אופרה ! אנשים אופרה !

אופרה ! אנשים אופרה !

טוב... מאחר שלאחרונה הפכתי לחובבת אופרות החלטתי לפתוח שרשור בנושא אני אני אקדים ואומר שהאופרה שאני הכי הכי אוהבת היא לא אחרת מאשר כרמן אני לא יודעת למה ומה הסיבה אבל הסיפור מדהים והמוזיקה -פפפפ...מפילה לריצפה אז קדימה שרשרו איזה אופרה אתם אוהבים ולמה
נ.ב אני מחפשת את הגירסה המלאה של coriolan overture של יקיר הפורום "בטהובן" אז אני אשמח אם יש לכם את הגירסה המלאה תעלו אותה לקאזה ואז כולנו נוכל להנות מהיצירה כי אני לא מצליחה להוריד את הגירסה המלאה מקאזה ....

אופרות

ל"מתחילים" קל להתחבר לכרמן. אופרה נפלאה, צבעונית, חושנית עם עלילה סבירה העוסקת באנשים יומ יומיים. אין ספק שעם הזמן ככל שתראי/תשמעי יותר אופרות תפתחי את טעמך וייתכן שכרמן תוחלף באחרת. מנסיוני אני יכול להעיד שהטעם וההבנה אינם חדלים מלהשתנות. כדרכי אני ממליץ בחום על הסרט של פרנססקו רוסי עם דומינגו ומריה מיגנס-ג´ונסון. הסרט צולם בספרד והוא מרהיב. + ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

חליל הקסם!

הסיפור המקסים, הדמויות הצבעוניות, והמוסיקההההההההה בגלל האופרה הזאת התחלתי לנגן על חליל :] אני באופן כללי, חובבת אופרות של מוצארט וואגנר

קבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איך שכחתי להוסיף את חליל הקסם ?! בייחוד האריה מס´ 14 מלכת הלילה קטע מקסים ומרגש הסיפור ... אהבתי אותו מאוד , אהבתי את פפגנו !!יום אחד בחופש הגדול היה בערוץ 2 ביום שישי גירסה לזה עם הפילהרמונית הישראלית אבל זה יותר היה בנוי למשפחה כך שאני חושבת שהם השמיטו קטעים מסוימים

sharpantie

New member
הספר מסביליה

זה מה שאני אוהב. גם מוזיקה נעימה מאוד לאוזן,גם סיפור אהבה חמוד, גם קומדיה עם הרבה קיטש רומנטי גם פתיחה מפורסמת ומוכרת (פיגאאארו.... פיגאאארו....), למי שלא מכיר כדאי להקשיב או לראות בוידאו ולהנות מכל דקה.המלחין רוסיני שגם הוא שווה התעניינות וקריאה של הביוגרפיה שלו.

למעלה