אוקייייי

אוקייייי../images/Emo168.gif

הפורום מת רשמית אז בואו נעשה שרשור "היכרות": שם:
גלעד עצמוני גיל:
13 וחצי מיקום:
ליד עפולה אייסיקיו:
231178239 פורומים אחרים שגולש בהם:
שנות השבעים, ג'ואן מארקדיה, מירוץ לאתמול, חברים סדרות אהובות:
חברים, כוןלם אוהבים את ריי, מהדורה מוקדמת, סקס והעיר, כן מותק, שנות השבעים,משתגעים מאהבה, מלך השכונה, תהרוג אותי וזהו ויש עוד המון לשעבר להקה/אמן:
RHCP, אלניס מוריסט, לינקין פארק שחקן אהוב:
ברוס וויליס שחקנית אהובה:
ג'ניפר אניסטון ובטח עוד איזה מישהי מאכל אהוב:
אני מניח שפיצה של אבא מעדן אהוב WTH?:
באדי תות יום אהוב בשבוע?:
ראשון בתול
:
כן חדר אהוב (עם הסבר למה):
החדר שלי: יש שם טלוויזיה וידאו DVD)DVD אין בסלון),אין הורים, אין אחות..... המלץ לנו על ספר טוב שקראת:
הארי פוטר 4 (הספר האחרון שקראתי בכלל וקראתי אותו על הרגע שהוא יצא לשוק) בערך זהו, השאלות קצת צולעות אני ודע אבל לא נורא נסתדר

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo26.gif

שם: שרון גיל: 15 מיקום: ת"א אייסיקיו: 238541483 פורומים אחרים שגולש בהם: כל מיני...... סדרות אהובות:חברים, כולם אוהבים את ריי,שנות השבעים, המורדים, המירוץ לאתמול, רוזוול מכושפות ועוד....... להקה/אמן: לינקין פארק ואונסנס שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה מאכל אהוב: המבורגר מעדן אהוב WTH?: הא? יום אהוב בשבוע?: שבת בתול:חחח כן חדר אהוב (עם הסבר למה):החדר שלי כי אני פשוט אוהבת אותו
המלץ לנו על ספר טוב שקראת:הארי פוטר 4

אני עונה

שם:גנית גיל:12 מיקום:קיסריה אי סי קיו:לו זוחרת את המספר יש לי יותר מידי דברים לסקור אבל עם תרשמו בכינוי ב!בה ב$טייל תתמצאו!!! פורומים אחרים שגולש בהם: כולם אוהבים את ריימונד,רוכבים צעירים,מיכאלה. להקה אהובה:לו יודעת שחקן אהוב:ברוס וויליס {תתחתן איתי ונעה ילדים
שחקנית אהובה:מרי קייט ואשלי אולסון מאכל אהוב:אין בתולה?:-חסוי- ואין לי כוח לענות אל השאר אז ילאה ביי!!!

axnholic

New member
מצטער אבל אין לי פשוט

זמן לענות לכאלו דברים ארוכים. סליחה על כך וברכת המשך ניסיון לעורר את הפורום. עלה והצלח

Dobby Weasley

New member
../images/Emo26.gif ואגב אני חדשה!

שם: רתם גיל: עוד יומיים 11! מיקום: מול המחשב בעיקרון אייסיקיו: נרצח... פורומים אחרים שגולש בהם: ג'ואן מארקדיה, מירוץ לאתמול, הארי פוטר הספר, פיות שדונים וכל השאר, כוכב נולד, קפואירה, ועוד כמה... סדרות אהובות: חברים, כוןלם אוהבים את ריי, כן מותק, שנות השבעים, משתגעים מאהבה, מלך השכונה, ג'ואן מארקדיה, המרוץ לאתמול ועוד להקה/אמן: אבריל, קווין, דיידו, ביטלס ועוד כמה שחקן אהוב: שון פן שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון מאכל אהוב: קרמבו
מעדן אהוב WTH?: איכסההה בכל המעדנים כמעט יש ג'לטין יום אהוב בשבוע?: חמישי ושבת. חמישי-דרמה וקפואירה ושבת... תבינו. בתול: אני לא בתול! אני בתולה... חדר אהוב (עם הסבר למה):החדר שלי. אני והמוסיקה. בלי אחים מעצבנים או אחות מעצבנת. המלץ לנו על ספר טוב שקראת: כל הארי פוטר (פריקית...), צוללים קדימה, כל הספרים של רואלד דאל, אני אתגבר, ועוד

למעלה