אופ.

אופ. ../images/Emo10.gif

הקדימו לי את הגיוס. לפברואר. הייתי אמורה לנסוע לחו"ל במרץ. וקניתי כרטיסים לצוותא. ובדיוק היום התחלתי עבודה חדשה. ואין לי זמן להוציא אישור טבעונות, אז מה אני אוכל? ואני אצטרך לקבל נעלי עור. ואני לא רוצה להתגייס. היו אמורים להיות לי עוד 4 חודשים. אני לא מוכנה נפשית. זה לא פייר. איך הם יכולים לעשות את זה?

dsol

New member
../images/Emo2.gif

זונות
ולמה את לא יכולה להוציא אישור טבעונות ? מקווה שיצא לה טוב מזה.... איכשהו צבא זה חרא

שקט שיהיה כאן ומהר!!!!

אחותי מזל טוב!!!!!! תפסיקי להיות כל כך שלילית לגביי הצבא.... אני מבטיחה לך שאת תהני ושיהיה לך כיף.... לא משנה איפה תשרתי ומה יהיה התפקיד שלך... הכל תלוי בך... ותחשבי על זה ככה... ככול שתתחילי עם זה יותר מהר... ככה תסיימי עם זה יותר מהר....

dsol

New member
כל פעם אני מופתע מחדש מהאופטימיות שלך ../images/Emo9.gif

מותק שלי

קודם כל הבנתי שאתה חולה.... אז תרגיש טוב יקירי.... ודבר שני, רוב הזמן אני לא אופטימית בכלל.. אבל כשזה נוגע לשירות צבאי... אני הכי אופטימית בעולם ואני חושבת שרק אנחנו קובעים איך השירות שלנו יעבור... כמו שהשירות שלי עבר לי בכיף ונהנתי הכי שבעולם אני מאמינה שכל אחד יכול להנות....

Amber

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל מילה סלע 70 טון

הו, ../images/Emo9.gif

אם אני אתגייס יותר מהר, אני אבין שצדקתי במשך כל הזמן הזה יותר מהר, ואני אצא מהצבא יותר מהר. נהדר!
לא חשבתי על זה ככה.

Amber

New member
הגרי...

אל תשכחי להיכנס לכאן חודשיים אחרי הגיוס ולהזכיר לעצמך מה אמרת...

טולייצ

New member
באמת איך הם יכולים לעשות לך את זה?

פברואר זה חיל הים לא? דווקא מגניב :]

pink21

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

אל תלכי לצבא אנשים מתים שמה!!!!!!!!!!!! את לא קוראת עיתונים זה מסוכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וגם ירוק לי בא טוב בבגד רק בסיגריה :)

למעלה