אוקיי אוקיי אוקיי.....

MaPHisTo

New member
אוקיי אוקיי אוקיי.....

מזה... יושב על עץ, כולו לבן, ועושה קולות של חתולות ואז צוחק כמו משוגע? או משוגע או כלב לבן שהשתכר... איך זה קשור לדריה? זה פאקינג לא קשור!!! כנראה שלא רק הכלב שיכור.... בכל אופן נראה לי אנחנו נתקע עם המפגש הזה לעוד הרבה זמן אני מציע לעשות את זה כך: הפגישה תתקיים בתחילת יוני, יום שישי אחר הצהריים כשכולם פנויים אנחנו לא כל כך הרבה אנשים, נוכל למצוא מתישהו... שאנשים (שיודעים) יתחילו לרשום זמנים ארוכים (סביבות שבוע ומעלה) שלא נוח להם להיפגש כדי שנוכל לתכנן מתאים אז יאללה בלאגן... טה טה

E l i a n

New member
../images/Emo121.gif בוּ!

אליאן כאן, בעיקר קוראת שאינה נקראת.. כי מבינה שכל מה שהיא מדברת -לא קשור- מתגעגעת אליי, מותק?
גמני אלייך! תקשרי, אם עדיין יש לך את המס' שלי. אני מזמינה אותך לרחובות בלי קשר למפגש
כדי לפגוש אותי. -ואיך זה קשור לדריה?- אמרתי שאני מדברת לא קשור או לא אמרתי? .. הו וול..לפחות נסיים את ההודעה בכבוד: דריה תוחזר ליום שישי בערב- לאלתר! אחרת נצטרך לראות המסיבה עם יובל כספין! נכון שאנחנו לא רוצים, נכון? נכון? .. ןאילא.

Synthetic mE

New member
דווקא יום שישי?

ביום שישי יש בעיה אחת - אנשים שמסתמכים על תחבורה ציבורית.. אולי יום חול יותר טוף? לאור יום ככה? משהו בסגנון.. פיקניק במכון וויצמן? נשמע טוב?

E l i a n

New member
גיתית, ייתנו לנו ככה להיכנס לשם?

לא עדיף נגיד..הממ..בהפוך על הפוך? זוכרת שהצעתי את זה?
נדבר על זה, אולי מוטב, פנים אל פנים, ויותר קרוב לחופש הגדול. אגב, הבגרות האחרונה שלי- 10 ביולי. מתי שלכם? אליאן.

למעלה