אוקיי אז ככה

אוקיי אז ככה

אני עובדת כל יום עד מאוחר,ועוד מעט אני חוזרת ללמוד,ככה שיוצא לי להתקלח רק בלילה.אני יודעת שזה לא בריא לחפוף בלילה,אבל אין לי כ"כ ברירה. השאלה היא מה הדרך הכי טוב לייבש את השיער? קראתי איפשהו שמישל מרסייה ממליץ לשים קרם ואז עליו שמן פשתן או שמן מרוקאי ואז לתת לזה שעה שעתיים וללכת לישון.זה בריא ככה לישון עם שמן בשיער? ומה לעזאזל אני יכולה לעשות כדי לא לקום בבוקר עם שיר נפוח ובלתי ניתן לסירוק?(יש לי שיער כמעט עד אמצע הגב,גלי קצת ודי עבה שכמובן מתנפח) כשאני חוזרת הביתה הוא ממש יפה-הוא יבש לגמרי אז הנפח ירד ולמטה יש תלתלים,ואחרי המקלחת אני מתבאסת כי אפילו אם אני מחכה שעתיים אחרי החפיפה אני קמה בבוקר עם שיער לח נפוח ומגעיל...אפילו שאני שמה קרם אחרי החפיפה(נטורל גו סטרייט) איזה ייאוש....

אוי ואבוי..

מה פתאום בריא לישון עם שמן וחומרים בשיער....שיער צריך לנשום וגם זה לא טוב לפנים..השמן נוגע בכרית וככה גם הפנים....וזה כל כך לא בריא!!!זה גם עושה פצעים(ללא מעט אנשים)....אותו דבר לגבי קרם שיער...אסור בהחלט!! את יכולה לייבש אותו עם מייבש שיער על חום נמוך רחוק מהשיער בלפחות 5 ס"מ ולסרק בוא זמנית....דרך נפלאה ונוחה=]יש עוד דרכים כמו לחכות לחכות ולחכות
ולייבש עם מגבת ושוב לחכות.... לגבי הנפח יש את האפשרות להשתמש בסיליקון..אבל את לא רוצה לקום בבוקר עם נפח אז אני ממליצה לך על תספורת...דילול שיער..זה עולה בסביבות ה-80 שקל ומורידים לך את הנפח בשיער..אני ממש ממליצה.!

בשרטי

New member
שיער לא נושם. להבנתי מה שאת צריכה זה:

לאחר החפיפה למקוח קרם לחות עדים-לא משהו שמנוני במיוחד,להבריש את השיער. השתדלי לאסוף אותו לצמה עדינה ולא ממש מתוחה. בבוקר מה? הפתעה! תהני רוני

תן את הדעה שלך אבל אל תתקן אחרים כאילו אתה

מבין יותר מכולם..... אתה מגיב להודעה שלי וטוען שאני טועה,פעם אחת יופי פעם שניה פסיידר אבל כמה פעמים?תן את הדעה שלך ועזוב את הדעה שלי...אני כותבת פה את דעתי

בשרטי

New member
למה לכעוס? אם את טועה כמה פעמים-ומטעה...אז

נראה לי שחשוב לתקן אותך,או לפחות ליצור דיון בנושא,יכול להיות שאת מטעה אנשים... לא רוצה להתווכח על המקצועיות-להבא אשמע בעצתך-אתן את הדעה שלי.

אתה לא מבין אותי

אני נותנת את דעתי מנסיון...אני מנסה דברים ואומרת או על דברים ששמעתי או ראיתי...אני לא סתם ממציאה..העניין הוא שכולם נותנים את אותה דעה כמעט ואתה בא ומתקן אותי...תתן את הדעה שלך בנפרד..אני שונאת שמעבירים ביקורת על מה שאני אומרת..אני אומרת את דעתי ואני תמיד אומרת שזאת רק דעתי סה"כ

בשרטי

New member
טוב נראה לי שזו הודעתי האחרונה פה...

תראי,אני מעריך מאוד את הנסיון שלך אין לי מושג בדיוק בת כמה את ומה הנסיון שלך בעיצוב שיער. מהכרטיס שלך למדתי שאת בת 16,אבל ניכר שיש לך ידע בסיסי בעיצוב שיער וכו'... כמות השיער שראית עד היום וכמות הראקציות הכימיות שאני ראיתי עד היום לא שווים. לכן (כמו שכתבתי אמש למנהלת של הפורום במסר...)חשוב מאוד להיזהר במתן עצות בכל הקשור לכימיה בשיער. להגיד למישהו תעשה צבע ועוד צבע ועוד צבע-זה אסון אקולוגי לשיער! אולי אני לוקח את זה בדרמטיות בגלל שאני שנים עוסק בתחום והידרכתי בכמה חברות צבעים,התמנתי על צוות האומנותי של רשת שיער גדולה ושאר בלה בלה בלה..... אני יכול להשאר-אני יכול להעלם....גם ככה אני מנהל 2 פורומים בתפוז-ואין לי זמן מיותר לניגוחים ושטויות. פגשתי את המנהלת בפורומים מנהלים והצעתי את עזרתי. הפורום יכול להיות מקצועי מאוד-או סתם חובבני של קישקושים ובילבולי מוח-שיקול של ההנהלה. אראה איך אשתלב בתקווה שזוהי לא הודעתי האחרונה בפורום. בהצלחה בכל מקרה. רוני

