אוקיי אז אני מתחילה :)

spiralll

New member
אוקיי אז אני מתחילה :)

אמממ אני פתחתי שרשור חדש בשביל השיר הראשון שננתח! אני מתחילה בשיר: somewhere i belong :) ואני מקווה שזה בסדר מצד כולם :) אז ככה: "When this began I had nothing to say And I'd get lost in the nothingness inside of me " אמממ אני חושבת שלפחות מהכמה שורות הראשונות אפשר להבין שמדובר על אדם בעל חוסר בטחון עצמי, ששקוע במחשבות שליליות. " i was confused And I let it all out to find /that I'm Not the only person with these things in mind " בהמשך ברגע שהוא נפתח קצת יותר לאנשים הוא מבין שהוא לא היחיד במסגרת של הריקנות, ובמחשבות השליליות. "Inside of me But all the vacancy the words revealed Is the only real thing that I've got left to feel Nothing to lose Just stuck/hollow and alone And the fault is my own And the fault is my own" אני חושבת שיש כאן איזשהו אלמנט של אכזבה שלמרות שהוא נפתח האנשים לא מושלמים וזה גרם לו להרגיש רגש אחד מסוים בלבד שמלווה בכאב גדול, שגורם לו להרגיש תקוע אך הוא לוקח עליו את האחריות הדרושה. want to heal " I want to feel What I thought was never real I want to let go of the pain I've held so long [Erase all the pain 'til it's gone] I want to heal I want to feel Like I'm close to something real I want to find something i've wanted all along "Somewhere I belong כאן הוא כאילו מסביר שנמאס לו מהכאב שהוא מרגיש, והתרגל אליו..הוא רוצה להרגיש משהו אמיתי יותר מוחשי יותר או כל דבר שיגרום לו לצאת מהמסגרת שבה הוא תקוע. "And I've got nothing to say I can't believe I didn't fall right down on my face I was confused Looking everywhere/only to find that it's Not the way I had imagined it all in my mind " כאן כאילו רואים הוכחה לחוסר בטחון העצמי שהוא לא מאמין שהוא לא נכשל כי זה מה שכנראה הוא ציפה מעצמו, ובאיזשהו שלב הוא מבין שהחיים שלו זה לא מה שהוא ציפה שהם יהיו. "So what am I What do I have but negativity 'Cause I can't justify the Way everyone is looking at me Nothing to lose Nothing to gain/hollow and alone And the fault is my own The fault is my own " הוא נורא שלילי, והוא נורא סגור והוא לא מבין למה אנשים מסתכלים עליו בצורה שונה כל כך, ואת זה אפשר להקביל בעצם ליום יום שהאנשים לא מקבלים את מה ששונה מהם ועדיין הוא לא הגיע לשלב שבו הוא רוצה להשתנות, והוא מאשים את עצמו.. " will never know I Myself until I do this on my own And I will never feel Anything else until my wounds are healed I will never be Anything 'til I break away from me And I will break away I'll find myself today" בקטע הזה אני חושבת שסוף סוף אפשר להבין שהוא רוצה שמשהו ישתנה...שזה יבוא מתוכו.הוא כאילו מודה שיש לו בעיה והוא רוצה לטפל בזה באותו יום כי זה משהו שלא סובל דיחוי, הוא מבין שהוא סובל, ואם משהו לא ישתנה (והוא יגרום למצב להשתנות) אז הוא לא יכיר את עצמו ואז הוא באמת יהיה אבוד :( זהו זה :) שיר גדול...ועם הרבה משמעות.. :)

kiticat

New member
אני ...

