אוקיי אז מה דעתכם על.......

FuNnY ThInG

New member
אוקיי אז מה דעתכם על.......

עבודת גמר על טראוויס?
כן, מסתבר שאפשר לעשות גם על להקות... וטראוויס הם הרי לא סתם להקת בנים. אז חשבתי אולי... זה נשמע לי דווקא דיי נחמד!
אני רק צריכה עוד למצוא איזשהו נושא רציני כזה, אבל אני בטוחה שזו לא תהייה בעיה! היהי
אני רק מקווה שיוכלו למצוא מדריך מתאים lol
-אפרת x

music freakit

New member
וואי זה נשמע ממש מעניין

לעשות דבר כזה את בטח תהני רק מהחשיבה ומהתהליך... אבל באמת יהיה קשה למצוא מדריך..

FuNnY ThInG

New member
כן......

אבל את/ה לא חושב/ת (-סליחה...
) שכשאני אספר למדריך על טראוויס הנהדרים שלנו הוא יהפוך גם למעריץ וישמח לעזור לי?!

music freakit

New member
בטח

דבר ראשון אני בת. היי. דבר שני, אני חושבת שזאת לא תהיה בעיה בעצם למצוא מדריך, כלומר תלוי מה התפקיד שלו. אבל לא יהיה קשההלמצוא כ"כ הרבה חומר עליהם? שהוא לא חוזר על עצמו? ומה בכלל תהיה השאלה?

FuNnY ThInG

New member
היי!../images/Emo13.gif

נעים להכיר!
היהיהי אאמממ.... מבחינת חומר זו בכלל לא תהיה בעיה. יש לי גם ספר (לא רשמי אבל...) יש את Travisonline כמובן, ושם אני גם יכולה לשאול עוד המון אנשים, יש עוד כמה אתרים טובים שראיתי שם כל מיני כתבות, חברה טובה מלונדון שלחה לי כתבות מעיתונים.... ומי יודע?! אולי אני גם אצליח להשיג ראיון אישי..? lol הלוואי!
אבל כשהם יביאו לארץ, ופראן הבטיח לנו שהם יבואו מתישהו... אז ננסה לארגן משהו
אז מבחינת חומר אין בעיה. מה תהיה השאלה... זו כבר שאלה אחרת
זה כמובן יהיה צריך להיות קשור לשירים ולמוזיקה ולא לפראן, דאגי, ניל או אנדי עצמם... -מזל שיש לי עוד זמן לחשוב! -אפרת x

הו, זה נשמע מעולה!../images/Emo12.gif

נראה לי שגם אני רציתי לעשות עליהם עבודה באנגלית בתחילת השנה, ובגלל שהמורה בכריחה אותנו לעשות בשלשות (
), ושתי הילדות האחרות שלא אוהבות את טראוויס, עשינו בסוף על משהו ארח...
המשפט יצא לי קצת מסובך.
בלה. אני בערך היחדיה בביצפר שלי שאוהבת אותם.
לפחות ממי שאני מכירה.
אני לא מבינה אנשים...

FuNnY ThInG

New member
היי כרמל!../images/Emo13.gif

מה נשמע? lol את באמת רוצה שאני אתחיל לספור כמה פעמים עשיתי עליהם עבודות באנגלית?!
טל ואני עשינו עליהם המווון עבודות ופרויקטים... כל המורות שלנו לאנגלית הכירו את טראוויס בזכותינו. היהי
פעם אחת אפילו הבאנו את הקליפ של sing, כי היה לנו שיעור על קולנוע והיינו צריכים להסביר על איזושהיא סצנה מסרט. אז בחרנו את הקטע של המלחמת אוכל
ובגלל שכיתה אחרת למדו על אוכל אז ביקשו מאיתנו להביא את זה שוב, והמורה גם הקליטה לה את זה! lol אוווי! היחידה בבית ספר??!
אאמממ אצלנו בשכבה יש דווקא דיי הרבה מעריצים. טוב, ברור שלא כמונו... אבל את יודעת. אוהבים את השירים שלהם
וגם אם לא אוהבים אותם... לפחות בזכותינו אין כבר אף אחד שלפחות לא מכיר אותם!
יום נעים!
-אפרת x

היילו!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חחח...
המורה לשנו לאנגלית רצתה שנכתוב לה חמישה מכתבים - אנחנו נכתוב לה מכתב אחד, היא תענה לנו, אנחנו נענה לה, והיא תענה לנו, וכך הלאה.
בכולופן, כתבתי לה במכתב האחרון על טראוויס, ואז היא כתבה לי שהיא בכלל לא מכירה אותם.
לא שציפיתי שהיא תכרי אותם, אבל הו וול.
חחחחח...
אני ממש אוהבת את הקליפ הזה.
אני לא יודעת אם אני היחידה בביצפר, אבל כל מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת את טראוויס.
החרבה היחדיה שחשבתי שעוד איכשהו אוהבת אותם, הבהירה לי שזה לא נכון ושהיא מקסימום אוהבת שיר אחד או שניים שלהם.

FuNnY ThInG

New member
פחחחח!../images/Emo4.gif

החברה הזו לא נשמעת לי ממש לעניין
טרחה להדגיש שהיא אוהבת רק שיר אחד... נו באמת!
(תגידי לה שהיא לא יודעת מה היא מפסידה!!
) היהי המורות שלנו גם לא הכירו אותם, אבל מרוב שרק דיברנו עליהם....
-אפרת x

../images/Emo6.gif

נמ. נסיתי ונסיתי ונסיתי להשמיע לה שירים של טראוויס, אבל היא אהבה רק את דריפט ווד (למי יש כוח ללוץ על אלט+שיפט?!
).
נמ. וכל השאר... אוהבים דברים יותר מוכרים, כמו לד זפלין, פינק פלויד, ד'ה הו וביטלס.

למעלה