אופ...תורי לקטר, אפשר?

• פותח הנושא yaam1
  • פורסם בתאריך

yaam1

New member
אופ...תורי לקטר, אפשר? ../images/Emo10.gif

מחר שבוע 33 וקשה לי וכבד לי ואין לי אויר כשאני הולכת, אופ..
לא מצאתי מחליף בעבודה, יש לי המון ניירת על השולחן, הגב כואב לי מהישיבה על הכסא ולא משנה כמה פעמים אני קמה ועושה סיבובים במשרד, הלילות זועתיים- נרדמת בסביבות 12:30-1:00 אחרי ים של מחשבות על מה יהיה, איך יהיה ובעיקר- מתי???
אחרי העבודה אין לי כוח לעשות כלום, אבל כלום בבית...מסכן הנסיך הקטן שדבוק להופ לכמה שעות (מצידו זה על הכיפאק, זו אני עם המצפון...) אין לי כוח לשחק איתו יותר בפזלים על הריצפה ובמשחקי קופסא...
בקיצור- החיים לא דבר ממרומי חודש שמיני, מחכה כבר לסיים עם זה כל כך...
ועוד אופ אחד קטן למצב רוח טוב- אופ...

yaam1

New member
דבר= דבש כמובן, הטמטמת חוגגת ../images/Emo163.gif

yaam1

New member
הייתי בסופ"ש האחרון, היה סיוט עם החום ../images/Emo178.gif

את לא מאמינה כמה חם שם.... אני מעריצה את האילתיות ההריוניות,ממש לא יכולתי לנשום שם, החום הכביד על הנשימה וכל צעד עד הבריכה וחזרה ללובי היה מייגע
רוב הזמן ביליתי בלובי או בחדר

dan iel g

New member
ינחם אותך אם אני אגיד לך שאת

כבר רואה את הסוף?? תסתכלי עלינו ההריוניות הטריות...לי לפחות יש עוד 7 חודשים כאלה....

נחמדמדה

New member
הי!

וואי את לא יודעת כמה אני מזדהה איתך אני שבוע 32 פלוס מינוס ונמאס כבר לחכות!דאאאאאי!אני לא עובדת וזה עוד יותר משגע אותי כל היום בבית!טוב לפחות עברנו שלושים ומשו שבועות!!:)

נטע 123

New member
מזדהה ../images/Emo24.gif

שבוע 36 - כבד, לוחץ, קשה לישון. ילדה בת 2.10 בבית וקשה לי להעסיק אותה... מחכה לימים בהם בעלי חוזר יותר מוקדם כדי לשלוח את שניהם למגרש המשחקים ולהקל על המצפון שעובד שעות נוספות... ועדיין, מזכירה לעצמי שזה כבר קרוב...

yaam1

New member
מתה לנוח בבית, כל כך עייפה כבר מהעבודה../images/Emo199.gif

כייף לך שאת בבית..הייתי מסתובבת כל היום עם תחתונים וגוזיה, לא יכולה לסבול עלי כבר בגדים.. רובצת מול הטלויזיה או סתם קוראת ספר טוב במיטה, אופ...אין סיכוי שזה יקרה אצלי ...

yaam1

New member
אה, שכחתי- הכי הרגיז היום שאמא אמרה לי שגם ..

היא היתה בהריון ושהכאבים אלו כאבים בריאים!!! אופ...הערות כל כך מרגיזות במצבי, לא סובלת הריון, לא רואה בזה דבר יפה, מתה על התוצאה הסופית ורוצה כבר לראות אותה!!

נחמדמדה

New member
תגובה

תאמיני לי שזה מחרפן לשבת בבית!!כל כך רציתי לעבוד במשך ההריון ולא קיבלו אותי בגלל ההריון..אני כל הזמן מדמינת צירים..חח..אני יודעת שזה לא הזמן אבל נמאס..

ממי 81

New member
בטח שאפשר , כל הזמן ...

ים , אני באמת חושבת שאת צריכה לנוח ובעבודה חייבים למצוא לך מחליף ולהתחשב בך לפחות אם לא תצאי לחופשה תנוחי בבית , תתפנקי .. ותכיני לעצמך דברים שאת אוהבת ... תתעודדי .. עוד חודש אחד קטן קטנטן והכל יהיה מאחורייך .... שפכי את כל ה"אופים" שיש לך בלי להתבייש ... צאי מיזה עוד קצת והוא בחוץ ב"ה .. שתהיה לך לידה קלה וטובה ...

yaam1

New member
תודה לכן, מקסימות, מרגישה כל כך בכיינית../images/Emo9.gif

למעלה