אוקיי אז תורי הגיע לקטר על ההורים!

אוקיי אז תורי הגיע לקטר על ההורים!

אני בת 16 וחצי יש לי הורים מקסימים נתחיל בזה הם דואגים לי ורוצים שיהיה לי רק טוב אבל הדאגה הזאת לפעמים מעצבנת.. אני למשל ממש לא חברה של אמא שלי.. כאילו מהבחינה שאמא יכולה להיות גם חברה יש לי אמא מקסימה ומצד אחד היא התחילה להבין אותי בקטע של יציאות מסיבות בגדים וזה.. אבל למשל יש לי חבר.. ואנחנו ביחד כבר כמעט 4 חודשים.. ואנחנו תמיד ביחד אבל בכל מקרה אני מרגישה שהיא לא סומכת עליי.. אני רוצה למשל להתחיל לשכב איתו וזה מבאס שאני לא יכולה לדבר עם אמא שלי על זה כי היא תקח קשה.. או למשל הקטע של הגלולות ויש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לספר לה לשתף אותה ואני לא יכולה.. אני תמיד עשיתי מה שההורים שלי רצו חזרתי מתי שאמרו לי תמיד הסכמתי להכל עד כמה שהם לא מבינים את זה אני ממש ילדה למופת <טוב לא כל כך אבל לכל אחד יש ירידות ועליות אני גם בנאדם> ואני רוצה פעם אחת לחיות איך שאני רוצה לעשות מה שבא לי לפחות ליום אחד למשל יום שישי אני רוצה ללכת לישון אצל חבר שלי הם בחיים לא יסכימו ממש ממש בחיים ורציתי לשקר להם שאני הולכת לישון אצל חברה או משו מצד אחד יש את הקטע אם הם יגלו? ומצד שני כל כך בא לי לעשות פעם אחת מה שבא לי בלי לספוג את החרא שלהם.. בתור אמאות או אבות פה יש למישו רעיונות עצות?

צגידי לעם

שאת רוצה תחופש שלך ואם יש לעם בעיה אז שיפנו לחבר שלך צריך לאיות לך גם קצת חופש תגידי לעם שאת רוצה לשון אצלו ונרעה איך זה ילך

faith2

New member
../images/Emo4.gif

אני מקווה שאני לא אשמע איזה חננה, אבל.... את אוהבת אותו?...את לא חושבת שזה גיל די צעיר ללכת עד הסוף?

בת כמה את?

זה הקטע שרוב האנשים בגילך חושבים שזה גיל צעיר אבל בנינו מה ההבדל בין אהבה בגיל 16 לאהבה בגיל 20? בגיל 16 אנחנו כבר גדולים מספיק להחליט החלטות אם זה בנוגע לבית ספר ואם זה בנוגע ליחסי מין.. זה לא הזמן זה האהבה וכן אני אוהבת אותו מאוד והוא אותי... תופתעי לגלות שרוב האנשים בתקופה שלנו מתחילים לקיים יחסים בגילאי 16-17..

faith2

New member
אני עוד חודשיים בת 18...

לא יודעת...שמעי, אני לא ממש בעד יחסמי מין בגיל 16... הייתי לי נערה בשכבה מעליי שנכנסה להיריון ופשוט הייתה חייבת לעזוב את בית ספר, נכון שיש אמצעי מניעה אבל האם הם מספיקים?... יש לי ידיד שהכניס את החברה שלו להיריון, הם נאלצו לעבור תהליך נורא קשה של הפלה...נערה בת 16... יש המון השלכות ליחסי מין, ונכון שאלה השלכות שלא רק לגילנו, אבל האם לנו יש את הכוח להתמודד עימן. את נשמעת לי בחורה באמת בוגרת....ואני חושבת שאת באמת בוגרת יחסית לגילך...אם את חושבת שהגיע הזמן, אז הגיע....רק את יכולה להחליט מה טוב בשבילך. אז חשוב להשתמש בכל אמצעי המניעה וכמובן לדעת שההחלטה באה ממך.

תימולש

New member
אם מותר יש לי כמה שאלות-אם מותר!?!

האם זה החבר הראשון שלך? למה את חושבת ש4 חודשים זה מספיק זמן להתחיל לקיים יחסי מין? בן כמה הוא? הוא לוחץ עלייך? עכשיו אלה השאלות שאת חוששת שאמא שלך תשאל,אבל הן שאלות הכרחיות,מכיוון שאת שמה כאן דבר חשוב מאוד לדיון. לקיים יחסי מין זה בסדר כשזה קורה מהסיבות הנכונות,את צריכה להיות בטוחה שזה מה שאת רוצה לעשות. אני מרגישה מהדברים שכתבת שאם היית בטוחה כ"כ בעצמך לא היית חוששת לספר לאמא שלך לפחות,כי לאמא יש אינטואיציה והיא הייתה מבינה שקורה משהו,ותאמיני לי שהיא הייתה מתחילה איתך שיחה,וזה חשוב לא להיות לבד-כן להתייעץ ולברר להיות מאוד בטוחה,כי זה יכול להגמר רע מבחינת התחושות שלך,ואת בגיל נורא רגיש ופגיע. אם תרצי שאמשיך אני אשמח! בכל מקרה,אל תמהרי -קחי את הזמן ואם הוא לוחץ אז דעי לך מראש שהוא לא מתאים!!!!! ובכל זאת עם החלטת כן ללכת על זה שימו קונדום

