אוקיי..אז..מחר אני מתגייסת...ו....

אוקיי..אז..מחר אני מתגייסת...ו....

אין לי מושגגגגגג מה לקחת לטירונות ? אני לא יודעת אפילו איזה תיק לקחת..גדול ? גדול מאוד? אני לא יודעת אם כדאי לקחת תיק גדול כל כך כי אולי בכיפור יחזירו אותנו הביתה.. לקחת תיק גדול בכל זאת? ומה עוד לקחת ? לקחת פלאפון ? יהיה אפשר לטעון ? כמה כסף..לקחת..אם בכלל... ובגדים.....צריך . ? מה צריך להשים בתוך התיק הקיצר.. אין לי מושג כלוםםםםםםםםםםםםםם

fireman

New member
מה לקחת?!?!

טוב חבל שאת מחכה שנגיד לך מה לקחת....אבל בכל מקרה קחי תיק, ולא ! אל תשימי בו את כל הבית! קחי תיק גדול, 65-85 ליטר לא יותר אתה לא הולכת לשנתיים נתחיל מהביגוד.... קחי איתך לבנים בעיקר תחתונים, גרבים, אההה את בת אז גם חזיות אחר כך, קחי כמה חולצות קצרות לבן או ירוק לא יודע מה קנית מכנסים וחולצה ארוכים לשינה, מתחיל להיות קר בלילות קחי איתך ציפית של פוך, בצבא תקבלי שק שינה, ואת הציפית הזאת תכניסי לתוך השק שינה ואז תיכנסי לתוך הציפית עצמה, כי השקי שינה אם נאמר בעדינות הם לא שיא הניקיון והנוחות אבל מחמם מאוד, אני זוכר שהייתי קם בבוקר ויוצא ממנו מזיע כמו כלב. ואני מדגיש תשתמשי בשק שינה כמו שאני אומר ושלא תעיזי להתקרב לשמיכות שהצבא נותן, גועל נפש!! קחי איתך כלי רחצה בתיק כזה שנתלה על וו כמו שאני מתאר לעצמי כבר מכרו לך אחד כזה בריקושט, קחי משחת שיניים ומברשת סבון ושמפו מגבת אחת תקבלי בבקו"ם אם את רוצה תיקחי עוד אחת מהבית, תקחי מגבת אחת קטנה בשביל הבוקר, את כל מוצרי ההגיינה הנשית, דאודורנט או ספיד סטיק וחובה! נעלי גומי כאלה שאפשר להתקלח איתם ושלא תעיזי לעמוד עם הרגלים יחפות במקלחות תתקלחי עם הנעלי גומי, זה אולי ישמע לך מצחיק אבל את תראי שכולם יעשו את זה, מי שלא - טיפש. קיסמי אוזנים לא לשכוח, הרוב שוכחים, אני ויתרתי על מסרק כי דאגתי לגלח לעצמי את הראש אבל את בטח תצטרכי קחי איתך כמה גלילי נייר טואלט ותשתמשי בהם רק אם במקרה מגיעים למצב שאין נייר טואלט בשירותים תקחי אסלונית, חבילה אחת זה מספיק. תקחי מנעולים לנעול את כל התיק ומנעול אחד גדול בשביל לנעול את הקיטבג, היעלמות של ציוד תעלה לך כסף פלאפון את יכולה לקחת רק פשוט תדאגי שיהיה צמוד אליך כל הזמן, אם יגנבו אותו זה לא נעים וכדאי שהמפקדים/מפקדות שלך לא יראו שהוא עליך ושלא תגיעי חס וחלילה שהוא יצלצל לך באמצע מסדר אחרת נדפקת ובגדול. בטירונות 02 אני יודע שבד"כ יש דבר כזה שנקרא כיתה פלוגתית ושם נותנים לטעון את הפלאפון בשעות מסויימות אם כי אני ממליץ לקחת סוללה נוספת אם יש לך, אם אין, בהחלט לא!!!! ללכת ולקנות כי המכישר שלך יהיה מכובה רוב הזמן והאפשרות היחידה שלך להשתמש בו תהיה בשעת ת"ש אני הייתי סוחב עם מכשיר סטארטק כמעט חודש בצבא בלי לטעון אותו בכלל (בתנאי טירונות) בכל מקרה טלכרט תקבלי בבקו"ם מטען לפלאפון אפשר לקחת אם את רוצה לבזבז את השעת ת"ש שלך על טעינת הטלפון. עכשיו תראי, אני לא יודע אם תישארו לכיפור, מחלקה אחת בטוח תישאר, אני נדפקתי בגיוס מרץ ונתקעתי את ליל הסדר בבסיס, הכל יכול לקרות אם יהיו בבסיס שלכם גם בנים שיעשו טירונות אני כמעט בטוח שאת אחת מהמחלקות שלהם ישאירו לשמור ולא מחלקה של בנות כסף תיקחי, בעיקר עודף למכונות של שתיה, אם את הולכת לחיות על השק"ם תקחי יותר, אם את לא מתכוונת להתפנק ולאכול את האוכל של הצבא תיקחי פחות, אני לא הייתי אוכל בשק"ם כמעט בכלל, אולי מספק את הצרכים שלי לספרייט (אני מכור) הייתי הולך לשבועיים עם 200 שקל וחוזר עם 150 הביתה, כי לא הייתי בזבזן, בכל מקרה כמה שתחליטי לקחת, 200 שקל לא יותר, זה גם אפילו יותר מידי והכי חשוב שהכסף יהיה עליך תמיד בארנד עם המפתחות של התיק וכל הדברים שבד"כ נגנבים. מניסיון אישי של אנשים, בשום פנים ואופן לא לקחת דיסקמן/ווקמן/מינידיסק זה בדרך כל נגנב ולרוב אין מי יודע זמן להשתמש בו אם שכחתי משהו שמישהו יוסיף ויתקן ומהר!!! מחר היא מתגייסת!! בהצלחה חמודה!!! קחי הכל בקלות! קטן עליך!

