אופציה לשימלה

יעלי2

New member
אופציה לשימלה ../images/Emo42.gif

לא להיבהל. החזה יותר "מופנם" שלי לא יהיה כל כך גלוי והחצאית לא כל כך תפוחה ועם זאת, איך סיגנון?

רחלי1

New member
דעתי -

גם אצילי ומלכותי, וגם סקסי. רק האפליקציה של הפרחים המובלטים קצת לא ברורה, כדאי לבדוק את זה.

אתי@

New member
מקסימה, עם שני שינויים קטנים:

הראשון, הייתי הולכת עליה עם קצת פחות נפח. השני, במקום הפרחים הייתי שמה דוגמא אחרת. אולי בד חרוזים, או פרחי אחרים קצת יותר אלגנטיים. אבל השמלה סקסית וכלתית ומיוחדת במינה!!!

J-סיקה

New member
אהבתי אותה גם ככה כשהחזה

מציץ לעולם .... לדעתי גם הנפיחות של השמלה יפה כי זה מבליט מותן רזה

אתי@

New member
גם אני בעד המחשוף, אבל אולי

טיפ-טיפה יותר צנוע...
העיקר שיראו את הקו של הציצים!

J-סיקה

New member
לא לצעוק !!

זה היה בצחוק אתי@ לא לקחת דברים קשה אני אוהבת ת´כספומט שלי ...

בנות, לא יודעת על מה אתן מדברות

אבל השמלה נראית לי מאוד ברביונת(הכוונה למידות) ראיתן את רוחב המותן? והמחשוף עם הכאילו ציצים בחוץ? מחשוף "בלקונה" מתאים בעיקר לכאלו שאין להן ציצי בכלל....מה שמרימים למעלה זה את העור שסביב הפיטמה... בקיצור, השמלה נראית ממש לא "אמיתית".... וחוץ מזה שזה לא אמיתי, וחוץ מזה שהפרח באמצע אני לא מי יודע מתה עליו..השמלה משגעת.

שירי71

New member
אז ככה:

השמלה לדעתי יפיפיה וסולידית ומאד מאד אצילית. אבל יש שם משהו שאני לא יודעת אם שמת לב וזה התפר שיש במותן, לפני שהיא נהיית רחבה. כאן זה תלוי מאד במבנה הגוף שלך, כי לא לכל אחת יחמיא תפר במותן - כדאי להיתייעץ עם המעצב/ת.... אם יש לך מותן צרה ביחס ליתר אני מניחה שזה יהיה מאד יפה עליך.

יעלי2

New member
אז ככה

יש לי מותן צר מאוד יחסית למבנה גופי (יש אחוריים מפוארים אך לא ענקיים). אני מדברת כרגע על אופי השימלה ולא על הבד, כך שנרא לי שאם הפרונט יהיה יותר סגור (אם כי תהיה לו נוכחות), והחצאית לא תהיה עם כל כך הרבה בד, זה יתאים לי. אני חושבת שאקפוץ אליהם (למרי מי) אחרי החג ואמדוד, זה בטוח יבהיר לי איך היא יושבת על קימורי גופי ועד כמ החזה באמת חשוף. אגב, אני לא ואין לי סיכוי להיות שזופה כמו הדוגמנית בתמונה...

שירי71

New member
אז ככה... ../images/Emo8.gif

לדעתי אם אייני טועה היתה שמלה דומה בפרסומות שבעיתון מתחתנים האחרון. אם אינני טועה זה היה של חנות שנקראת "אהבה" אבל אל תתפסי אותי במילה. חוץ מזה... קחי בחשבון שמרי מי שאצלם גם אני מדדתי ומאד אהבתי, יש להם דגמים מיובאים מחו"ל וקשה לומר להם מראש שיעשו את זה בלי פרח או בלי הבד הזה או בד אחר אלא רק תיקונים כמו הצרות וכאלה. אבל שווה לאללה ללכת לשם ולו רק כדי למדוד ולראות איך זה יושב עליך. בהצלחה!

ממש שמלה יפה, בתור אחת שגם לה היו

כל הציציות בחוץ... אני אישיתלא אוהבת את הבד של החצאית. טול נראה לי מפונפן מידי, אבל זו רק דעתי.

למעלה