אופ טופיק-Hanuka Is Fucking Awesome

Gezunthait

New member
אופ טופיק-Hanuka Is Fucking Awesome

גרסת ג'אז שהכנתי עם חבר שלי ל"חנוכה חג יפה כל כך" סתם כי היה בא לנו. הוא הסקסופוניסט. אני הקלידן - ז"א חצוצרן במקרה הזה, על הסינטיסייזר. חנוכה שמח. תהנו.

moooom

New member
לא נו, בבקשה תגידי למה

אני אוהב שיורדים עלי
לא אבל רציני, אני רוצה להבין למה אני גרוע כי לדעתי זה לא כזה רע (האילתור קקי אבל לזה אני מודע חוץ מזה...?) בכל מקרה למען ההשתפרות שלי בבקשה תגידי מה רע. ומה הקשר לעילג? ניגנתי, קצת בעייתי להבין מזה שאני עילג...

לא אמרתי שאתה גרוע..

אמרתי שזה עילג.. אמ.. אז דבר ראשון האילתור הוא איזה שליש שיר.. ואם אתה לא יודע לאלתר אז אל.. דבר שני אתה וג'ז פשוט לא הולך ביחד.. ג'ז אמור לבוא ממך.. זה נשמע ממש כאילו אתה מפחד שזה לא יצא ג'זי ואתה מנסה בכוח וזה לא הולך.. באמת.. אני לא אומרת לך את זה במטרה לפגוע או משו.. אתה ביקשת, וזה באמת מה שאני חושבת.. אולי אם תשמע יותר ג'ז זה יתן לך משו.. אבל כרגע.. באמת שפשוט לא אהבתי.. נסיון מגניב אבל בכל זאת..

תראה..

הבעיה היא לא שאתה לא מנגן טוב או משו.. הבעיה היא שאתה מפיץ את זה ועוד וחשב שזה טוב.. בעעעעע אני יוצאת ממש רעה פה... סורי..

moooom

New member
אמממ את די צודקת

תכלס אני קלאסיקן שעבר לג'אז כאילו התחלתי ללמוד לאלתר ולנגן ג'אז רק בתחילת השנה אז אני מסכים שזה לא בה לי מבפנים האילתור, אממ די נסחפתי וחוץ מזה לא מסתפרים אם לא מנסים...אז עדיף לנסות ולראות איך יצא בכל מקרה תודה על הביקורת

s h l o m p i

New member
go on

תמשיך לנגן חבוב,יהיה בסדר ויפה שאתה לוקח ביקורת לטובה,וכן הכי חשוב זה ל ה ק ש י ב

MenDelSonspirit

New member
מזכיר לי שפעם עשינו איזו גרסא

Fאנקית לבאנו חושך לגרש... סתם מעלה זיכרונות, תתעלמו... :)

למעלה