אופציות בינאריות-שאלה!!!!!!????

מצב
הנושא נעול.

שלום לכל "המבינים", שמעתי לאחרונה על ערוץ השקעה שנקרא "אופציות בינאריות" הייתי רוצה לדעת אם מישהו מבין ו או מנוסה בתחום שיוכל להאיר לי קצת יותר על התחום, הסיכונים בהשקעה כזאת,יתרונות בהשקעה כזאת וטכנית אם מישהו יכול לתת לי מידע על איך להתחיל ומי פועל בתחום בארץ...? בתודה מראש, יובל

אל תיגע בזה

שלום לכל "המבינים", שמעתי לאחרונה על ערוץ השקעה שנקרא "אופציות בינאריות" הייתי רוצה לדעת אם מישהו מבין ו או מנוסה בתחום שיוכל להאיר לי קצת יותר על התחום, הסיכונים בהשקעה כזאת,יתרונות בהשקעה כזאת וטכנית אם מישהו יכול לתת לי מידע על איך להתחיל ומי פועל בתחום בארץ...? בתודה מראש, יובל
אל תיגע בזה
זה כמו שמישהו יבקש בפורום באינטרנט הנחיות איך לגדל נחש קוברה. או שאתה כבר יודע, או שלא, אבל מה שלא יכתבו לך פה לא יעזור לך. אם הנושא מעניין אותך מעבר לרצון להרוויח כמה שקלים, קח ספר ותקרא.

קרלטון

New member
לא הייתי קורא לזה "ערוץ השקעה"

אלה אופציות אקזוטיות שבדר"כ אין אליהן גישה לציבור הרחב, בזמן האחרון צצו חברות שמציעות את זה בתור איזשהו משהו מיוחד, לדעתי בונות על זה שהמשקיעים לא יודעים לתמחר את האופציות האלה, ופשוט משלמים עליהן מעבר לשווי ההוגן. אם כבר אתה רוצה לסחור באופציות לך על אלה שנסחרות בבורסות ולא על אלה שנמכרות לך על ידי עושה שוק.

תודה ועוד שאלה...

אלה אופציות אקזוטיות שבדר"כ אין אליהן גישה לציבור הרחב, בזמן האחרון צצו חברות שמציעות את זה בתור איזשהו משהו מיוחד, לדעתי בונות על זה שהמשקיעים לא יודעים לתמחר את האופציות האלה, ופשוט משלמים עליהן מעבר לשווי ההוגן. אם כבר אתה רוצה לסחור באופציות לך על אלה שנסחרות בבורסות ולא על אלה שנמכרות לך על ידי עושה שוק.
תודה ועוד שאלה...
קרלטון או כל מישהו אחר, האם יש חברות שמציעות לבחור בזה עבורי או ליעץ בנושא?סוג של ברוקר?אני מבין שמדובר בדבר מאוד ספקולטיבי,אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת יותר, ואולי לקבל כאן בפורום כיוון ראשוני.

Eldadius

New member
לפני שאתה קופץ לעיסוק באופציות

תודה ועוד שאלה...
קרלטון או כל מישהו אחר, האם יש חברות שמציעות לבחור בזה עבורי או ליעץ בנושא?סוג של ברוקר?אני מבין שמדובר בדבר מאוד ספקולטיבי,אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת יותר, ואולי לקבל כאן בפורום כיוון ראשוני.
לפני שאתה קופץ לעיסוק באופציות
כדאי שתלמד לעומק את הבורסה ואיך היא עובדת, ואחרי זה תקרא קצת על גישות שונות להשקעות, לפני שאתה מסגל לעצמך אחת משלך. באתר שבחתימה שלי תוכל למצוא סקירות של ספרים בכל הרמות, שחלק מהם בוודאי גם יתאימו לך.

קרלטון

New member
לא מאמין שמישהו יתן לך ייעוץ מועיל

תודה ועוד שאלה...
לא מאמין שמישהו יתן לך ייעוץ מועיל
לגבי איך לבחור באופציות בכלל, או באופציות כאלה בפרט. אין חוסר בייעוץ מצד בעלי אינטרס שתסחר במכשיר, כמו חברות ה"פוקרס" שבעצמן מעבירות קורסים בפורקס כאשר הן מודות בפה מלא כי הן צד לעסקה ואינן מתכסות באופן מלא ולמעשה מרוויחות מההפסדים שלך. אם אתה רוצה להשתכנע בעצמך במה שאמרתי, אתה יכול ללמוד על אופציות לעומק ואיך לתמחר אותן. אפשר ליצור קירוב לתמחור אופציה בינארית על ידי אופציות רגילות ולבחון עד כמה התמחור הוגן.

Eldadius

New member
אל תיגע בזה

אל תיגע בזה
אופציות בינריות קיימות בגדול בשני גוונים- אמיתיות שנועדו להגנות מסויימות ואינן חשופות בכלל לקהל הרחב, ואופציות בינריות שאפשר לקנות בקלות (כמו אלו שמין הסתם ראית) ונמכרות על ידי "באקט שופס" (כלומר ברוקרים שסוגרים את העסקאות מול עצמם בלי להתכסות) שדואגים לכסות את עצמם על ידי לקיחה של מרווחים עצומים. התוחלת באופציות בינריות מהסוג הזה שלילית בטירוף, והן גם לא יכולות לשמש כהגנות כי הן קצרות טווח.

איציק100

New member
זה לא ספקולטיבי בכלל

אל תיגע בזה
אופציות בינריות קיימות בגדול בשני גוונים- אמיתיות שנועדו להגנות מסויימות ואינן חשופות בכלל לקהל הרחב, ואופציות בינריות שאפשר לקנות בקלות (כמו אלו שמין הסתם ראית) ונמכרות על ידי "באקט שופס" (כלומר ברוקרים שסוגרים את העסקאות מול עצמם בלי להתכסות) שדואגים לכסות את עצמם על ידי לקיחה של מרווחים עצומים. התוחלת באופציות בינריות מהסוג הזה שלילית בטירוף, והן גם לא יכולות לשמש כהגנות כי הן קצרות טווח.
זה לא ספקולטיבי בכלל
פשוט מאד יש לך כסף פנוי? אומרים לך בוא אנינו זקוקים לכסף שלך תן אותו תרומה מראש ושכח ממנו ק ז י נ ו תתרחק מאש ואם אתה רוצה ליראות איך זה עובד אני מזמין אותך לביקור

Eldadius

New member
הא?!

זה לא ספקולטיבי בכלל
פשוט מאד יש לך כסף פנוי? אומרים לך בוא אנינו זקוקים לכסף שלך תן אותו תרומה מראש ושכח ממנו ק ז י נ ו תתרחק מאש ואם אתה רוצה ליראות איך זה עובד אני מזמין אותך לביקור
הא?!

מצב
הנושא נעול.
למעלה