אוקיי אז אני חדש

eldorado

New member
אוקיי אז אני חדש

קראתי בעמוד הראשי במה מדובר וראיתי שיש היום שידור חוזר, ממש עוד מעט, אז אם זה שווה
אני עוד אחזור

eldorado

New member
היי חבר'ה, אני נשאר

חייב לומר שציפיתי ליותר אבל בטח זה היה מהפרקים הפחות טובים, בכל סדרה יש את זה, זה בסדר. חוצמזה עכשיו שנגמר עמוק באדמה אני חייב איזו סדרה לעקוב אחריה (וסיינפלד לא נחשב). שמחתי לראות את הבחורה החמודה-מבואסת מהפרומואים לערוץ הוט אקסטרא וסוף סוף הבנתי מה זה הקופסת ענק שנפלה על האשה באותו פרומו. דרך אגב, ג'ורג'י וחבריה מתים או חיים? וכשג'ורג'י היא מולי היא בעצם חיה?

ברוך הבא !!!

("הקופסאת ענק" שנפלה על האישה מהפרומו <ג'ורג'> היא בעצם אסלה..) ג'ורג' והחברים שלה מתים, אנשים חיים רואים אותם אחרת <במראה החיצוני>, מולי לא חיה - זאת פשוט ג'ורג' במראה אחר <כדי שלא יזהו אותה ..>

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלא זו לא אסלה...

אני לא חושבת שהוא התכוון לאלסה שנפלה על ג'ורג'.. הוא התכוון לאישה שהולכת ברחוב ונופל עליה פסנתר.. בפרומו של אקסטרה הוט הם החליפו כל מיני פריטים בסדרות ותקעו במקומם את הקובייה הלבנה שלהם [הלוגו של הערוץ]... אז בחלק הפרומו שלקוח ממב"ח שמו את הקטע שנופל על אישה פסנתר אך במקום הפסנתר רואים ריבוע לבן ענקי חח [אני עדיין מתה לדעת מה לעזאזל דיוויד לטרמן והאורח שלו עושים עם הידיים ומה יש בעצם במקום הקוביות הלבנות האלה שהם מנענעים בלי לגעת?]

eldorado

New member
לטרמן וטום הנקס

זה משגע אותי הקטע הזה, פרומו פשוט תותחי. יש גם שיר יפה. אני חשבתי שהריבוע הלבן זה של איזה ערוץ אמריקאי והוט אקסטרא הוא סוג של תחנת בת ואישרו להם להשתמש בלוגו ובפרומואים שלהם. אבל עכשיו שהסברת מה זה באמת אז באמת כל הכבוד ליוצרי הפרומו.

צודקת!!

הייתי בטוחה שהוא היתכוון לפרומו של הסידרה כאילו של ההתחלה... בטח את יודעת על מה אני מדברת.. גמאני תמיד סקרנית לגבי הפרומו הזה הקוביות שהם מנענעים בלי לגעת..חחח

eldorado

New member
תודה : )

לא הבנתי משהו, ג'רג' כג'ורג' וג'ורג' כמולי נראית אותו דבר... אז למה התכוונת כשאמרת שמולי זו ג'ורג' במראה אחר?

../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif

ג'ורג' כמולי - דמות של ג'ורג' נקודת מבט של האנשים החיים, ג'ורג' <כג'ורג'>- הדמות הרגילה שלה <שהיא ניראתה ככה גם כשהיא היתה חיה> מנקודת מבט של האנשים המתים. בדר"כ מראים לנו <הצופים> את ג'ורג' מנקודת מבט של המתיפ, ז"א שהיא ניראת לנו רגיל <כמו שהיא היתה לפני שהיא מתה >, לפעמים מראים את ג'ורג' כמולי מנקודת מבט של האנשים החיים <שהם רואים אותה אחרת> ואז אתה תיראה שמולי ניראת בנאדם אחר לגמרי. אני מקווה שהסברתי טוב, כי קצת קשה להסביר את זה, אולי למישהו כאן יש תמונה של מולי / הסבר יותר טוב.. בכל אופן כשאתה תיראה אתה תבין..

הן לא נראות אותו דבר

זה שאתה כביכול רואה אותן אותו דבר לא אומר שהדמויות בסדרה רואות אותן אותו דבר. אמא של ג'ורג', ג'וי, גירשה אותה בבושת פנים מהבית כשבאה אליה כמולי.

eldorado

New member
תודה לכם, נראה לי שהבנתי עכשיו

ואני מחכה כבר לפרק הבא

הם undead

תלוי למה אתה קורא חיים. בעיני היא חיה עכשיו הרבה יותר מקודם, ונאלצת לקחת אחריות על החיים הרבה יותר מקודם. תפנית מעניינת, לא?

HuGo Hell

New member
תמונה ישנה. ../images/Emo1.gif

היא שחקה באיזשהו סרט ונדמה לי שהיא עשתה קרחת או שזה סתם המסכות ראש הזאת. אני מקווה שהיא לא באמת עשתה קרחת :< אבל זה מאוד ישן.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifדווקאנראה לי שהיא מסוגלת

לעשות קרחת בשביל תפקיד.. היא נראית לי שחקנית רצינית. וואה, הורדתי עכשיו סרט שהיא משחקת בו "The Truth About Jane" והיא משחקת לסבית. והשיער שלה הרבה יותר כהה שם
. היא כזאת חמודה! וגם שם היא מקריינת כזה ומסבירה על קטעים שאנחנו רואים עם ציניות ואדישות כזאת.. למרות שהדמות שלה שונה לגמרי מג'ורג'..!

דווקא זה ניראה אמיתי,

אין לי ספק שזאת קרחת אמיתית... אולי באמת היא עשתה את זה בשביל איזה סרט או משהו ...!

למעלה