אופק מוזניים

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
אופק מוזניים

שמעתי שמי שנולד באופק של מאזניים או במזל מאזניים הוא עדין, וכמו כן יש לו יופי קלאסי כמו שיער יפה פנים חלקות ומבנה גוף עדין.. האם זה נכון?

ELY

New member
לשבתאי

אני מפנה שאלה זו לכל מי שיכול לענות ובמיוחד לשבתאי בנסיגה... הידע שלך בנושא מדהים אותי.. באמת:)

חי חי .. תודה...

ובכן מאזניים הוא אכן מזל הרמוני. אבל בקשר למראה החיצוני - כן, הוא אכן אסטתי. אבל יש לזכור שמראה חיצוני לא נקבע רק עפ``י מזל השמש, אלא לפי מכלול המפה, כשהעיקרי בהם זה האופק ובית ראשון (אופק מאזניים, נוגה בבית ראשון, יכולים להראות על יופי עדין) וגם תלוי איפה נמצא שליט המפה (השליט של מזל האופק... בעיקרון זה ב ג ד ו ל על מראה חיצוני של מאזניים, מי שחוץ ממזל שמש מאזניים, אין לו כלום במזל הזה (כמו עוד כוכבים) אז אני בספק אם הוא יהיה יפה תואר או אסתטי, למרות החשיבות הרבה של השמש... עניתי לך?

TaKSR

New member
האם חשבת שאתה תועה לפעמיים?

``שבתאי בנסיגה`` הוא לא היחיד שמבין בזה כל כך טוב יש עוד הרבה שמבינים אבל יש בעיה בפורום הזה שלא כמו מקומות אחרים כל הזמן שואלים את אותם שאלות שוב ושוב עד שלא רוצים יותר לענות וזה לא כיף כבר אז אם ישתנו יוכלו עוד הרבה שמבינים לענות וללמוד דברים חדשים יש לחשוב על זה כי זה נכון וחשוב נ.ב. או באמת לא היחידי שמבין ולמרות שהתרשמת לטובה עדיין או לא בכי בזה ויש לו עדיין מספר טעויות לפעמיים ואו שוכח לציין מספר דברים כמובן תחשוב כמה פעמיים לפני שאלה כזו פעם הבאה tksr

מה קרא? מקנא?

תראה, TKSR, אפשר לדבר איתך דוגרי? אם לא - סגור את ההודעה... בזמן האחרון אתה מה זה מעצבן אותי! אני לא יודע מה בדיוק אתה רוצה ממני, אבל אני לא עשיתי לך שום דבר רע.. זו לא פעם ראשונה שאתה מאשים אותי בזה שאני טועה, או רושם תשובות לא מדוייקות, וזה ``מרתיח`` אותי.. למה שלא תיתן דוגמא במקום לדבר באוויר. אתה מתחיל להוציא לי שם רע, ואני לא יודע למה.. אם הבן אדם מחליט להפנות את השאלה הזו אליי אז זה מאוד משמח אותי.. למה אתה חייב להרוס את זה? ח-ו-ץ-מ-ז-ה שהוא הפנה את זה לכולם!!! נ.ב לא כותבים ``בכי`` כותבים ``בקיא``... אולי באמת כדאי שתרשום כשיש אור ואז תוכל לראות את המקלדת.. :-(

TaKSR

New member
ולמה עכשיו אתה מקנא?

אני לא רוצה שנריב אבל אני חושב שאני צריך להגיד מה שאמרתי אני מצטער מאוד אם זה מוציא לך שם רע וזה מוריד לך את השימחה אני ישתדל בהמשך לנסות להפסיק אבל כשאני רואה טעות אני מנסה לסדר אותה ואם זה פוגע אני מצטער אבל אני לא חושב שאני ידליק אור בשביל לראות זה לא שווה ואני ממש לא מאשים אותך אני מתקן (כי אחרי הכל מה שאמרתי אתה כבר יודע ) (ואולי לא התיחסת לזה?) אבל אני לא רוצה כאן ריב בסדר?

תראה TKSR...

נראה לי שהפורום הזה הפך להיות דו קרב ביני לבנך (או שרק נדמה לי?) כנראה שזה גם בגללי, או בעיקר בגללי... אבל אתה צריך להבין שכשכותבים לי שאני טועה אז זה מעצבן... פעם הבאה גם תראה לי מה הטעות אוקיי?

