אופרה מיני

giyora

New member
אופרה מיני

הורדתי את התוכנה וכן את הג'אווה. פעלתי על פי ההוראות, וכאשר אני מנסה להפעיל את אופרה, נפתח לי חלונית תקלה שכתוב בה: PLEASE ENSURE THAT IBM'S WEBSPHERE MIKRO ENVIROMENT JAVA VM IS INSTALLED לא מצאתי בקבצים שאפשר להעלות אותם JAVA VM . יש איזה רעיון לפתרון?

splashy

New member
איזו גרסה של אופרה מיני?

הגרסה ה"מתקדמת" (hi-fi) מתנגשת עם העברית ויש צורך לבטל את העברית. אם אתה רוצה לעבוד עם עברית יש צורך להתקין את הגרסה הבסיסית (lo-fi) של אופרה מיני.

giyora

New member
הגרסה שהיתה לי היא הנכונה

הצלחתי לסדר שהתוכנה תעבוד. הסרתי והתקנתי שוב ואז הבנתי מה היה לא תקין. את האופרה התקנתי על הזכרון של המכשיר ואת הג'אווה על כרטיס הזיכרון. ולכן הוא לא עבד. האם יש עוד תוכנות שאין לשים אותן על כרטיס הזיכרון, מהסיבה שפירטתי? תודה על העזרה

giyora

New member
ניצול שרשור. בעיית עברית

חלק מן ה- SMS וחלק מן המיילים שמגיעים לטראו 650 לא מצליחים להגיע בעברית (חלקם כן). מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה

giyora

New member
אשמח עם תעזרו

א. חלק מן ה SMS והמיילים מגיעים בג'יבריש. מה לעשות ב. האאוטלוק לא מסונכרן עם הטראו. היה לי זייר 71 והסינכרון עבד. כרגע עם הטראו, אין עדכון של המידע מן הטראו למחשב. ג. איך אני יכול להפעיל את האאוטלוק, כאשר אני עובד עם GMAIL? יש מצב שכל המיילים יגיעו גם לשם? תודה

למעלה