אופס...

Z A M i

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo6.gif...

http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=15836 לאנשים שרואים אבודים בעיקר.

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחח

Z A M i

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo3.gif פרק מעאפן...:-\

חוץ מפג מנישואים פלוס.

לא נכון.

היה פרק מגניב! עבדו על דזמונד בקשר לתוכנית האלקטרומגנטית. לא שמת לב שהם היו אמורים לכתוב גם 32 וגם 42 והם כתבו רק 42 וזה בכל זאת עבד? זה היה סתם ניסוי! ניסוי על בני אדם או משהו. חוץ מזה גילינו שלוק היה אלכוהוליסט, ובעונה הראשונה הראו שהוא מדבר בלפון עם החונכת שלו והיא אומרת לו שהיא לא רוצה להפגש יותר ובפרק הזה אנחנו מבינים שאיתה הוא דיבר.

Z A M i

New member
נכון...

היה לי באמת מוזר משהו במספרים. אבל איך הארלי לא שם לב לזה שזה לא היה נכון? אה, ומשהו שמישהו כתב בפורום, תראי- " דזמונד מפנה את ג'ק ולוק לצפות בסרטון של דארמה. הוא אומר להם שהסרט נמצא על מדף הספרים מאחורי הספר the turn of the screw של הנרי ג'יימס. אכן הסרט נמצא שם. אבל הספר הזה הוא הספר שבהתבסס עליו נעשה הסרט "האחרים". וכמו שהסרט של דארמה נמצא מאחורי הספר. כך הסרט האחרים נעשה בעקבות (או מאחורי) הספר. ואולי זה רמז שהאחרים הם אכן אנשי דארמה." כאילו האחרים הם אלו שעושים את הניסוי. אה, ומי שחטף את סויר מייקל וג'ין, זה לא נראה לי האחרים בכלל.. וואי, אני לא זוכרת יותר מדי דברים מהעונה הקודמת.:-\

Z A M i

New member
המספרים היו נכונים

ין 32 במספרים. ראיתי עכשיו ת'פרק שוב. מעניין מה הסיפור עם אנה לוסיה.. מוזר שהיא לא פגשה את סויר וקייט, באחד מהפרקים הראשונים שהם מחפשים אוכל הם מוצאים את האגם ההוא עם המרשל והמזוודה.. המקום שממנו היא יצאה. גם מעניין מה הסיפור של הדארמה הזה, שיש 6 "מפקדות" כאלו על האי, בשביל מה בעצם?..ממ.. אגב, נראה לי שמי שחטף את סויר מייק וג'ין זה פשוט עוד אנשים שאחראים על מפקדה באי, ושמי שחטף את וולט אלו האחרים.
קיצור. עלו לי הרהורים ומשום מה הייתי צריכה לכתוב אותם כאן. בכל מקרה, לילה טוב.

Z A M i

New member
אה!!!

הם בטח צריכים את וולט בשביל להיות אחראי על מפקדה כלשהי כי הוא צעיר ועוד יש לו זמן לחיות! הם כאילו צריכים אנשים צעירים כדי לשמור על מפקדות ושהניסויימשיך או משהו...

יכול להיות../images/Emo45.gif

גם אני ראיתי עכשיו ובאתי לכתוב שאין 32. לי נראה שהאנשים שנמצאים בצד השני של האי הם גם ניצולים של טיסה 815 וכל קבוצה חושבת שהקבוציה השניה היא "האחרים" וככה יוצא שהם לא סומכים אחד על השני.

Z A M i

New member
לא יודעת...

מה, הם עפו לכל כיוון באי? חוץ מזה, הצרפתייה הזו נמצאת שם הרבה לפני שהטיסה התרסקה, והיא זו שהזהירה על "האחרים" , ככה שמשהו כזה חייב להיות. לדעתי האחרים הם פשוט אלו שמנהלים את הניסוי, ופשוט אף אחד לא יודע מה הם בדיוק רוצים. אגב, את זוכרת איך קוראים לבן של הצרפתייה? יש מצב שזה מי שהיה עם דזמונד במפקדה ומת?

כן. כל אחד עף לכיוון אחר.

קודם כל הזנב של המטוס התפרק באוויר וגוף המטוס המשיך לנוע ולבסוף האמצע התנתק מראש המטוס וזה מה שגרם לטייס להיות באמצע הגונגל, גוף המטוס על החוף והזנב התרסק לים. חוץ מזה, הצרפתיה חשודה בעייני ובטח גם היא אכולת סרטים

איך זה מרמז על כך שהאחרים

הם אנשי דארמה? זה סתם ילד פלצן שניסה לנתח את זה יותר מידי. גם אני חשבתי שבטח יש משהו עם הספר הזה וככה גם הילד הזה חשב אז הוא ניתח לזה ת'תחת וזה מה שיצא.

Z A M i

New member
זה דווקא די הגיוני...

אשכרה הסרט "האחרים" מבוסס על הספר הזה. זה דווקא ממש הגיוני. לא נראה לי שהם היו עושים את זה סתם.

למעלה