חח תודה

לא זה לא החבר הראשון שלי.. ואני אוהבת אותו מאוד והוא אותי.. ואני יודעת שצריך קונדום והכל כמו שאמרתי אני לא ילדה קטנה אם אני עושה את זה, זה בגלל שאני רוצה והוא רוצה ואני יודעת מה הסיכונים ואיזה קונדום ומה עושים אל תדאגי :) ואני בטוחה בזה ב100% חוץ מגיל 16 כמו שאומרים גיל זה רק מספר אני ילדה מזה בוגרת לגילי במחשבות במעשים ובהכל.. ואני לא רוצה לספר לאמא שלי כי היא בדיוק כמוכם <העונים> תכנס ללחץ והכל והיא בלחץ מנשיקה.. כי עד כמה שזה נשמע קיצ'י היא לא ממש בתקופה שלנו והיא לא יודעת מה הולך היום ומה קורה לבת שלה וזה חבל כי זה הפסד שלה.. :/ ובקשר לזה שאמרת שהוא לוחץ כמו שאמרתי אני יודעת מה זה בנים לוחצים והיו לי כבר חברים והרבה בנים וקטעים ואני מודעת להכל הוא ממש לא לוחץ הוא רגיש ומתחשב והוא מוכן לחכות לי כמה שאני יצטרך.. :)

תיקון

זה לא שהיא לא יודעת מה הולך בתקופה שלנו היא יודעת טוב מאוד אבל היא מנסה להמנע על לדבר על זה או שהיא מדברת על זה כאילו זה משהו רע לא יודעת כנראה שהיא מפחדת שהבת שלה לא תמימה כמו שהיא רוצה שתהיה.. אשמח לשמוע תגובות מהורים פה..

תימולש

New member
מאוהבת,כל מה שאני כתבתי בא מניסיון

אני לא אדבר על מתי אני התחלתי,אבל סה"כ נתתי לך עצות,את יכולה לקרוא ולהתעלם. כל מה שאני אומרת זה שתהיי בטוחה במעשייך,כי לכל דבר יש תוצאות לכאן ולכאן.(יכול מאוד להיות שהכל יתנהל כמו שצריך,אבל מאוד יכול להיות שהוא יעזוב אותך אחרי,או שכשאת תחליטי לסיים את הקשר הוא פתאום יתחיל ללכלך) אני לא רוצה להשמע אכזרית,אבל יש הרבה דברים שאני בטוחה שאת לא חושבת עליהם והכי קל זה להכניס לתחושה של הכל את יודעת את זה שאמא לא מבינה,אבל אני מאוד בטוחה שאם יקרה משהו שלא תכננת הראשונה שתפני אליה תהיה אמא שלך! אני מאחלת לך שלא משנה מה תעשי,תפעלי בחוכמה ובבגרות והעיקר
בכל מה שתבחרי

זה עצוב מאוד שזה המצב

אמא שלך לא מבינה שמה שהיא עושה זה להרחיק אותך, וכתוצאה מכך היא לא שם בשביל לייעץ לך, בעיקר בעניינים חשובים כמו הפעם הראשונה ואמצעי מניעה. אני מציעה שכן תדברי איתה, ותגידי לה בדיוק את מה שאמרת פה ואם היא תמשיך "לקחת את זה קשה" אז... שתיקח את זה קשה, זה באמת לא בשליטתך כבר... אבל, אם תהיי מספיק ברורה, לכי תדעי, יש מצב שאולי דברים ישתנו...

נכון צודקת

זה בעצם מה שהיא עושה ואין מצב שאני מספרת לה על זה.. אני לא משתפת אותה בדברים שקורים לי עם חבר שלי.. וטוב שכך.. רק רציתי להביא עצות להורים פה שמתנהגים כמו אמא שלי מדאגה..!

לי6

New member
קחי עצה מנסיון

הכל עשיתי מאחורי הגב של ההורים שלי, בדיוק בגילך, ומה שהבנתי שנתיים אחרי מעשה, שאם הייתי פונה לאמא שלי ולא בשאלות ויעוץ אלא בקביעת עובדות היא בעצם היתה יכולה לעזור לי וללוות אותי לגניקולוג והכל היה פתוח. מה זאת אומרת "תיקח קשה" את הרצון שלך? בכל מקרה תעשי מה שאת רוצה בלי ברכתה, להיפך, היא צריכה להיות גאה בך שאת משתפת אותה. בכל מקרה - בהצלחה.

למעלה