FIREMAN שלוםםםם... ../images/Emo13.gif

הלו הלו גם לך....אז..קודם כל....... תודההההההההההההההה על כל העצות וההצעות וההסברים והפירוט.. וואוו..לא ציפיתי לזה...... כשכתבתי את ההודעה נראה לי נשמעתי כמו איזה ילדה מעפנה שלא יודעת מה היא רוצה מהחיים שלכם...
אבל אתה יודע..לחץ והכל..קורה...
קיצרררררררררר........באמת תודה...כאילו...וואוו..ממש...
עזרת לי הרבה.....הייתי צריכה עוד כמה עצות..אתה יודע...שיהיה...
ו......זהו..מחר הגיוס..מקווה שאני יסתדר.. אני אנסה לקחת את זה בקלות..חחח אז....צ´אוו בנתיים..ושוב...טנקיווווווווווו
בעצם אתה יודע מה...היית כל כך חמוד...אז... גם
ו-
מגיע לך! בה ביי

../images/Emo50.gif

שמעי, קודם כל שיהיה לך טירונות קלה. ולמרות שעוד לא עברתי עוד טירונות אני מתכוננת לרע ביותר. (אולי אני טועה) אבל גם אני הייתי צריכה להתגייס בתאריך שלך...ודחו לי לעוד שבוע וחצי בקיצור אני הייתי לוקחת פלאפון ומכבה אותו כל היום רק בשעת תש מדליקה וזה יכול להחזיק הרבה זמן. ולוקחת קצת טלכרדים (אבל אם מחלקים אז אל תקחי). ד"א את יודעת לאן את מתגייסת? (למרות שזה כלל צהלי)

מה העיניינים....חחחח

איזה שם..חחחחח אוקיי.... קיצררררר..אני לא יודעת עדיין לאן בדיוק....אני חושבת שלמשרד הביטחון.. ו..זהו....תודה על העצה אחותי.. צ´אוו

fatpig

New member
לבלאגניסטית.....

היי, מה המצב? אני בטוחה שהלחץ בשיאו כי ככה אני מרגישה כי גמני מתגייסת מחר!!!!! בכל אופן, רציתי לאחל לך המוןןןןןןןןן
למרות שאנחנו לא בדיוק מכירות ( אני מפורם הפרעות אכילה ד"א ). אל תדאגי , הצבא קטן עלינו ואנחנו נעבור את זה כמו גדולות! את יודעת מה את הולכת לעשות? ומאיפה את בארץ אם אפשר לשאול? אם יש לך שאלות או משהו אני ישמח לעזור.... ביי ושיהיה לנו גיוס קל.....

FATPIG

כן...הלחץ אכן בשיאו...חחחחח ו.......את גם אהה ? חחח...וואי וואיי...איזה לחץ.... ו......בהצלחה גם לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ותודה....
וכן....נעבור....יהיה בסדר.... ואני מהשרון....אגב....איזור השרון....איזור נתניה...מהמושבות.. ו....שיהיה גם לך גיוס נעים אחותי...צ´אוו

בקשר להטענת הפלאפון..

