22.1:אולמרט למעריב:עושה מאמצים להחזיר את גלעד
אולמרט למעריב: עושה מאמצים להחזיר את גלעד רגע אחרי תום הלחימה בעזה מעניק אולמרט ראיון פרישה מיוחד למעריב (לבן כספית) ואומר: "המלחמה יצרה מנופים להשלים את החזרת שליט מהר יותר". ואני תוהה: מדוע שנאמין כיום לאולמרט הפורש יותר מאשר לאולמרט המכהן שנתיים וחצי, מאז שבייתו והעלמו של גלעד שליט ב-25.6.2006 ? כיום אני יותר משוכנע מבכל 395 הימים שעברו מאז, שרק (רק !) ה'פמפום' הבלתי פוסק והעקשני של קבוצת-הפעילים שנתקבצו - רובם ללא הכרות קודמת או אינטרס אישי כלשהו - לסייע בעניינו של גלעד שליט, הניעה לאט-לאט (לאט מדי ! אני מקווה שלא מאוחר מדי) את הפוליטיקאים המחליטנים להבין את מחוייבותם וה"כדאיות" גם להם לקדם את שחרורו של גלעד. אילו קיבלנו את "עצתם" לשתוק, להוריד פרופיל ולא להציק להם - (כמו שנאמר למי שניצבו במשמרת בכניסה למתחם המאובטח של בית-ראש-הממשלה ע"י מישהו/מישהי מאד (!) מקורב לאולמרט - או אז עניינו של גלעד שליט מזמן היה נדחק לקרן-זוית זנוחה בשולי סדר-היום של מדינת-ישראל, על קברניטיה ועל כל צבור תושביה. הפרסום והדבור הרם ו"תחזוקת-הנושא" כשהוא "חם" כל הזמן בסדר-היום הצבורי, הם שהיוו ומהווים מעין 'תעודת-ביטוח' לגלעד ודווקא לא שתיקה ואלם ואמון עוור במחליטנים "שידעו מה לעשות". הם לא ידעו ויותר מזה - לאמיתו של דבר - הם לא-כך רצו ! הראיון המלא עם אולמרט יפורסם מחר במוספשבת של מעריב.