אוקיי אז ככה....

אוקיי אז ככה....../images/Emo26.gif

אני בשלבי עיצוב החדר שלי לסגנון של יער פיות.... אני מתכוונת לקנות דשא מלאכותי["שערות" הדשא עשויות מגומי או פלסטיק אבל לא כשיח...מקווה שהבנתם למה התכוונתי] ורציתי לדעתי איפה אפשר להשיג דבר כזה?ואיך קונים את זה [הכוונה היא אם זה לפי מטר או שיש לזה גודל קבוע שפשוט קונים מאותו הגודל כמה שצריכים...]?

uvls

New member
דשא מלאכותי

קונים לפי מטר רץ, כאשר ישנם גלילים בכמה מידות רוחב. את הדשא הפשוט והנמוך יותר, זה שהוא יותר שטיח מאשר דשא, תוכלי למצוא בחנויות שטיחים מקיר לקיר, באייס או הום סנטר ובמשתלות המוכרות דשא. במשתלות יש על פי רוב מבחר של כמה סוגים בטווח מחירים רחב. דשא איכותי יותר, כזה המתאים לתנאי חוץ ומגיע עם אחריות לשנים תוכלי למצוא אצל חברות המתמחות, בין היתר, בהתקנת מרבדי דשא מלאכותי במגרשי כדורגל וגינות. זה כבר סיפור יקר למדי, מנסיוני לא פחות מ-200 שקל למטר. הנה כמה לינקים: אחד שתיים שלוש

תודה רבה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

סתם כדי לעדכן אותכם במה שהיה לי כשבדקתי הכל: בעקבות התשובה נסעתי בצהריים לאייס לבדוק מחירים וראיתי 3 סוגי דשא מלאכותי. אחד מסוגי הדשא והזול שבין ה-3 שראיתי היה יותר כמו שטיח שטוח בלי ה"שערות" של הדשא.הסוג השני [שאותו הכי אהבתי] עלה 110 ש"ח למטר על מטר.והסוג השלישי שהוא האיכותי ביותר[עם בסיס תחתון שמחזק את "שערות" הדשא ועוד כל מיני דברים נוספים] עלה 150 ש"ח למטר על מטר. לאחר בדיקת המחירים והסוגים [החלטתי שכנראה אקנה את הסוג השני] חזרתי לבייתי למדוד את החדר.ולסיום קניית הדשא תצא לי 440 ש"ח... ובקיצור
שוב

למעלה