אני עשיתי טירונות במחנה 80, ושם הרשו לנו להטעין את הפלאפון. הבעייה הייתה שהיו בערך 5 שקעים של חשמל בשביל משהו כמו 500 בנות..! אז אם יש לך, עדיף להביא בטריה נוספת. אבל תביאי גם את המטען - לכל מקרה. עוד משהו חשוב שצריך להביא זה שעון מעורר!! נורא נורא חשוב!! אף אחד לא מעיר אותך בבקרים - אין השקמה. ויהיו לכן גם שמירות בלילה לפעמים, ואת תצטרכי להעיר את עצמך, וחבל לכוון שעון מעורר בפלאפון כי הבטריה סתם תתבזבז. תביאי גם שקיות ניילון - זה תמיד חסר, וגם כפפות למקרה שתהיה לך תורנות שירותים או שתנקי את המקלחות. וזהו בערך.. חוץ מזה -

fireman

New member
תודה על התוספת

לא הייתי מודע לעניין הזה שבמחנה 80 מתעוררים עצמאית, אני זוכר שהיו מעירים אותי בטירונות.. שאלתי כרגע ידידה שלי שממש לפני החג סיימה שם טירונות וסיפרה לי שהן היו מתעוררות עצמאית, טוב לדעת! חוץ מזה תודה על התיקון (תוספת) של השעון מעורר ושקיות, זה טוב לשים בהן כביסה מלוכלכת ותוותרי על השק כביסה, סתם תופס המון מקום וסתם משקל, אם קנית, לדעתי אפשר להחזיר את זה ולקבל זיכוי... תודה ובהצחלה למתגייסות מחר!!!

לא חייבים לוותר על השק כביסה

הוא לא תופס בכלל הרבה מקום. השקיות הן יותר בשביל לשים באוהלים, כי תמיד הפחים נמצאים בקצה השני של המאהל או שסתם אין כח ללכת לשם כל פעם בשביל לזרוק את הזבל. בגלל זה צריך להביא שקיות, שכל יום יתלו שקית חדשה באוהל וככה גם יותר נוח לזרוק את הכל כל בוקר כשצריך לנקות את המאהל. נזכרתי בעוד דבר חשוב! פנס! כשקמים בלילה לשמירה או לשירותים או לכל דבר אחר ולא רוצים להעיר את כולם, טוב שיהיה פנס.

טל עדתו

New member
בלאגניסטית

הנה רשימת ציוד מומלצת שנכתבה ע"י מישהי שכבר התגייסה - לקחתי את הרשימה מאתר idf2000 והוספתי עוד כמה דברים שראיתי שבנות כאן אמרו שצריך ולא הוזכרו שם. אז ככה: * תיק גב (מומלץ מאוד שיהיה לגב ולא תיק ליד!) של 65 עד 80 ליטר. *תכשיר דוחה יתושים *פנס - אני לא יודעת איפה תעשי טירונות אבל יש כאלה שעוברים חלק מהטירונות באוהל לכן זה חשוב מאוד. *כלי מיטה - סדין וכ´ו... *שק כביסה - מקבלים בבקו"ם! *טוש סימון שחור בלתי מחיק עמיד במים - חשוב! חשוב! חשוב! על כלללל דבר שלך תרשמי שם ומספר אישי!!! *טלכרט - תקבלי בבקו"ם! *כסף קטן *שעון מעורר - חשוב! חשוב! חשוב! *כלי רחצה - בעקרון את מקבלת בבקו"ם תיק לכלי רחצה, רגיל, את יכולה לקנות אחד כזה שנפרס ונתלה, אבל חבל שתקני סתם ולא תשתמשי, אחרי שתחזרי הביתה פעם ראשונה אם תרצי אז תמיד תוכלי לקנות דברים שחסר, וגם ככה אמרת שאת מתגייסת מחר אז... *סבון, שמפו, מרכך, דאודורנט *נעלי אצבע/ כפכפים למקלחת - חשוב מאוד! *בעקרון כל המוצרים כגון מי פנים, חלב פנים וכ´ו, אבל קחי בחשבון שלא תמיד יהיה לך בכלל את הזמן להשתמש בהם! אז תחשבי טוב אם את רוצה לקחת את זה או לא. *גומיות וסיכות לאיסוף השיער. *אסלוניות *מוצרי היגיינה *כפפות חד פעמיות - מומלץ מאוד! *נייר טואלט *חולצות טריקו בצבע לבן או זית *תחתונים, גרביים, חזיות *בגדי לשינה *נעלי ספורט ובגדים לספורט - למד"סים *מגבת פנים *מסמכים - חשוב מאוד: צו גיוס, תעודת זהות, פרטי חשבון בבנק *מנעולים בבקו"ם תקבלי את הדברים הבאים: *3 זוגות מכנסיים *3 זוגות חולצות *סוודר *מעיל דובון *2 זוגות גרביים עבים *2 זוגות גרביים עבים *חגורה *כומתת בקו"ם *מגבת *תחבושת אישית *דיסקית *כלי תפירה *תיק כלי רחצה *קיטבג מנעול שיהיה גיוס נעים!!! טל.

