבושש להגיע הענקנו להם את המגבות "על הדרך". בשביל מה לשמור? עכשיו ענין השיפוץ חזר על הפרק וומתחילים בעבודות אוטוטו. אולי משהו זוגי שקשור לחדר האמבטיה המחודש?

kisses

New member
וואו זה נישמע רעיון מצויין

יש היום כל כך הרבה דברים יפים לאמבטיה אפשר לקנות להם כל מיני סבוניות וכלים כאלו או חלוקים חדשים לו ולה או מברשת שיניים חשמלית לו ולה

רעיון קצת נועז

וגם מתאים.. בחנות בעזריאלי ראיתי שמוכרים ראש זוגי למקלחת. ז"א הראש של המקלחת- זה שיוצא מהקיר, הוא בדר"כ עם ראש אחד (הגיוני- לא?) אז הם מוכרים אחד עם פיצול לשני ראשים (בצורת Y מפוסק) ככה ששני אנשים יכולים להתקלח ביחד ואין מריבות על הזרם...

fila

New member
........

אפשר להזמין אותם לארוחה במסעדה ואפילו לתת מתנה צנועה לכל אחד מהם נגיד: עניבה ועגילים? קרם לחות לגבר ולאישה.גרביים לגבר וצעיף/מטפחת לאישה דברים קטנים ויפים......

למעלה