אוקיי אז ככה

daniel si

New member
אוקיי אז ככה

תמדי גדלתי בהרגשה שאני לא נראה טוב בזמן האחרון הביטחון העצמי עלה, אבל האהבה עדיין לא באה קשר רציני לא היה לי בחיים... ואני מרגיש ממש צורך לחלוק עם מישהי את החיים שלי ולאהוב מישהי (היו לי אהבות ...אבל שום מערכת יחסים לא הצלחתי למצות או במילים אחרות אני אוהב והיא לא) אני מרגיש מפוספס שבגיל כזה עדיין לא חוויתי אהבה דו צדדית , ומרגיש שבגיל כזה שכבר כולם מנוסים לי זה הולך להיות קשה אני מאמין שעצם הבעיה נובעת מזה שאני בן אדם ביישן מאוד בהתחלה עם אנשים שאני לא מכיר ועד שאני מצליח להיפתח לאנשים ,במקרה הזה לבנות , כי חברים בסהכ לא חסר לי, אני כבר מוצא את עצמי בתור ידיד של אותה אחת במקום מאהב שלה וכמו שכבר שמעתי פה ... ידידות זאת מכה שהסטן עצמו לא יכל לחשוב עליה מה עושים? איפה מכירים? ניסיתי מועדונים אבל זה נראה לי כל כך לא אני ולא המקום הנכון

magenta73

New member
שלום דניאל וברוך הבא ../images/Emo20.gif

בקשר לידידות צר לי לאכזב אותך, אבל זה שאתה הופך לידיד של משהי שאתה חושק בה, כי אולי כך תהיה איזו שהיא קירבה, זו לא אשמתה ולא אשמת מושג ה"ידידות". שים לב שאתה מכניס את עצמך למצב לא בריא - רוצה א' אבל עושה ופועל ב'. אם אתה אכן כ"כ ביישן, וזה בסדר, אולי עדיף באמת להכיר במקומות שיש בהם אינטרקציה יומית או שבועית - כמו עבודה/לימודים/חוגים וכן הלאה. והם לא כ"כ צלחיצים מבחינת ה"לעשות את הצעד", אבל זכור שוב לא להיכנס לשבלונת הידיד בלבד - אם אתה שואל מה הגבול הדק בין היכרות לבין כניסה לשבלונת הידיד, או... זו שאלה טובה. ההבדל הוא בפלירטוט. ואל תדאג, זה מגיע. לכל אחד יש את הקצב שלו. בהצלחה.

היי דניאל (אוהבת את השם שלך)

אני חושבת ששאלת את שאלת החצי מליון דולר
אבל בתאכלס אין מקום / מקומות שאפשר להצביע עליהם בתור פוטנציאלים להכרות כי זה פשוט נמצא בכל מקום למשל , פעם הכרתי מישהו שישב לידי באוטובוס בדרך למכללה ...ופעם אחרת הכרתי מישהו בתור לדוכן קפה בקניון. ופעם הכרתי מישהו סתם בפורום מטיילים באינטרנט ועד היום אנחנו חברים טובים , למרות שרצינו להכיר אבל העדפנו לשמור על קשרי חברות וזה עובד יותר טוב ככה ( אני מאמינה שאתה מדבר על זה בדיוק , ההבדל הדק בין ידיד של...לחבר של ...) כמו שחברתי לפורום אמרה לפני , ההכרות היא במקומות שיש בהם אנשים ואני אוסיף ואומר שלפעמים גם עדיף לזרום עם מישהו מציע לך "לסדר" לך את החברה של חברה שלו מהעבודה שלה או את הבת של השכן של הסבתא. אני פעם הייתי מסרבת להצעות מסוג זה אבל אחרי שפותחים טיפה את הראש מבינים שזה לא כזה נורא ואפילו די נחמד למרות שאני לא אוהבת בליינדייטים , גם אני כמו רבים בחיפוש אחרי אהבת אמת ואין מה לעשות , פעם אחרונה שבדקתי , האביר על הסוס הלבן נתקע באיזה אגדה של האחים גרים וצריך ללכת בעצמנו להביא אותו משם ... מה שכן , אין לזה נוסחא , אין הבטחה להכרות זוגית (דו צדדית כמו שאתה אומר ) ולפעמים עדיף לזרום עם הקשר ולראות לאן הוא יוביל ומה עושה טוב ואין שום רע בלהיות ידיד של ... כי ידידים טובים באמת קשה להשיג וזה נהיה יותר ויותר קשה ככל שמתבגרים. אם אתה רוצה מישהי ואתה מוצא את עצמך מתנתב לכיון הידידות , תעשה פאוסה ותבהיר עמדה , ככה זה ימנע ממך להיות "בקראש" על ידידות שלך .

למעלה