אופק

maayanyab

New member
אופק

יאיר היקר, אנחנו מבולבלות לגבי האופק שלנו. פעם אומרים לנן ככה ופעם ככה. אולי אתה תצליח להאיר את עינינו. אנחנו מחכות לתשובה. אני (מעיין) נולדתי ב-7.8.77 ב-17:30 או ב-17:20 (לא ממש זוכרים) ויסמין נולדה ב-31.5.78 ב-11:20 הצילו!!!!!!!!!!!!!

maayanyab

New member
אבל...

רק כדי להיות בטוחות: מעיין 7.8.77 17:30 או 17:20 ת``א יסמין 31.5.78 11:20 פ``ת כי זה פשוט שונה לגמרי מכל מה שאמרו לנו ותשובתך היא הסופית מבחינתנו תודה רבה רבה

maayanyab

New member
פעם אחרונה

זה פשוט בגלל מקומות הלידה רצינו לבדוק שלא בלבלנו אותך. לי (למעיין) יצא תמיד או גדי או דלי וליסמין אריה או בתולה ואת אמרת לנו בדיוק להיפך. אז אם תוכל לבדוק לנו פעם אחרונה כי זה קריטי למערכות היחסים שלנו. מעיין 7.8.77 17:30 או 17:20 תל אביב יסמין 31.5.1978 11:20 פתח תקוה. ורציתי גם לשאול מה לגי מערכת יחסים שהתחילה לי עכשיו והכוכבים מבשרים לי רעות לשבוע הבא וטובת לשבוע הזה. ודרך אגב עברנו על הפורום וזה לדעתינו פורום האסטרולוגיה הטוב ביותר-אשריך!

נכון, התבלבלתי בשמות.. :)

אכן, פשלה. צודקות : מעיין 27 מעלות בגדי, ויסמין 7 מעלות בבתולה. מקוה שעכשיו היחסים הקריטיים שלכן ישתפרו.. :)

maayanyab

New member
ומה עם השאלה האישית שלי?

לגבי הבחור החדש מה דעתך? מה מבשרים לי הכוכבים?

maayanyab

New member
ועדיין...

ועדיין, הכוכבים נותנים לנו תחזית יומית/שבועית/חודשית. רציתי לדעת מה קורה באריה אופק גדי בכל מה שקשור לאהבה (לא הגיע הזמן שתהיה לנו כזאת?!)

מצטער, אבל..

הפורום הוא אינו מקום של תחזיות מסוג כזה או אחר. בכל מקרה, המדובר במפה ספציפית, כך שזה לא היה אומר לך הרבה. אין מה לעשות : לא הכוכבים יגידו לך - תצטרכי פשוט להפעיל את האינטואיציה - או לפתוח את הלב.. אהבה רגשות וזוגיות הם נושאים הקשורים לאדם עצמו ולבחירות שלו, ונראה לי שקשה לך לקבל את זה, ואת רוצה את זה אינסטנט על מגש - ובכן, זה בלתי אפשרי, בעיקר מבחינה טכנית : פשוט אי אפשר.

למעלה