צפיתי בתקופות מסוימות, בעיקר ימי חיי
היו תקופות בעבר שהייתי רואה אופרות סבון אמריקאיות (אני לא כולל כאן סבוניות אוסטרליות כי זה סיפור נוסף).
כשהייתי ילד והתחילו לשדר היפים והאמיצים כל יום ב4 אחר הצהריים בערוץ 2 הייתי צופה די קבוע בזה. הישוב שאני גרתי בו קיבל כבלים בשלב יחסית מאוחר לרוב הארץ וכשקיבלנו כבר עבר לי מאופרות סבון, הפסקתי עם היפים והאמיצים ולכן גם לא ניסיתי אפילו את צעירים חסרי מנוח וימי חיי.
רק בשלב מאוחר יותר חזרתי לאופרות סבון - בתקופה לדעתי של שנות ה2000 המוקדמות, זאת הייתה תקופה שהיה לי זמן מיותר עודף ועדיין לא נכנסתי להורדות, הייתי רואה די הרבה סדרות, אבל הייתי די משועבד לשעות השידור שלהם ולכן כשהיה לי זמן פנטוי בשעות אחר הצהריים ימי חיי התלבש יפה. אז הייתה תקופה של איזה שנה שנתיים שהייתי רואה, לא באופן קבוע, אבל בערך 2, 3 פרקים לשבוע (לפעמים יותר לפעמים פחות). מאוד נכנסתי לכל עניין החטיפה של מרלנה על ידי הבת החורגת של סטפנו שאז הייתה אישה שנראתה זהה לה, והיה את כל הקטע עם סאמי שילדה ילד שהיא טענה שהוא של אוסטין אבל בסוף התברר שהוא של לוקאס אחיו. וגם הייתה קייט, אמא של לוקאס ואוסטין, שהייתה נשואה לויקטור קיריאקיס והיה לה בן צעיר ממנו. וכמובן היו גם הופ ובו.
ואז היו שנים ארוכות שלא ראיתי בכלל.
ואז חזרתי לזה. לפחות חלקית. כי בעצם שמעתי על קו העלילה של וויל הורטון (אותו בן של סאמי ולוקאס שכמו דמויות סבון רבות הוקפץ בגילו) שיוצא מהארון. ואז יכלתי לראות דרך יו-טיוב רק את קו העלילה שלו בלי לטרוח בכל השאר. אבל וויל הוא דמות כל כך מרכזית מבחינה משפחתית שהוא קשור לכל הדמויות כך שדרך קו העלילה שלו גיליתי מה קורה עם כולם.
היתרון שבשלב הזה גם היה ויקיפדיה ולכן כל פעם שלא הבנתי מי זאת דמות מסוימת או מה הקשר שלה לדמות אחרת יכלתי לבדוק בדפי ויקיפדיה. חלקם כוללים עצי משפחה מורכבים מאוד.
לפני שנה וחצי בערך השחקן ששיחק את וויל התחלף ולא אהבתי את החדש, מה גם שהיה לי פחות זמן פנוי, אז הפסקתי לעקוב, חוץ מקריאה לפעמים של תקצירי עלילה כלליים. דרך זה אני יודע שוויל נפרד לאחרונה מבעלו סאני (בן של אחיין של ויקטור קיריאקיס) ושסאמי עזבה את הסדרה לפני כשנה.
כשחזרתי לסדרה וויל עוד לא היה מחוץ לארון, אפילו לא לעצמו. למעשה הוא יצא עם מישהי בשם גאבי (שבדרך של ימי חיי הייתה אחותו הצעירה של בעלה של סאמי... כלומר דודה חורגת של וויל). מאוחר יותר הוא הכניס אותה להריון, במקביל ליציאה שלו מהארון ולכן כיום יש לו שם בת.
חוץ מזה קייט הייתה נשואה לסטפנו דימארה כשחזרתי לסדרה. מאז הם התגרשו.
סאמי בעבר הייתה נשואה לבן של סטפנו, איי.ג'יי. דימארה. יש להם גם שני ילדים משותפים.
זה אומר שבשני תקופות נפרדות משתי סיבות שונות סטפנו היה הסבא החורג של וויל.
היה שם קו עלילה שבו וויל במקרה רואה את סאמי בוגדת בבעלה, רייף השוטר הטוב, עם בעלה לשעבר (איי.ג'יי.). מה שהיה נחמד בזה הוא שסאמי עצמה תמיד רבה עם אמא שלה, מרלנה, וזה התחיל בסדרה שנים לפני כן כשהיא רואה את מרלנה בוגדת בבעלה רומן עם ג'ון בלאק.
בכל מקרה היה קו עלילה שלם ודי נחמד עם היציאה מהארון של וויל. שבסופו של דבר נפל מהארון באטופן מאוד פומבי כי הוא היה חשוד ברצח של סטפנו והדרך היחידה להוכיח שהוא לא הרוצח היא להודות שהוא היה בגיי באר (בשלב הזה הוא היה חשוד ידוע ולכן כשהתגלה האליבי שלו זה נכתב בעיתון של סיילם וכל מי שעוד לא ידע גילה בבת אחת)
כמובן שאחרי כמה שבועות גילו שסטפנו בכלל עדיין בחיים.

והדבר האחרון שזכור לי לפני שעזבתי את הסדרה שוב הוא שאריק בריידי, אחיה התאום של סאמי, חזר לסדרה ועכשיו הוא כומר.
אריק זכור לי בעיקר כי כשהיה צעיר הוא גולם על ידי ג'נסן אקלס החתיך.

מצטער על כמות החפירה. אני משום מה נמנע מללכת לישון.