אוקייי תקשיבו טובבבב כולם חשווב !!!

האחדdan

New member
אוקייי תקשיבו טובבבב כולם חשווב !!!

אני בן 16 וחצי גר בתל אביב ונוסע על סקט כבר כמה שנים טובות מאוד אני מאוד מתקדם מביא ביצועים חבל על הזמן. לפני כבר חצי שנה או טיפה יותר בערך פרשתי מסקט ואני יותר גולש כי זזה הדבר אבל אני עדיין נוסע לעיתים ואני מאוד מעריך ואוהב את הסקט אבל דבר אחד מאוד מציק לי והוא שאני אוהב לסוע ולפעמיים יש לי חחחשק עצום לסוע אבל אאאאין איפה לסוע דדדדדדי מספיק נסענו וחרשנו על הרחוב מגיע לנו כבר סקט פארק משלנו שיהיה ברחובות בפארקים בדיוק כמו בארצות הברית למניאקים האלו האמריקאים יש סקט פארק בכל מקום אפילו בשירותים שלהם המדינה שלהם משקיעה בהם ותומכת בהם ובנו זזזזזין זה מה שאנחנו מקבלים ואני לא רוצה לשמוע תרוצים אבל יש את הספורטק אני לא אוהב שם את הרמפות וזה בכסף אני רוצה שיהיה סקט פארק אפילו הכי קטן בעולם אבל שיהיה אני כבר סולקתי פול פעמים מהקניונ שליד הבית שלי הלכתי מכות אם שומרים לא מעריכים את הקהילה שלנו של הסקייטרים ואני חושב שאנחנו צריכים לעשות מעצמה ולשלוח את זה לראש העיר של תל אביב ואפילו לממשלה

האחדdan

New member
נ.ב ( להכנס לפני שקוראים את המודעה)

בבקשה שכל אחד שמסכים ורוצה להשפיע ולנסות לגרום ממשהו שיכתוב בבקשה בנושא את שמו + שם משפחה + גיל לדוגמא ( דן , נועם , 16 וחצי ) ובכך אני ישלח את זה לממשלה ולראשי ערים תודה

איפה לרשום את כל הפרטים האלה?

לרשום סתם ככה בהודעה או מה?? איפה לרשום את הגיל וכו...???
PD

reallyfunky

New member
חחחחחח

אוי אתה מעורר רחמים... אנשים מתים ברחובות...יש עוני בנגב...אין מים בכינרת...וכו´ וכו´, ואתה רוצה לשלוח מכתב לממשלה שיבנו לך סקייט פארק ליד הבית? אחי תצא מהחלום. בישראל יש הרבה בעיות הרבה יותר חשובות ודחופות מאשר לבנות לכמה סקייטרים פראק (כמה שבא לי). מספיק להיות בכיין. אז יש לנו מדינה לא הכי טובה בעולם. אתה פעם ראית מה קורה בקניה? בברזיל? בארגנטינה? תגיד תודה שיש לך בית ומדינה שנחשבת בין המפותחות בעולם בהתחשב ברוב העולם החי בתנאים תת-אנושיים. מקווה שהוצאתי אותך מהחלום והכנסתי את כולכם למציאות.

reallyfunky

New member
או לבעיות יותר חשובות....

כמו הגדלת איבר המין או ניתוח פלסטי באף לבלוטה קטנה. (ראה פרופיל אישי של דן)

Sham 69

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נקרעתי עכשיו הרבה זמן שלא צחקתי ככה.

scary_face

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dmaryan

New member
די אני חושב שאתם מעליבים...

AAAAAAAAAAAAAA חה חה חה AAAAAAAAAAAAA

למעלה