אוקיי אז ככה.. כנסו===>>>

blinki1

New member
אוקיי אז ככה.. כנסו===>>>

קודם כל.. אני חייבת לציין שאני ממש שמחה שהצטרפו הרבה חדשים לפורום.. אבל אני גם די מאוכזבת מהעובדה שהפורום די מת..ואנשים בקושי מגיבים.. אז לאור הדברים האלו.. חשבתי שיהיה נחמד לעשות הכירות עם כולם כולל החדשים..כדי שכולם יכירו את כולם:) אז הינה לכם שאלון קצר: :) שם: גיל: איזור מגורים: עיסוק: מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי: אילו שירים אתם הכי אוהבים (של השוטים כמובן): 2 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני מקווה שיפתחו עוד שרשורים של סקרים ונושאים למינהם ושהפורום יתחיל לזרום ולהתעורר:) שלכם..

../images/Emo187.gif

שם:מורי גיל:24 איזור מגורים:י-ם עיסוק: מדריכה בפנימיה מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי: לראות טלביזיה ולהיות על המחשב או לקרוא ולצייר אילו שירים אתם הכי אוהבים (של השוטים כמובן): קול גלגל ומי ינצח ת'אהבה 2 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני לא יודעת לרכב על אופניים, אני מכורה לקולה (אבל באמת מכורה!!)

nawa

New member
התשובות שלי

שם: נאור גיל: 30 איזור מגורים: קריות עיסוק: מחלקת מחשוב בגראס מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי: לשמוע מוסיקה ולעשות פאזלים אילו שירים אתם הכי אוהבים (של השוטים כמובן): קול גלגל ומשתוללים בכפר 2 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: נראה לי שיודעים עלי כבר הכל...

בילי לאב יו!!!../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif

התשובות שלי הן: (למרות שבילי מכירה אותי כבר...)= שם: הילה אבל כל מי שלא רוצה לעצבן אותי קורא לי שילע.=) גיל: 15 איזור מגורים: כרמיאל בצפון הארץ..:p עיסוק: להיות מחורפנת תמידים כי... אני אוהבת את זה.. מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי: לשמוע שוטים ועוד להקות רוק מהסבנטיז, לקרוא, ללכת לצופים, לבלות עם חברים, לטייל, לחבק אנשים..חח...
.. השירים שאנ הכי אוהבת של השוטים הם:בנתיםם.. זה עוד ישתנה.. זה- מה קרה לך, מי, הוא ודקה בפרדס.. 2 דברים שלא יודעים עלי: מאתמול אני ומישו שכבר הייתי חברה שלו שוב חברים..
ו...-אני מתה לעוף מהחור בו אני חיה ולהתחיל לחיות.. וזהו..-

k l i p s o

New member
פעם ראשונה

שאני כותבת פה אבל קוראת די הרבה זמן ושומעת שוטי הנבואה מלא זמן שם: אור גיל: 16 וחצי אזור מקורים: תל אביב עיסוק: בעיקרון תלמידה אבל גם מדריכה בצופי ים יפו בזמני הפנוי: שומעת מוסיקה, הדרכה, להפליג, ומתעסקת במיסטיקה וכאלה ובנוגע לשירים יש הרבה אבל הכי את משתוללים בכפר ואת אגדת עם מקסיקנית 2 דברים שאתם לא יודעים עלי: אמ...אני חולה על הים וכל היוצא מזה(להפליג לגלוש וכאלה) ואני מאמינה בפיות שדונים גמדים ורוחות... וזהו =)

nawa

New member
ברוכה הבאה !

ושתהיה לכולם שנה טובה, שנה של אור ושמחה ואהבה !!!

Gefi Giraf

New member
יאללה

קצת לפני שאני יוצא למסיבה ולהופעה של יציאת חירום... שם: תום. או ג'פי. איך שמתחשק גיל: 18 וחצי. היום יש לי חצי יומולדת :) איזור מגורים: ראש פינה. חור חביב בגליל העליון עיסוק: עובד בתחנת דלק. מתגייס עוד חודשיים מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי: קראטה וחדר כושר אילו שירים אתם הכי אוהבים (של השוטים כמובן): במלון ברבת עמון, לובש חם ודקה בפרדס 2 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: -אני מתאמן בקראטה כבר 12 וחצי שנה -אחותי היא הבנאדם הכי קרוב אלי בכל העולם

DadleFish

New member
תשובות

שם: אלדד גיל: 30 איזור מגורים: מרכז עיסוק: ראש צוות בסטארטאפ שירים שאני אוהב: פה ביפו, קול גלגל, אח של סלים 2 דברים שאתם לא יודעים עליי: לא נראה לי שאתם יודעים עליי משהו
הייתי כבר ב-4 הופעות של השוטים, ויש לי 4 ידיים (טוב, זה לא באמת ככה, אבל מה אכפת לי לומר).

../images/Emo187.gif

שם: לי גיל: 17 וחצי איזור מגורים: חיפה עיסוק: תלמידה מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי: לישון, להפגש עם חברים, הופעות שיש:) , לצייר, מחשב ואני דיי מכורה לטלווזיה.. אילו שירים אתם הכי אוהבים (של השוטים כמובן): כולם:) אם צריך לבחור אז דקה בפרדס, אח של סאלים, במלון ברבת עמון ומי 2 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: תאמת זה דברים דיי ידועים.. אבל שיהיה.. אני מפחדת ממשחות ואני לא יודעת לרכב על אופניים..

אני! אני! אני ודרך אגב חזרתי לפורום

שם: צוף פלוטקין גיל: בעוד חמישה חודשים (3.5) 13 איזור מגורים: רקפת (חור ליד כרמיאל) עיסוק:אמ...שומעת מוזיקה סדרתית מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי: לשמוע מוזיקה ולקרוא ספרים אילו שירים אתם הכי אוהבים (של השוטים כמובן):אין סופי, במלון ברבת עמון ומה קרה לך! אולי יש עוד.. 2 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אמ...אמ...אמ...אמ...אמ...אמ...אמ... יש לי רק דבר אחד: שיש לי בלוג והכתובת שלו היא: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=87821

למעלה