טלללללללללל

ואווו ווואוו ..תודה תודה תודהההה ...חחח איזה חמודה אתתתתתתתתתתתתתתתתת באמת........חולה עלייך.... באמת תודה טל...טנקיוווווווווווווווווווווו על הכל..עזרת לי מאמי......שוב תודה....בה ביי

avishi

New member
בהצלחה

אני מקווה שיעבור לך קליל תהני ממה שתעשי ואין לך מה להילחץ חוץ מהזריקות

avishi

New member
בהצלחה

אני מקווה שיעבור לך קליל תהני ממה שתעשי ואין לך מה להילחץ חוץ מהזריקות

אפרתוש

New member
בלגאניסיטית!!

אני מסופחת החל ממחר לשרשרת חיול בבקו"ם, ז"א שאני אראה אותך מחר, ואחייל אותך באחד מהשלבים!!
אז תשאלי מי זאת אפרת ותבואי להגיד שלום... עכשיו ככה, תקחי תיק ובו: גופיות לבנות\ירוקות, כלי רחצה, מגבת, גרביים, בגדים אזרחיים ללילה, נעלי ספורט, קפקפים למקלחת (חשוב!!), בגדים תחתונים, פדים, טמפונים, (סליחה בנים...), עוד דבר חשוב זה פנס, כי לנסות למצוא את השירותים בחושך באמצע הלילה זה באסה, תקחי פלאפון, וגם מטען. בטח לא ירשו לכם להטעין, אבל אנחנו למשל היינו מטעינים בלילה בשקעים של הקולר... אני חושבת שזהו בערך. וגם אם את שוכחת משהו, אז לא נורא, תמיד אפשר ללוות דברים מבנות אחרות.ובטוח ישחררו אותכם שבת הראשונה, ותוכלי להשלים את החסר. בקיצור, שיהיה לך המון בהצלחה, ותזכרי שגם אם לפעמים קצת קשה, בסה"כ הטירונות זאת אחת החוויות הכי כיפיות ומיוחדות שיהיו לך אי פעם, אז פשוט תשתדלי להינות מכל רגע, כי את בטוח תתגעגעי לזה אח"כ. (זה מניסיון של אחת שבכתה המון בטירונות- עשיתי 03- ועכשיו אני מתה לחזור לשם ) יאללה ביי, אפרת.

אפרתושששששש

את יעני תהיי אחת מהמפקדות שם ? לזה התכוונתי ? תפקדי עליי כאילו ?
טוף.....קיצר...המון תודה על העצות...באמת.....טנקיוווווווו מקווה שיהיה טוף....אבל אני לחוצה מהקטע של..תראי..אני לא מתכוונת להתקלח עם כולם...אין סיכוי בכלל.. אז..אני לא יודעת מה אני יעשה בקטע הזה...וזה מלחיץ אותי... ו...זהו...לא יודעת..מקווה שיהיה טוב...... אבל בכל מקרה..תודה אפרת!

אפרתוש

New member
בלגאניסיטית ../images/Emo13.gif

קודם כל, לא, אני לא מפקדת, אני בסה"כ חודשיים בצבא. אני פשוט אהיה אחת מהחיילים שעומדים שם ומחלקים לך דברים, מסבירים לך, וכאלה... עכשיו בקטע של המקלחת. גם אני הייתי לחוצה מזה, וכ"כ לא רציתי להגיע לקטע הזה של להתפשט מול מלא בנות, אבל תאמיני לי, שאחרי יום שלם של להזיע, ולהרגיש מסריחה, כ"כ רציתי להתקלח, שלא היה לי אכפת בכלל!! ואל תשכחי שכל שאר הבנות מרגישות בדיוק אותו דבר, אז את לא לבד...
אין לך מה להיות לחוצה. אחרי כמה מקלחות כאלה, את תתרגלי, ולא תביני למה היית כ"כ לחוצה. טוב, אני לא בטוחה שתספיקי לקרוא את ההודעה הזאת היום, אבל בקיצור, אני ראה אותך מחר... אז לכבוד הגיוס הנה
והנה
וכמובן גם המון המון

למעלה