אופס.. שכחנו את גלעד שליט!

גלוכית

New member
גלעד שליט-לא שכחנו אותך

אנחנו העם ישראלי לא שכחנו. אבל הממשלה השלישיה הקדושה הזאת:ליבני ברק אולמרת-שכחו או שבגדו בו ואני מדגישה את המילה "בגדו".הזדמנות כזאת אדירה ולא לנצל אותה לשחרור את החייל החטוף זו לא בגידה? או שאולי ההצלחה שלנו לא היתה כל כך הצלחה ואנחנו לא יודעים מה באמת קרה בחזית אולי יש להם סיבה מוצדקת להפסיק את המבצה ולהוציע את הכוחות שלנו מי שם? ובלי גלעד שליט?

במעריב של יום א' 18.1.2009

בגליון יום א' 18.1.2009 של 'מעריב' מוקדשת כפולת העמודים האמצעית של העתון לידיעות וכתבות בעניינו של גלעד שליט תחת הכותרת"לא בלי גלעד". בין היתר יש שם דווח על מסיבת-העתונאים החפוזה שאביבה ונועם שליט קיימו ב'מצפה הילה' במוצ"ש, וגם מכתביהם של אבא של אלדד רגב ז"ל ("גלעד הוא הבן של כולנו") ושל תמי ארד, עגונתו של רון ארד (אדוני ראש-הממשלה, גלעד מתחנן על חייו"). כותבת תמי ארד בין היתר:"אני חיה עם רגשות-אשם. כשלתי. לא הצלחתי להשפיע על קודמיכם בזמן שאולי ניתן היה להשיב את רון הביתה חי...אסור שהטעויות שנעשו עם רון יחזרו על עצמן עם גלעד. יכולת-ההרתעה של מדינת-ישראל לא תקום ולא תיפול על גב שבוייה... (יש) דרכים אפקטיביות ... להלחם בטרור והן לא מתחילות ומסתיימות במענה לחטיפות חיילים. מנסיון העהר, יש רק דרך אחת להחזיר שבוי חי - לשלם ! וככל שהזמן חולף המחיר עולה והסיכויים פוחתים, שהרי גם עבור מתים אנחנו בסופו של דבר משלמים..." על זאת יאמרו בריטים: שמעו שמעו ! Hear Hear !

נגיעוT

New member
אני יכולה להעיד רק על עצמי

קשה לי עם התוצאות האלו אני מקווה והפסמיות שלי לגבי העניין תתבדה בקרוב

22.1:אולמרט למעריב:עושה מאמצים להחזיר את גלעד

אולמרט למעריב: עושה מאמצים להחזיר את גלעד רגע אחרי תום הלחימה בעזה מעניק אולמרט ראיון פרישה מיוחד למעריב (לבן כספית) ואומר: "המלחמה יצרה מנופים להשלים את החזרת שליט מהר יותר". ואני תוהה: מדוע שנאמין כיום לאולמרט הפורש יותר מאשר לאולמרט המכהן שנתיים וחצי, מאז שבייתו והעלמו של גלעד שליט ב-25.6.2006 ? כיום אני יותר משוכנע מבכל 395 הימים שעברו מאז, שרק (רק !) ה'פמפום' הבלתי פוסק והעקשני של קבוצת-הפעילים שנתקבצו - רובם ללא הכרות קודמת או אינטרס אישי כלשהו - לסייע בעניינו של גלעד שליט, הניעה לאט-לאט (לאט מדי ! אני מקווה שלא מאוחר מדי) את הפוליטיקאים המחליטנים להבין את מחוייבותם וה"כדאיות" גם להם לקדם את שחרורו של גלעד. אילו קיבלנו את "עצתם" לשתוק, להוריד פרופיל ולא להציק להם - (כמו שנאמר למי שניצבו במשמרת בכניסה למתחם המאובטח של בית-ראש-הממשלה ע"י מישהו/מישהי מאד (!) מקורב לאולמרט - או אז עניינו של גלעד שליט מזמן היה נדחק לקרן-זוית זנוחה בשולי סדר-היום של מדינת-ישראל, על קברניטיה ועל כל צבור תושביה. הפרסום והדבור הרם ו"תחזוקת-הנושא" כשהוא "חם" כל הזמן בסדר-היום הצבורי, הם שהיוו ומהווים מעין 'תעודת-ביטוח' לגלעד ודווקא לא שתיקה ואלם ואמון עוור במחליטנים "שידעו מה לעשות". הם לא ידעו ויותר מזה - לאמיתו של דבר - הם לא-כך רצו ! הראיון המלא עם אולמרט יפורסם מחר במוספשבת של מעריב.

אשהה

New member
גלעד שליט.......

יש לי רעיון שידחוף את שחרור שליט...בואו נארגן עצומה ובו כל אחד מאיתנו מבטיח להצביע קדימה אם גלעד שליט משוחרר עד 10/2/2009 ואים לא מצביעים ליכוד..........בטוח זה יעשה משהו לציפי לבני ולאולמרט

למעלה