אוקיי, אז מה השיר האהוב עליכן/ם?

אוקיי, אז מה השיר האהוב עליכן/ם?

וכמובן: למה? אצלי זה "הקול שקורא לי". בעיקר בגלל הגיטרות. וגם בגלל שאני ממש יכולה לראות בראש סצינה שעליה שיר כזה הוא נכתב. "הלילה נמתח...השיר מתקצר" קצר, קולע ובעיקר מאוד מובן. (לכל המתקשים והמתקשות, מדובר כמובן בשירים של רונה, ולא בשאלה כללית על עולמכם המוסיקלי)

PopPy

New member
Waltz, ומי מפחד מהזריחה.

אף פעם לא מצליחה לבחור ביניהם. Waltz בגלל הלחן היפהפה (והשריקה
), מי מפחד מהזריחה בגלל המילים. הזדהות מושלמת.

donell

New member
שאלה קשה.

התשובה גם משתנה מעת לעת . אבל בטופ כרגע נמצאים tips וpaper cut, את טיפס אני אוהב בעיקר בגלל סגנון השירה של השיר.באלבום יש גם שירים ממש ממש מצויינים, כמו גלויה, שקיוויתי מאוד שייצא כסינגל, אני חושב שהוא בין הטובים יותר שם. כפי שאמרתי זה משתנה , בנתיים אני מצפה מאוד לשמוע את קסיוס בהופעה שבוע הבא! גם הביצוע לשיר פצועי אהבתנו מדהים ודי ריענן .

קשה מאוד לענות..

זה בא לי בתקופות... כרגע, יותר מכל, אני חושבת שאני נמצאת בתקופת tips. שיר מדהים, ואני מזדהה מאוד עם הליריקה שלו.. חוץ מזה שיש שם את הקטע מ-wish you were here של פינק פלויד.. וזה בערך השיר הכי אהוב עלי.. אז.. גרר
אבל כל שיר של רונה מדהים לגמרי.. זו בחירה בלתי אפשרית..

מבול

או בגרסתו המקורית earthquake. כי אני מרגישה שהוא נכתב עלי. אני תמיד בוכה כשאני שומעת אותו. למרות שבזמן האחרון אני נוטה ללכת עם 10 שניות. "ללמוד לאלף הרגלים, לקשור רצונות כמו סוסים"

שישיץ

New member
איך אפשר לבחור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אבל אם אני חייבת.. אז אני חושבת שאת גלויה.. המילים כל כך נכונות שזה מפחיד "גורלית ויחידה כל מלה שנאמרה איך היא לא רואה זה יהיה קרוב כמו מחט את תראי רחוק כמו גלויה היא ענתה" והמוזיקה בשיר (כמו כל שיר של רונה) מדהימה.. ועוד משווו! מחר רונה קינן (יום ה' אני חושבת) בערוץ 5+ בשעה 23:30 מופיעה באיזה תוכנית ספורט.. שווה לראות אותה..

A N I g M A

New member
הממ..

"מיהו המיילל ברוח" זה שיר מצוין, כי הקול שלה מאד בולט ביחודיות שלו שם. אממ.. Walts זה מעולה, וגם מבול. מה היא בכלל מצוינת

shahar blabla

New member
שלי

אני חושבת ש10 שניות זה השיר האהוב עלי, וגם חמסין, שזה חצי של רונה וחצי של לאה גולדברג, שזה בערך שתי היוצרות האהובות עלי, והלחן שלו מצמרר אותי כל פעם מחדש. ואהבתי מאוד את לחיות נכון לפני ששמעתי את הגרסא האלבומית שלו. ("שלווה גדולה תיפול עלי כמו פתיתי שלג היא תי פול עלי")

גלויה..../images/Emo29.gif

מאד מאד מאד וגם את השורה האחרונה במבול- "לחבק ולאהוב כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות לאהוב(בבבבבבבבבבבבבבבבבבבב)"

tali_le

New member
מיהו המיילל ברוח

אין ספק קלוש - זה השיר האהוב עליי.... למה. קשה לומר ביצוע מצמרר למדי של השיר מילים עצובות נורא שאני נורא מתחברת אליהן שילוב מנצח טלי

FaithNoMore

New member
אגב...

רציתי לציין את חמסין ואת מי הוא המילל ברוח - אבל נמנעתי כי היא לא כתבה אותם... אבל הם באמת שירים אדירים. וגלויה - הוא משך אותי מהשניה הראשונה... סוף, סוף שיר עם סקס אפיל.

lirazbarbie

New member
יותר מאחד

10 שניות גלויה וממש אוהבת את הפזמון של מבול- מתחברת

niromy

New member
הייתי אומר ש..

גלויה אבל בהחלט באותה רמה גם מבול ו10 שניות

לירונדה

New member
אממממממ.......

אני חושבת ש"לחיות נכון" בגלל הקצב ששובר קצת את המלנכוליות ובגלל שאני אוהבת את הרעיון שלו "ומי מפחד מהזריחה" כי הוא פשוט יפה! :)

Gods Wave

New member
באמת שאלה קשה : )

אם מדובר על שיר שהוא לאו דווקא שלה אז הביצוע שהיא עשתה בהופעה בסוף אוגוסט בתמונע לשיר "שלכת" (מ' יעקב אורלנד, לחן לא זוכרת של מי.) היא פשוט שיחקה את השיר הזה, וזה היה יפהפה. מהשירים שלה? יש כל כך הרבה נפלאים. גם תלוי אם מדובר על הופעה או דיסק, ותלוי במצברוח, ובתקופה.

As I Am

New member
מבול / גלויה. ../images/Emo103.gif

אל תכריחו אותי לבחור... 0_0 מבול יותר *נוגע* אליי, אבל גלויה... האא, כלאחד מקסים כלכך בדרכו, נו. :)

justmegit

New member
השיר האהוב עלי הוא..

"הקול שקורא לי" בכל פעם שאני שומעת אותו עוברת בי צמרמורת נעימה שמחדשת את עצמה שוב ושוב

למעלה