``אופרת סבון ``

המרקע דולק .. בוהה בערוץ השני, באופרה ישראלית תמימה (תמימה עלק ואני בכלל שונא את המכשיר הזה) המרקע דולק זה בערוץ השני פתאום .. הם יוצאים לפרסומות -דממה ! תמונה מופיעה תמונה שמלווה אותנו - זאת עם הלוגו של האימה . הלוגו המפחיד עם הצליל המחריד ועליו מופיעה כתובת את יודעת הכתובת שבאותו רגע יכולה לפוצץ לך וריד במוח . `` מ ב ז ק מיוחד `` זו הכתובת שאתה יודע שנלקח את לב אחד .(מה כל כך מיוחד בזה - שיקראו לזה רק מבזק , אני עד היום לא יודע מה `` מיוחד ``בזה ) זו הכתובת שפוגעת בנפש כמו חץ חד . והמצלמות עוקבות , המצלמות מתעדות והענים מצד לצד , מחליקות על הדמעות הן לא מצליחות לעקוב אחר כל הפרטים . הקריין מדבר ,הוא לאוזניי נשמע כמו הד והמצלמות עוקבות והמצלמות מתעדות וזו כבר לא אופרה ישראלית תמימה זו אופרת חיינו על פני האדמה . והדיווח מסתיים והקריין מעביר את השידור לחזאית היא אומרת : `` מחר יהיה קר ולאחר קצת יתחמם ויום שישי יהיה חלקי ובכלל מזג אוויר הוא לא שגרתי `` ושם הרחק מעבר למסך , מעבר למצלמה מאחורי הקריין ולכתבה העגומה יושבת משפחה -שם בתוך עצמה בשבילה כבר מזג אוויר זה לא חלק מעונה בשנה גם שיהיה חם בתוכם הכל קר גם שחם - תמיד ירחף הערב הסגרירי בלבם המיותם . והקריין מדבר ... והקריין מדבר ... ואני איני יכול יותר - לוחץ על השלט ואת המרקע סוגר . והנפש בוכה אין לה שלט א ת ש ו מ ע ת אי לה שלט שיסגור את מפל הדמעות (תשמעי אולי אני לא דומע , אבל אני בוכה לא פחות ממך ) אין שלט שירפא את כאב הלב של המשפחות השכולות !

רותי ב.

New member

גם אותי מפחיד ה`מבזק מיוחד` שתמיד מבשר על משהו רע, לא צפוי, או אולי בעצם כן. )-:

למעלה