יכולות בין המכשפות.
"בעלי היכולות" - הסדרה חזרה לעונה שנייה ולא המשיכה בקו המשופר של הפרקים שסיימו את העונה הראשונה. הפרק שפתח אותה היה פשוט... meh. הכי חבל לי שהייתה הרגשה חזקה של פרק "פילר". לא הייתה הרגשה שמשהו ממש השתנה או התקדם מסוף העונה הראשונה. נכון, ראינו היכן נמצאות הדמויות אחרי הפיצול של העונה הקודמת ומה עובר עליהן, אבל זה היה משהו די ברור, שיכולתי לנחש גם בלי לראות את זה. בכל זאת אחת החולשות העיקריות של הסדרה היא הבנאליות שלה. נו לפחות הייתה לנו לידה בפרק, אז אולי אחרי זה דברים יתחילו להיות יותר מעניינים. ציון: 6.

"שעת המכשפות" - הפרק הראשון לא הבריק. בכלל. העלילה לא הצליחה להיות מעניינת. גם לא הדמויות. בכלל הייתה הרגשה ששום דבר לא באמת קורה בפרק. היו כמה קטעים שהרגישו באיזה אופן קצת תלושים. גם העולם של הסדרה, כרגע, לא ברור במיוחד. אני מקווה שבהמשך בסדרה תהיה קצת חשיפה של ההיסטוריה ה...יומית, שאולי תאיר על זה קצת אור. ציון: 4.

"בין הקצוות" - 3 פרקים אל תוך העונה והסדרה לא תופסת אותי. היסודות שלה נראו מסקרנים, אבל אני חושש שהכתיבה והעלילה בה הם מאוד אנמיים ולכן היא לא מצליחה להתרומם לטעמי. הפרק השלישי לא הצליח לשנות את זה. היו בו כמה קטעים קומיים לא רעים, אבל חוץ מהם לא היה שום דבר. חשבתי שאולי ינסו לתת קצת עומק לדמויות בסדרה, אבל אני לא מזהה שום דבר כזה. בכלל אני מוצא את הדמויות בסדרה מאוד לא מעניינות וממש לא מפותחות. אני שואל את עצמי אם הייתי צריך לראות את הסרט שהסדרה מבוססת עליו, לפני שהתחלתי לצפות בה. בכל מקרה נראה לי שהספיק לי. ציון: 5.