When this began I had nothing to say And I'd get lost in the nothingness inside of me I was confused And I let it all out to find /that I'm Not the only person with these things in mind Inside of me But all the vacancy the words revealed Is the only real thing that I've got left to feel Nothing to lose Just stuck/hollow and alone And the fault is my own And the fault is my own אני חושבת שכאן אפשר לחלק את זה לשתיים.... כשהל התחיל לא היה לי מה להגיד.... מה התחיל? אבדתי בתוך הכלום שבתוכי. אני חושבת שמדובר פה על מישהו שפשוט קרה לו משהו.... משהו טראמותי, והוא מרגיש מת מבפנים. לשום דבר אין משמעות. הוא יכול לקחת כול סיכון שירצה כי אין לו מה להפסיד, ושום מילה ושום צליל שיגידו לו לא ישפיעו כי אין למילים משמעות- הם ריקות מתוכן. I want to heal I want to feel What I thought was never real I want to let go of the pain I've held so long [Erase all the pain 'til it's gone] I want to heal I want to feel Like I'm close to something real I want to find something i've wanted all along Somewhere I belong אולי זה משהו שנמשך זמן רב, אבל רק עכשיו הוא משחרר או רוצה לשחרר מתוכו, אחרי תקופה ארוכה שהוא שמר על זה בפנים. אולי זה מה שיגרום לו להחלים. הוא הולך ומאבד את היכולת לחוש, והוא רוצה להרפות מאותה תחושה רעה ובלבד שירגיש, משהו, להחלים. להרגיש משהו אמיתי ובעצם למצוא את הסיבה שהוא פה, לנוח, להרגע. And I've got nothing to say I can't believe I didn't fall right down on my face I was confused Looking everywhere/only to find that it's Not the way I had imagined it all in my mind So what am I What do I have but negativity 'Cause I can't justify the Way everyone is looking at me Nothing to lose Nothing to gain/hollow and alone And the fault is my own The fault is my own ואין לו מה להגיד, אבל הוא עדין בהלם שהוא בכלל יכל לקום ולהתגבר על מה שעבר עליו. למעשה, התחושה שקיבלתי מתחילת השיר היא יותר בכיוון של התאבדות. תחלקו בבקשה- זה הרעיון, אבל תחשבו על זה. אני רוצה רק להחלים. לעבור הלאה מזה. אני רוצה להרגיש שליו. חשבתי על דברים שאני לא היחיד שחשבתי עליו, ריק מתוכן ולבד. והאשמה רק שלי, רק שלי (אמירה שככל שיגיד יותר רק תתחזק התחושה של האבדון). השליליות. I will never know Myself until I do this on my own And I will never feel Anything else until my wounds are healed I will never be Anything 'til I break away from me And I will break away I'll find myself today כאילו כאן יש הרגשה של החלמה, אבל בשורה 6 הוא כתוב במפורש, שהוא לא ירגיש מנוחה, שהוא לא יחלים ולא ירגיש בנוח עד שהוא ישתחרר- ישתחרר מעצמו. ורק אם הוא יוכל להשתחרר מעצמו יוכל למצוא את עצמו (מבחינה רוחנית). ועכשיו אני אקרא את שלך!

kiticat

New member
בתכל'ס

אם היו אומרים שמישהי שעברה התעללות מינית ממושכת כתבה את זה- זה היה מסתדר אצלי מצויין.

ArSiT

New member
אני שונאת אותכן!!!

ניתחתן את השיר ממש יפה!!! אני בטוח לא יצליח לעשות משו כזה...

kiticat

New member
זה לא מה שאנחנו עשינו

זה מה שאת רואה כשאת שומעת את השיר... כשאת קוראת את המילים. מה זה אומר לך? בכוונה ואני אמליץ את זה להמשך, אל תקראו את הניתוחים של האחרים עד שתנתחו בעצמכם. זה יכול לבאס ולבלבל אותכם...

ArSiT

New member
אני ינסה...

אבל אני לא מבטיחה שזה יצא טוב.......

kiticat

New member
כל דבר שתעשי

יהיה טוב, כי את עשית את זה... ולא אף אחד אחר ...

spiralll

New member
תנסו!@

אנשים זה כל הקטע בזה...שכל אחד רואה בשיר משהו שונה, וזה מה שכיף בעצם בלנתח את השירים :)

kiticat

New member
תראו,

הקפצה! חבל שרק אנחנו נעלה רעיונות, זה נחמד מאוד לראות מה אתם חושבים... אפילו אם לא כל בית וכל שורה.. אלא השיר באופן כללי... מה הוא אומר לכם?

coka

New member
אמממ, אני עובדת על ניתוח השיר

by myself תוצאות בקרוב

למעלה