TaKSR

New member
הבנתי

אני לא רואה את זה עדיין כדו קרב אבל תגיד (בלי לרדת עליך) אתה שולט על מזג ה``טלה`` שלך? כי הוא זה שעושה את הרוב אני חושב אני ינסה להפסיק ולהראות לך בפעם הבאה אם תהיה בסדר?

על טלה ותאומים

אתה יודע שילוב כזה של מזלות זה שילוב מיוחד! ורצית לדעת מה האופק והירח שלי לא? טלה!! ;-) ולכן התגובות שלי כאלו... וכשאני קורא את התגובות שלך אני מבין שטעיתי, אבל כשטלה עצבני הוא לא ממש שם לב עם הוא טועה או לא, הוא פשוט תוקף ומשלם על זה אח``כ.. ולמען האמת... הטלה הזה הוא שמביא לי את הבעיות בחיים (וגם שבתאי, אבל זה בפעם אחרת..) וחוץ מזה כבן שילוב טלה\תאומים.. אני לא חושב שיש משהו רע בויכוח תוסס להחיות קצת את הפורום הזה? נכון? שבי..

TaKSR

New member
ברור

וזה גם כיף טלה אף פעם לא מרסן אותו ותמיד קורה תיגר על כולם אבל תאומים עדין בולט אצלך יותר תשלב בינהם וחיבים להחיות את הפורום הזה הוא לא מתפקד

ELY

New member
שאלה...

קראתי את ההודעות שלכם ואני חייבת תודה... נו באמת... מה אתם רבים? כולה שאלה..:):) בכל מקרה אני שמחה שהשלמתם יש לי עוד שאלה.. גם אני מזל תאומים ואני מניחה שגם אתם משנים כל הזמן תחומי עניין ומקצוע שתרצו לעסוק בו שתגדלו. נודלתי ב-13.6.80 בשעה 14:00 בפ``ת וכל הזמן משנה תחומי עניין מה אתם אומרים? מה יכול להיות באמת המקצוע שיתאים לי?????

אנחנו מבוקשים!!!

אז האמת שאני גם מאבד עניין במהירות... אבל דבר אחד אני יודע! שהמקצוע שלי יהיה בטלוויזיה או עיתונות (או משפטים אולי? או הנהלת חשבונות? אולי אני אהיה זמר? שוטר? סתאאאאאם - התכוונתי למה שרשמתי על תקשורת... ובקשר למקצוע? ובכן מה מעניין אותך? חפשי עבודות בנושא... ותסללי את דרכך לפיסגה.. אני למשל התחלתי בערוץ המקומי... וכבר זה הוביל אותי קדימה. גם לך יש הרבה מתאומים (שלושה כוכבים אישיים), וזה כבר מראה שתקשורת, כתיבה והוראה (גם תנועה כמו נהגת) מתאימים לך... אם זה מעניין לכי על זה!מה שכן תדאגי שזו תהיה עבודה יציבה וקבועה, למה דווקא בתחום זה את סולדת משינויים... ואת שאפתנית מידי בשביל לעבוד במקום לא מכובד... או ``זול``. עוד משהו?

TaKSR

New member
טוב נראה אם אני יוכל לענות מהצד

אז כן אנחנו ``שיחקנו`` במריבה (היא באמת לא איתה אמיתית) וברו שנשלים אחרי הכל כל בני מזל זה תמיד יעבדו עניין (חוץ מימקרים חריגים בעיות במפה האישית) מהר מהכל אבל אני יכול לענות לך רק בזה אני לפעמיים חושב מה אני יעשה עוד כמה שנים אבל במציאות אף פעם לא לכחתי את זה ברצינות ולא חשבתי על זה בכלל תודה שאת מזכירה את זה (לי כנראה יש תקל במפה האישית) אני יבדוק את זה אבל כרגע אני לא חושב שאני ילך על משהו בעתיד כתור מקצוע יש לי משהו הרבה יותר חשוב לעשות שהוא כלל עולמי! ואין לי מה להוסיף לשבתאי בנסיגה כי הוא אמר כבר הכל אני חושב אז אני לא יוכל להשלים אותו אבל הוא צודק מה לעשות! תחשבי על זה ונתראה כבר כאן מתי שהוא tksr

למעלה