הצבעוני-השחור טולי
New member
המרקע דולק .. בוהה בערוץ השני, באופרה ישראלית תמימה (תמימה עלק ואני בכלל שונא את המכשיר הזה) המרקע דולק זה בערוץ השני פתאום .. הם יוצאים לפרסומות -דממה ! תמונה מופיעה תמונה שמלווה אותנו - זאת עם הלוגו של האימה . הלוגו המפחיד עם הצליל המחריד ועליו מופיעה כתובת את יודעת הכתובת שבאותו רגע יכולה לפוצץ לך וריד במוח . `` מ ב ז ק מיוחד `` זו הכתובת שאתה יודע שנלקח את לב אחד .(מה כל כך מיוחד בזה - שיקראו לזה רק מבזק , אני עד היום לא יודע מה `` מיוחד ``בזה ) זו הכתובת שפוגעת בנפש כמו חץ חד . והמצלמות עוקבות , המצלמות מתעדות והענים מצד לצד , מחליקות על הדמעות הן לא מצליחות לעקוב אחר כל הפרטים . הקריין מדבר ,הוא לאוזניי נשמע כמו הד והמצלמות עוקבות והמצלמות מתעדות וזו כבר לא אופרה ישראלית תמימה זו אופרת חיינו על פני האדמה . והדיווח מסתיים והקריין מעביר את השידור לחזאית היא אומרת : `` מחר יהיה קר ולאחר קצת יתחמם ויום שישי יהיה חלקי ובכלל מזג אוויר הוא לא שגרתי `` ושם הרחק מעבר למסך , מעבר למצלמה מאחורי הקריין ולכתבה העגומה יושבת משפחה -שם בתוך עצמה בשבילה כבר מזג אוויר זה לא חלק מעונה בשנה גם שיהיה חם בתוכם הכל קר גם שחם - תמיד ירחף הערב הסגרירי בלבם המיותם . והקריין מדבר ... והקריין מדבר ... ואני איני יכול יותר - לוחץ על השלט ואת המרקע סוגר . והנפש בוכה אין לה שלט א ת ש ו מ ע ת אי לה שלט שיסגור את מפל הדמעות (תשמעי אולי אני לא דומע , אבל אני בוכה לא פחות ממך ) אין שלט שירפא את כאב הלב של המשפחות השכולות !