אוקיי אוקיי בנות

אוקיי אוקיי בנות../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

לאלאלא, זה לא עובד ככה. לא פותחים 3 שירשורי דסקטופים/תמונות/אנאערף ביום. לא. זה פשוט מוגזם כבר
אני באמת מאוד שמחה שאתן יוזמות והכל, אבל צריך לדעת לעשות את זה במידה, בסדר? אני אשלח מסרים למי שצריכה לקבל כאלה, ואני מבקשת מאוד להתייחס לזה ברצינות. הפעם אני אשרשר הכל ביחד, אבל בפעם הבאה השירשורים יימחקו [וזו כבר הפעם השנייה שאני מבקשת.. אז בבקשה.]

n o g n o g

New member
זה לא כזה נורא..

ההודעות למטה מה-17-20/8, זה לא נורא אם הם יעברו עמוד, ולפתוח שלושה שרשורים ביום זה לא הרבה.. יש מקום ל-15 שרשורים בדף הראשון- זה אומר 5 ימים בדף הראשון, זה הרבה זמן! חוץ מהזה רק ביום ראשון פותחים "הרבה" שרשורים, כי זה תחילת שבוע ואז מתחילים כל המשחקים.

kittycatbone

New member
הבעיה היא לא לפתוח

שרשורים, הבעיה היא לפתוח שרשורי תמונות. תמונות בדף של הפורום מאיטות מאוד את הפורום ומונעות מהרבה אנשים להיות יכולים לצפות בפורום כי אין כבר סבלנוות שהכל יעלה.. זה מעולה יוזמה לפתוח ביום מספר שרשורים.. אבל כשזה שרשורי תמונות זה פשוט מעמיס..
ואם השרשור כבר עבר עמוד זה כמובן כבר בסדר.. הקטע הוא שהם לא זה הכל
וזוהרררררררררררררררר!!! שלום!!!!!!!!!!! ^^

צודקת...

אבל לדעתי אפשר לפתוח שירשור תמונות פעם בחודש למשל...אבל לא כל יום
ועוד דבר,אם זו הודעה שהיא לא לדיון לדעתי אפשר פשוט לנצל"ש וזהו...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וחשוב לדעתי לציין שהבקשה הזאת לא באה לרסן אתכן בכתיבה בפורום, כי פורום פעיל עד פעיל מאוד זה מעולה^^ פשוט לעשות אותו יותר מסודר ו"ידידותי למשתמש"

אורושהה

New member
האמת היא אבל ש nognog צודקת!!

שלחת לי מסר וביקשתי סליחה, אבל יש ילדים נגיד שפותחים שרשורים רק בשביל תמנוה מסכנה, הם מעלות תמונה ורושמות איזה חמוד, פתחתי כמה פינות שבנות ביקשו ממני ופינת תמונת השבוע היא מין פינת חובה שכזאתי זה שאני סתם פותחת כי באלי..! קחי לדוגמה בפורום אבודים תוך פחות מיומיים הדף כבר מלא בשרשורים, ותאמינ י לי אף אחד לא אומר כלום, המנהלים מוחקים שם רק מה שלא מסומן בספוילר... כבר 8 ימים עברו פה בדף הראשון ואת אומרת שאנחנו מציפות את הפורום בשרשורים.. אם היתי פותחת שרשור לא נחוץ היתי מסכימה איתך.. וגם אם פתחתי 2 שרשורים ביום זה כאילו בשביל מישהי שלא פתחה שאותו היום ולימים הבאים, יש הרבה חברי פורום... בקיצור זהו... מקווה שהפנמתם..

NeKoGiRl

New member
../images/Emo108.gif

הבעיה זה השירשורי תמונות אולי צריך לעשות שרשורים כמו בפורומים אחרים.. נגיד השרשור "חברתי" זה לכל הדברים האלו תמונות של חברי הפורום וכאלה אני פתחתי את השרשור דסקטופים כי אני פותחת כל שבוע :]

kittycatbone

New member
אולי כדי..

להפחית את כמות השרשורים האלה אבל.. מפני שהרבה מהם הם פינות קבועות, לפעם בחודש.. למשל ספציפית ב"שרשור דסקטופים" (שאני מאוד אוהבת אל תקחי את זה לא נכון^^
) אפשר להפוך את זה לפעם בחודש, בגלל שאולי יש כאלה שכן, אבל לרוב הרקעים על שולחן העבודה לא מתחלפים בתדירות כזאת של כל שבוע, וככה זה לא משתנה הרבה וסתם מעמיס על הפורום בעוד שירשור תמונות (כלומר בנוסף לכל האחרים).

למעלה