nickey

New member
אל תיעלם! ../images/Emo20.gif

מאוד חשוב שלנושא כזה יהיו מומחים בפורומינו כאן. אין מה לעשות, תמיד ספרים יידעו ויבינו יותר בשיער מאשר סתם אחת שצובעת את השיער שלה בבית חדשות לבקרים... אם הודעותיה אינן מוצאות חן בעינייך, אתה יכול להתעלם ולהציע הצעות אחרות בהודעה נפרדת. וכמנהל בפורומים אחרים כאן אתה בטח יודע ומבין שיהיו כאלה שיתנגחו בך, ועליך לקבל זאת

אוח אתה כל כך מגזים!!

לא דיברתי על ההודעה הזאת ספציפית....אתה פשוט נותן הערה על כל הודעה שלי שכולם אפילו כותבים את אותו הדבר.....אני לא בת 16 אני בת 17 ואני כמוך מנהלת פורומים בתפוז קצת יותר תאמת אני כרגע ב-4 ניהולים.. רק ביקשתי שתפסיק להעיר לכל דבר שאני כותבת...בסדר הבנתי אני טועה אין לי מושג בשיער או כל מה שתרצה לומר..... אני לא אוהבת שכל פעם מעירים לי...פעם פעמיים פסיידר אבל כל הודעה שכתבתי פה אתה אומר שכאילו אני טועה..תן עצה נפרדת להודעה שלי..אני נותת את העצות שלי מנסיון שלי ושל אנשים שאני מכירה,לא ממציאה!! ביקשתי סה"כ...אתה רוצה להיעלם תיעלם,אני לא בקטע של לשכנע..אני אמרתי מה אני חושבת ולרוב בהודעות שלי אני כותבת:"דעתי"...זאת סה"כ הדעה שלי..יש לך דעה אחרת ?בבקשה...

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

באיזה שמפו את חופפת? יש כל מיני שמפואים שאצלי עבדו טוב בלהוריד את הנפח. (לדוגמא הוואי אצלי מפחיתים מהנפח בצורה משמעותית.) עכשיו בלילה אני לא מציעה לשים שמים/קרמים/ כל דבר אחר, כי זה לא בריא במיוחד. אולי במקום לחפוף בערב תחפפי בבוקר ובערב רק תשתפי את השיער? ואם את רוצה קרם שמוריד נפח לשעות היום אז שמעתי ש'carin' מומלץ לתלתלים. בהצלחה!

m o r i 1 1 1

New member
למיקה

אני בתחום השיער כבר קרוב ל 20 שנה ולעולם לא שמעתי שאסור לחפוף בלילה אני אישית חופפת מדי לילה את השיער ויתרה מזו שיוצאים לי תלתלים הכי יפים כשאני הולכת לישון עם שיער רטוב .קני לך את מסכת הליס של לוריאל שמורידה את הנפח ותשתמשי בקרם לחות לפני יציאה מהבית .אין מה לעשות .. שיער צריך לטפח.

תודה רבה לכל העונות...

האמת שהרבה זמן לא עליתי על הבעיה שפשוט לפעמים הופיעו אצלי קשקשים,וכנראה שזה היה בגלל החפיה בלילה. כל שיער הוא שונה,ולדוגמא אתמול חפפתי ב4 בצהריים,ועכשיו בבוקר הוא מסודר ויפה. יש לי בעיה רצינית עם הנפח שלו,זה כ"כ מייאש אותי...יש עוד קרמים שמורידים נפח חוצ מ קארין שהמליצו עליו פה?

SummerSpirit

New member
תנסי לא לשים עליו כלום אחרי החפיפה

תחפפי, תסתרקי ותאספי את השיער. בדרך כלל זה עוזר למנוע נפח אחרי שהשיער מתייבש.

יש לי בעיה דומה. זה מה שאני עושה

גם אני מגיעה לחפיפה רק בערב. אני מייבשת את השיער טוב עם מגבת. מסתרקת ומורחת לחות לשיער (אני משתמשת בקרמה - אבל כל אחת מה שמתאים לה) ו... עושה צמה. הבעיה היא כשאת קמה בבוקר ומפרקת את הצמה השיער מתחיל להתייבש ומתנפח שוב. אז אני עושה קוקו ומגלגלת את הקוקו לעגבניה. ז"א לא נותנת לשיער להייבש באופן "טבעי". במשך היום, כשהשיער התייבש אני מפרקת את הקוקו והשיער לא נפוח ומעוצב ממש טוב גם בגלל הלחות שמרחתי בהתחלה. אם יש צורך אני שמה עוד קצת לחות לעיצוב סופי.

אחרי כמה זמן

את מפרקת את העגבנייה? לא מצאתי פיתרון שיתאים לבוקר כשאני קמה אוףףףף למה אין לי שיער חלק וצייתני??.

אחרי שמתייבש

במשך היום למחרת אני מפרקת. אני אפילו משאירה את הצמה ואז השיער יוצא גלי ויפה. אז נכון שיוצא שאני הולכת לעבודה למחרת עם קוקו. אבל שווה...

למעלה