אופציות יום ה`

• פותח הנושא niv
  • פורסם בתאריך

niv

New member
אופציות יום ה`

בהנחה אופטימית שלא תפרוץ מלחמה כלל אזורית,ושאולי ,סוף סוף,ירגעו כאןהרוחות ונחזור לשפיות ,יום חמישי יכול להיות בדיוק היום המתאים לכך. בירושליים ,עיר המריבה הבלתי נגמרת,יתקלטו (אם לא ישקשקו מפחד וישתפנו) ג`ון אקוואויוה וריצ`י ``פלסטיקמן`` האוטין ,בסט שאמור לנוע מטק האוס עד פאנקי טקנו פלוס מינוס אולי מעבר.אנשים מדברים על הסט הקודם של האוטין באומן עם אור בעיניים אז באמת שווה לבדוק שם את העניין. בתל אביב לעומת זאת,ינגנו באוקטופוס שני אנשי הנו בריד,האנדרגראונד של הגלובאל אנדרגראונד,סטיב לאולר ואנתוני פאפה. לפאפה זה ביקור שלישי בתוך חצי שנה ,ואם הוא לא יזהר הוא עוד עלול להפוך לניק וורן (שזה כמו ניק קייב בדי.ג`יי מבחינת תדירות הגעה לארץ).למה לעזאזןל שורפים כאן די.ג`יי מחונן כמו פאפה,ונותנים לו להמאיס את עצמו? הפתרונים למנהלי המועדונים.סטיב לאולר הוא סיפור אחר לגמרי.גם לו זה ביקור שלישי כאן ,אבל נידמה לי שהקהל המקורחן שלנו הבשיל רק עכשיו כדי שיוכל להינות ממנו.כמו דיפ דיש וסעיד ופאלאש גם הוא בן טיפוחים של טנגליה,וזה אומר עליו לא מעט (דיפ ,טרייבל ,ניו יורק ואפילו קצת דיפ טראנס,אולי).טנגליה הכריז עליו כעל הדי.ג`יי המועדף עליו כרגע,והוא העיף את אוקנפולד המאוס מעמדת הרזידנט ב``הום`` הלונדוני. זו גם מסיבת סגירה של האוקטופוס אז משהו כמו מיליון איש אמורים לבוא. אני לא אומר לאן אני הולך כי אני עדיין לא בטוח,אבל בשום אופציה לא תיפלו.

הסקורר

New member
שבוע הבא ואן דייק

אחי, שבוע הבא פולי ואן דייק באוקטופוס. תן דירוג לקרחנה הצפוייה. הסקורר.

niv

New member
לא הטעם שלי

אכן צפויה קרחנה. מקורות יודעי דבר מסרו שהמסיבה של ואן דייק בשנה שעברה באלנבי ,היתה אחת השמחות שנראו במועדון. לצערי איני שותף לחגיגה,והמוסיקה של ואן דייק לא ממש מדברת אלי. לעומת זאת פלסטיקמן ואקווויוה היו פשוט ענקיים.

למעלה