אוקיי, אז אני עוזב אתכם שוב.

מרמותק

New member
אוקיי, אז אני עוזב אתכם שוב.

והפעם לגרמניה. אחזור ב-11.9 וכדי שהפעם לא יהיה שרשור סתמי של בייוש, לבקשת גבי אני מציג בפניכם את הצעת השילובים החלקית שלי ל-11 ימים הקרובים. כעבור סינון של שעתיים ואז עוד חצי שעה של בניית תלבושות (היה לי משעמם, זה לא שאני בדרך כלל עושה את זה P:) נשארתי עם התוצאות הנ"ל. כמובן, בתמונה אין זוגות נעליים (1 אוקספורד שחור-אפור וככל הנראה 1 נעלי צבא שחורות), ג'קטים (בלייזר אפור, טרנץ' בז', סריג שחור ויש מצב שאקח גם את המעיל השחור עם הבטנה האדומה שמגיע עד הרצפה) וכל מיני דברים כמו גופיות וגרביים ומה לא. כמו שאמרתי, לא בדיוק אלטרנטיבי או מלהיב, אבל יש שם ניטים! מי שמוצא מקבל מזכרת מגרמניה לול אתגעגע מאוד!!!!!!!!!!!!!!

innocence

New member
יש ניטים על החולצה המשובצת למעלה מימין.

ניצחתי, מגיעה לי מתנה!:)

MeshiNS

New member
מצאתי ומצאתי! ../images/Emo3.gif

החולצה השניה,למעלה מימין :p אני אשמח לקבל גרמני מגרמניה
חחח סתם, אתגעגע מאוד וכבר מצפה לשמוע איך היה!! לפחות נסעת בספטמבר בשביל שאני אוכל לקחת ממך ת'מעיל המדהים שלך באוקטובר

Blue Emptiness

New member
מתני! אני כבר מתגעגעת ../images/Emo10.gif

תהנה המון המון, ושיהיה בהצלחה בהכל!
ואתה כזה מגניב וחמוד, וגאיה הייתה מהירה ממני :<

NyaPrawr

New member
הוא לא אמר ״הראשון שמוצא״,

לא -מי שמוצא-. P: אז כולנו מקבלים מזכרות!

מרמותק

New member
אם כבר טרול,

אפשר להתווכח על האם מצאתן את זה כולכן או שלדוגמא רק גאיה מצאה ושלחה לכולכן הודעות, ולכן למעשה רק פרסמתן את התגלית ולא באמת מצאתן את הניטים. אולי תקבלו חצי מזכרת.

אתה כותב לי "תוך 5 דק' את מגיבה", ואז אמא באה

לקחה לי את המחשב ואמרה לי ללכת לישון. יופי
(ולא לשאול אותי על השעה. ישנתי איזה 4 שעות עכשיו עד שהמואזין התחילו לעשות לי כאב ראש ושמעתי את העיתון נזרק על הבוקר, ואני ממש מתרגשת לקראת היום
) ו... מתן, אני אוהבת אותך. מאוד.
אמנם הטיסה לא המון זמן, "כולה" שבוע וחצי, אבל מקווה שתחזור בתחושה של סיפוק ומיצוי מהטיול הזה. ואם אתה מרגיש שקשה לך (מה שלעולם לא יקרה
) - אל תשכח לקחת איתך מחברת, ופשוט תפרוק בה הכל. למרות שאתה נוסע עם חברים ויהיה לך בטח עם מי לדבר ולמי לפרוק ולשתף והכל, תשאיר סודות לעצמך
ואני מצפה לא לראות ממך סטאטוסים ודיווחים שוטפים בפייסבוק. בכלל בכלל! כמו שמישהי כאן כתבה כשאלינה טסה - כשאתה בחו"ל, תהיה כל כולך בחו"ל! אח"כ תחזור ותספר לנו חוויות
! ואני מקדישה לך שיר - http://www.youtube.com/watch?v=6YVJWipzi9c (רק תחליף את זה ל-"חבר גרמני"
)

למעלה