אוקיי אוקיי דור תרגעע!!!! כולם להיכנססססססססס

DORAMOR10

New member
אוקיי אוקיי דור תרגעע!!!! כולם להיכנססססססססס

אלף דור זה אני חחחח עכשיו אני זה "הילד המטומטם שאמרתי שהפלצנית הזאתת מחכה את ג'ואל" כן אני!!!!!!!!1111 ואמרתי את זה לטובה שלא יחכו את האחת והאמיתית ג'ואל..... אז שרמוטה בטוטה איך שלא קוראים לך אנג'לינה חרא את והזוהר שלך מוזמנים לקחת את התחת שלכם ולהיזדיין המפורום ההורס הזה ולא לרמה שלכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אני כולה אמרתי שחשבתי שאת מחכה את ליאל אבל אחרי שראיתי והבנתי את יותר מחכה סוססססס!!!! אז תחזרי לחור שבאת ממנו שאני בטוח שהוא גדול המבין יבין ותעופי מפה יזונהההההההה ג'ואל ודודי שרון אתם החיים שליי ואין לך מחליפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 טל מת עלייךךךךךך וגם אלירןןןן

angelin10

New member
טוב ידעתי שילדים יגיעו לרמה כזאת!

זה נראה לכם בוגר לצייר תמונות בצייר עם איקים עליי מה עובר עלייכם?! אתם מקללים פה כיאילו לקחו ממכם משהוא ! כמה רעש על דבר כל כך קטן אני נכנסתי לפה להבהיר יפה שאני לא מחכה את הדיווה שלכם והגבתי בצורה שלילית כי אנשים פה מקללים אותי וקוראי לי וואנבי ותל ברוכית על מה!? על זה שמישהוא ראה את השוקס שלי והחליט שיצאתי לתחרות?!?!?! אז אני לא מתחרה בליאל ואני לא אתחרה בליאל היא מלכת הלילה וסצנת ההאוס ואת זה באמת אף אחד לא יקח ממנה ובטח שלא אני כי כמו שאמרתי אני לא זמרת ...... אני מקווה שאתם מבינים שבסך הכל אתם פוגעים ! אני פרפורמרית שעושה משהוא שונה לחלוטין ממנה ואתם הפכתם אותי ללא יודעת מה ..........לא נעים אתם בסך הכל צריכים לפרגן לא להיות שלילים במיוחד שאני לא זמרת כולה רקדנית מועדונים שמשלבת הופעה ואפילו שם מוגדר למה שאני עושה אין אז אני אתנצל אם פגעתי אבל אני חושבת שבמקום להיות כל כך שלילים תפרגנו ובעיקר שאתם יוצאים על מישהיא שבכלל לא באותו הז'נר \ מ בואו לא נשקח שכל השרשור הזה התחיל משאלה ....."יכול להיות שהיא מחכה את ג'ואל ?" מי קבע שכן?! טוב שיהיה סופשבוע רגוע אנג'לין

DORAMOR10

New member
אני שאלתי את-זה חחחח

אבל בתור שאלה של כן\לא לא פורום שלם!

CHRISS

New member
אני מסכים איתך..

באמת לא יפה שכולם פה היתנפלו עליה... בלי לשדעת מה היא עושה רק ראיתם תמונה עם מיקרופון והחלטתם לרדת עליה מסכנה חוץ מזה שיהיה לך המון בהצלחה =] כריס

אמאלה.

מה הולך פה?! גדריאל מה את עושה בלאגן מאמי? אני בהלם. טל, תענה לפלאפון כבר, וגם לאימיילים :(

DJ ELAD 17 A

New member
סגירת הנושא הזה! בבקשה להתייחס

טוב אז בבקשה כולם מי שלא שייך כאן פשוט לא להגיב ואנחנו בתור אנשים לא נתייחס לזה אז בבקשה 2-3 האנשים של הרקדנית הזאת לא להכנס לכאן יותר אין מקום להשוות אני מתנצל בשם כל מי שבפרום אם נפגעתם ואני ירשום את זה שוב לא משנה כמה יהיו וכמה יש זה הפרום של דודי שרון וגואל יש לכבד אותם אז יבקש מטל שימחוק את כל השרשור המוטפש על זה אין לנו מקום לשטיות האלו אנחנו מדינה קטנה וזה ברור שיש אנשים דומים בקצת או שונים אין להשוות ובזה תם הדיון הזה אין להגיב וחברי הפרום שלנו כמה שאני אוהב את כולם ומכבד גם אנחנו צריכים ללמוד לקבל בצורה מכובדת משהוא אחר וגם לא צריך לפרסם דברים כאלו זה לא מועיל לאף אחד לא עוזר ובטח לא משמח אותנו כמו שהצוות שלנו רוצה שנהיה דודי שרון וגואל זה המקום .

DxJx GADRIEL

New member
אני אסגור את זה ככה

תחכו = תחקו לחכות עם כ' זה לחכות למישהו שיגיע ואם אתה לא יודע אפילו לכתוב כמו בנאדם אני מבין בדיוק איפה הרמה שלך נגמרת ואיך להתייחס לנקודת מבט שלך דודי שרון וג'ואל, אני באמת מפרגן לכם ואין לי משהו נגדכם אם אתם תראו מה שהלך אבל תשימו לב איזה קהל מעריצים יש לכם, מחזיקים ממכם טמגוצ'י נטו. יום טוב

DJ ELAD 17 A

New member
DxJx GADRIEL איך איך איך איך

DxJx GADRIEL אתה לא שייך לכאן אז ביי ילד שלא הולך לישון ורק מחפש שומת לב ב 4 בבוקר

illuSion 18

New member
חחח אוי מצחיק. לדעתי צריך..

לפתוח שירשור בפורום של דנה עם כותרת : תגידו יש מצב שהפלצנית הזאת מחכה את דנה? ובהודעה יהיו קישורים כמו : השיר בערבית של ג'ואל הקאבר לפטה מורגנה check in tampa שמנסה אגב להיות צינקוומילה אבל ללא הצלחה. וכ'ו וכ'ו אנשים חלאס לחיות בסרט שמישהי אשכרה מנסה לחכות את ג'ואל. לא כל קוקסינלית ששרה ומופיעה מנסה לחכות מישהי אחרת. ולמה לרדת לשפה נמוכה?! ממש זוועהההה

למעלה