אופציה חדשה בחדשות המשחק...

gindis

New member
אופציה חדשה בחדשות המשחק...

אופציה לשדרוג חדשות המדינה שלך. האופציה הזו תאפשר לך לקדם את המדינה שלך לשלב הבא של אינפורמציה. * תוכל לעקוב תמיד מי ניצח, למה הוא ניצח ומהם תוצאות הקרב בין המדינות. * יהיה באפשרותך לדפדף אחורה בחדשות העולמיות ולראות מה באמת קרה. * בנוסף חדשות המדינה שלך לא ימחקו ותהיה לך היסטוריה של כל החדשות שלך לתמיד. לפרטים נוספים לחצו על חדשות ובדקו את האופציה החדשה.

tenen

New member
מה דורש השדרוג?

זה לא מפורט בהוראות... כמה כסף ותורות הוא דורש?

gindis

New member
זה מופיע בחדשות...בכפתור

העלות היא 20 ש"ח. אם מעניין אותך לראות מה קורה באמת בחדשות העולמיות, אנחנו מציעים לך לרכוש את החבילה הבאה. (עצם הרכישה תומכת בנו ומאפשרת לנו לפתח עוד את המשחק ולרכוש שרת חזק יותר) תודה לכם, ערן

והרי ההסבר המקיף,כולל תצלומי מסך.

מי שרוכש את השידרוג דרך האתר שאינו בעל תשלום בכסף משחק ותורים,אלא ברכישה ממשית ע"י משלוח תשלום לכתובת דואר ; גינדיס ת.ד. 839 אילת 88106 העלות היא 20 שקלים והחידוש שווה את המחיר.
הצילום הראשון מראה לכם בעצם את המסך שכולנו רואים בחדשות באופן רגיל !

הבא בתור...

בצילום השני שימו לב לעובדות; 1. שיש יותר רישום על פני הדף,10 שורות לעומת 5 ברגיל. 2. יש קו המסמן לינק על פני כל התקפה וחדשה שיש ברישום,ברגע שהצבעתם עליה,הנכתב הופך לכתום שימו לב למרכז הרישום. 3. על פני הדף גם פרושות החדשות המקומיות שלכם לאורך הדף,יותר מהרגיל.

האחרון...

ברגע שאני לוחץ על הלינק בחדשות הכלליות [הצבוע בכתום מקודם],נפתח לי חלון חדש הנותן לי מידע לגבי ההתקפה שהתבצעה. מידע מאוד מעניין ומאוד עוזר,נוכל לדעת מה נהרס,מה הושמד וכמה הושמד וגם כמה כסף ואדמה נלקחו כשלל.
כמובן שהשמות ומספרי המדינות נמחקו... נשמח לקבל רשמים מכם על החידוש.

למעלה