דעתי......../images/Emo12.gif
לפני שאתם קוראים את כל התגובה שלי שאולי תהיה קצת ארוכה, אז אני רוצה להגיד שמסחור זאת לא מילת גנאי ולא מילה רעה, היא פשוט מציינת להקות שלדעתי עושות מוזיקה
רק בשביל כסף ו/או שינו את המוזיקה שלהן על מנת להתאימה לקהל הרחב בעקבות הצלחה מסויימת... לדעתי מוניקה סקס שלנו לא נמנית עם להקות ששינו את המוזיקה שלהן בעקבות הצלחה.... אומנם המוזיקה שלהם כן השתנתה קצת באלבום החדש, היא נהפכה לקצת פחות רועשת, אבל זה לא אומרת שהם התמסחרו... חברי הלהקה מתבגרים, אנחנו אף פעם לא מפסיקים להתבגר.. ובעקבות ההתבגרות הזאת גם הטקסטים משתנים וכך גם המוזיקה, וזה בכלל לא דבר רע. להקה לא צריכה לחזור על עצמה ולא צריכה להישאר באותה מתכונת קודמת בשיריה, הרי אם דבר כזה יקרה יבוא זמן שבו פשוט יתחיל להימאס לנו מהמוזיקה, ולי בנתיים לא נמאס, ואני חורשת...אבל ממש חורשת על מוניקה סקס... וחוץ מזה, אם להקה חוזרת על עצמה ונשארת אם אותו סוג המוזיקה, זה מראה שאין יצירתיות ללהקה או שהייתי יצירתיות אבל היא נגמרה בשלב מסויים, וכך גם קהל המאזינים יתייבש וישתעמם וכך גם הלקה שעומדת במרחק כמה צעדים מפירוק....וזה לא המצב של מוניקה סקס לכן אין מה לדאוג. מה שגם אם מוניקה סקס היו מתמסחרים, אז הם היו עושים מוזיקה בסגנון של הלהיטים הכי גדולים שלהם "סאן חוזה" "גשם חזק" "על הרצפה" "180" כל אלה הם שירים נורא רועשים, ומאוד מאוד פופולארים, לכן אם הלהקה רצתה למכור יותר דיסקים היא הייתה עושה שירים יותר רועשים בסגנון הנזכר לעיל, וכפי שכולנו רואים, או שומעים... מוניקה סקס שלנו עשתה אלבום שקט ורגוע ובלי יותר מידי שירים מכסחי גיטרות.... לכן לדעתי התשובה היא לא.....מוניקה לא ממוסחרים...זה שהם ידועים זה לא אומר בהכרח שהם ממסוחרים.....