אופק 5 והאינתיפאדה

ainsanto

New member
אופק 5 והאינתיפאדה

אייתתי אינתיפדה נכון בכלל? לא משנה. בכל מקרה בימים האחרונים מברברים הרבה בתקשורת על הלווין אופק 5- לווין הריגול. הלווין הקודם, אופק 4, יצא תפעילות לפני כשנה וחצי שנה, מה שאומר, למדחיקים או לסנילים מביננו, בערך (בערך!!!) מאז התחלת האינתיפאדה.וכשחושבים על זה, זה מאוד הגיוני, שהפסקת הפעילות של לווין הריגול קשורה להתחלת האי´. חוץ מזה ,זה לא נראה לכם מוזר שרק לארבע מדינות בעולם יש לווין ריגול??? *ארה"ב- המדינה הכי חזקה בעולם *רוסיה - המדינה הכי גדולה בעולם *סין- המדינה בעלת מספר התושבים הרב ביותר בעולם *וישראל- בלי שום דבר מיוחד (ותפסיקו כבר לבלבל לי במוח על ההתקדמות הטכנולוגית שלנו. אם המצב הרווחתי והכלכלי והתרבותי וכו´ לא ישתפר במדינה הזאת לא יהיה "שלנו" בכלל(בעוד לא כל כך הרבה שנים). למה לכל שאר המדינות אין לווין ריגול? למה לנו כן יש? ואל תגידו כי הם לא חכמים מספיק, כי הם כן. אולי זאת לא קונספירציה, אבל תחשבו על זה

שני דברים:

1.אני בטוח שלהרבה מדינות אחרות יש לווייני ריגול. שים לב שאנחנו, ארצות הברית, ואנגליה הן המדינות היחידות שהתרברבו בסוכנויות ריגול מקצועיות(שב"כ, CIA,MI6), בעוד שהמדינות האחרות אפילו לא הזכירו את זה. ואתה חושב שאין להן סוכנויות כאלה? ברור שיש להן. 2.יש משהו מיוחד בישראל. יש בה הכי הרבה יהודים.
KAIN REFUSE TO SACRIFICE

lin23

New member
לא נכון בעליל!

ראשית זה ידוע!!! שרק ל-4 מדינות יש לוויני ריגול (תבדוק את המקורות שלך). ושנית, מה כ"כ מיוחד בישראל?! מה זו השטות הזו שוב-"יש בה הכי הרבה יהודים"?! SO WHAT? במה זה הופך אותנו ליותר טובים ויותר מוצלחים? נמאס כבר לשמוע את השטות הזו "הגן היהודי"? בחייאת אתה באמת מאמין בזה שהיהודים הם עם סגולה? BULSHIT

לא אמרתי את זה!

לא אמרתי שיש משהו מאוד מיוחד בעם הזה, ואמרתי את זה כבדיחה!
KAIN REFUSE TO SACRIFICE

lin23

New member
טוב, אז אני מתנצלת...

אכן קיוויתי שדבריך נאמרו בציניות...

פלטרון

New member
תשובה חלקית ..

ראשית , תנו לי לתקן . משהו כתב " במדינת ישראל יש הכי הרבה יהודים " ... like hellllooo ... ארה"ב , כאילו . זה מאוד ידוע שבארה"ב יש יותר יהודים מאשר במדינת ישראל . ו-by the way , יהודים הם כ ___ ן עם סגולה !! תראי לי עוד עם שמסוגל להסתכסך עם כל-כך הרבה מדינות בזמן כל-כך קצר ... או עם שמסוגל לעצבן כל-כך הרבה עמים , עוד לפני יום רביעי ( חוץ מהצרפתים כמובן .. שלוקחים עלינו באחרון
) . אההה , ועוד משהו , ל_ש_ל_ו_ח לווין (שימו לב , אמרתי "לשלוח" ) זה לא בעייה לאף מדינה נורמלית ( למעט כמה מדינות ממש מפגרות - טכנולוגית כמובן - באפריקה למשל ... אבל לא רק ). אז מה הן עושות ...?? פונות לרוסיה , משלמות קצת ירוקים ( לא חייזרים אבל ..
) , אני חושב שבערך 4,000,000 $ , ככה זה עלה לטכניון לפני כמה שנים , והנה יש להם את האפשרות לשלוח לווין משלהם ... עכשיו נשאל אם יש להם טכנולוגיה מספיק מתקדמת בשביל שהלווין שלהם יוכל להוציא יותר מתמונות נוף ... זה כבר החוכמה האמיתית בלווין ריגול - המערכת האופטית שלו .. לווין תקשורת זה כבר עסק אחר לגמרי ... הולכים לחברה אזרחית ,והיא כבר תבנה אותו בשבילכם... אההה , ועוד משהו אחרון - רק לידע כללי - לווין אמור בתיאוריה להיות תמיד מעל אותו המקום ( לדוגמא , תמיד מעל ישראל , אבל אז הוא לא יוכל לצלם כלום מעל סוריה , למשל ) , או אף פעם לא להיות מעל אותו מקום ( ואז היום הוא מעלינו , מחר מעל סוריה , מחרתתים שוב מעלינו ). ואני חייב לומר עוד משהו קטן - ככה בשביל הרוגע שלי - כל הנאמר מעלה הוא מידע תיכוני נטו ( אצלי = לפני הרבה זמן ) , ככה ששום דבר כאן לא סודי לאף אחד בעולם !!

TerminalFrost

New member
זה ידוע..חחחח

לכל מדינה יש לווין ריגול רק שרובן מספיק חכמות להסוות אותם כלוויני תקשורת או מחקר או מז"א ואן מצאת מדינה שאין לה לווין - אז היא משתמשת בלוונים של מדינות אחרות צאו מהבועה! כל העולם מרגל אחרי כל העולם זה לא חדש וזה לא ישתנה בקור

למעלה