אופק

ליאת32

New member
אופק

שלום, נולדתי ב 10/12/1979 בשעה 22:45 רציתי לדעת מהו האופק שלי ? וכיצד זה משפיע על חיי ?

אם נולדת בישראל -

האופק שלך בתולה. בכל אופן, לאופק מצטרפים גם הירח, מאדים, צדק, שבתאי וראש הדרקון.... ככה שזה אומר עלייך שאת מאוד ביקורתית, קטנונית, שמה לב לפרטים הקטנים, בעלת יכולת ניתוח, סבלנות, שגרתיות, חוסר ביטחון עצמי, אוהבת סדר וניקיון ובעלת חוש הומור ציני... אלו פחות או יותר תכונותיה של הבתולה (שכחתי גם הגיינה, ותזונה נכונים). בכל אופן את מזל קשת... אבל פעם הבאה שאת קוראת את ההורוסקופ השבועי - תני הצצה גם בבתולה. חן חן שבי

ליאת32

New member
תודה

תודה, יש דברים שדווקא מאוד מתארים אותי על פי האופק שלי, נשמע לי שאתה די מבין באסטרולוגיה תוכל לתת לי יותר מידע על השנה הצפויה לי ? אני קוראת הורוסקופ מידי יום בתפוז ובנענע כבר חודש ומדהים בול קליעה מדי יום !

תחזית שנתית

אני אתן לך תשובה שיאיר נתן.. בשינוי קטן.. (אני מקווה שלא יכעס :)) אז ככה : הרבה קשיים - והרבה התעלויות, רגעים לא קלים ורגעי אושר, בריאות ומחלה, אהבה ושנאה, מנוחה ופעילות, ובעיקר - חיים רצופים הרבה מאוד אקשן, שאי אפשר לכמת אותו ב365 ימים, מה גם שהפורום לא עוסק בעיקרון בתחזיות, ועוד לשנה.. בקצור, תצטרכי לחיות את השנה הזו כדי לראות בעצמך. ואם האסטרולוגיה בתפוז קולעת בול... אז כבר יש ללך תחזית , לא?! שבי

למעלה